Itt a női Ghostbusters

Paul Feig (Spy, Heat) rebootjában nők veszik fel a harcot a szellemek ellen, és mivel Melissa McCarty a kedvenc női színésze, így természetesen főszerepben láthatjuk itt is. Mellette Kristen Wiig, Kate McKinnon és Patty Tolan tűnik fel, hiszen a 4 sugár kell téma maradt. A trailer első poénja hányós, a néger csaj pedig street smart és kiabál persze, igazi klasszikus van születőben!44!4!

ghostbusters-reboot-trailer-screenshot

Az előzetes a tovább mögött nézhető. Összehasonlításnak az eredeti trailere, könyvtárral és még pár lentebb is feltűnő képkockával.

human
írta
2016. 03. 03. 15:34
megjelenés
95
hozzászolás


95 hozzászólás a “Itt a női Ghostbusters” bejegyzéshez

  1. Az a helyzet, hogy a legszofisztikáltabb kommentem is az, hogy négy sugárban hánytam tőle egyszerre.

  2. Csak csendben ülök itt, és inkább kivárom, hogy a TÉNYLEGES film milyen lesz, mielőtt előre savaznék bármit is…

  3. Minden pipálva, amit felsoroltam anno, hányásos poéntól kezdve a feka OO hell noo-ig.

    Csak ismétlem magam: a kurva anyátokat.

  4. ugye ez vmi vicc?! ugye az?! ez borzadály. csak azért fogom megnézni hogy lássam hogy igazam van!:D

  5. David R. Blake: a TÉNYLEGES filmből láttál tényleges jeleneteket, ahogy az egyszeri 9gagger mondja: your argument is invalid

  6. Remélem elbukik mint a F4…

    Komolyan. Ez színtiszta pofánköpése egy klasszikusnak.

  7. Aztán meg majd jönnek a pozitív kritikák, mint Paul Feig eddigi filmjeinél aztán hirtelen mindenki azt is elfelejti, hogy mit írogat itt!

  8. Az elején tök jónak tűnt, hogy akár még jó is lehet a film, de az előzetes végére megjelentek a szokásos poénok. :(

    A zene mondjuk jó volt.

  9. Temethetjük Chris Hemsworth-öt is, pedig bírtam. Nem is értem ezt az egészet komolyan…

  10. Én is bírom őket, különösen McKinnont. Tipikusan olyannak tűnik, mint amilyen mondjuk a Kém volt stb, csak gondolom nyelvezetileg visszafogottabb lesz. Még nem tudom eldönteni, hogy itthon nézem meg, vagy adok is rá pénzt, de nevettem rajta
    Még mindig nem erőszakolják senkire sem rám a megnézését, továbbra is forogni fog a Föld viszont nem forog senki a sírjában miatta, mert a halottak már magasról tesznek a filmekre, senki gyerekkora nem fog tönkre menni és max a régi filmek csak még jobbnak fognak tűnni.

  11. Mekare: Tökéletesen igazad van. Valósítsuk meg mondjuk a keresztapát, de női szereplőkkel, szerintem hatalmas potenciál van benne.

  12. Hát én csak pislogok. Egy erős kezdés után, még erősebb visszaesést éreztem a trailer végére.
    A trailer első felénél, még bizakodtam. Kezdett előjönni belőlem újra a gyerek :D Illetve azok az érzelmek amiket még gyerek koromban okozott az első rész.
    A trailer második felétől viszont már kicsit kiábrándító volt ott már olyan erőltetettnek tűnt a történet.

  13. undorító, ocsmány….annyira de annyira remélem h megbukik…
    muszáj h bukjon, mert ha siker lesz, akkor egy újabb indokként fel lehet használni, hogy a régi klasszikusokat tönkrezúzzák.

    nemsokára jön a melissza mekárti terminátor, nyugdíjas női Indiana Jones, vissza a jövőbe zek effronnal stb … ezeket csak úgy lehet elkerülni, ha bojkottáljuk az ilyen gusztustalan pénzhajhász alkotásokat …

  14. deni:
    de legyen igazán 2016-os az a Keresztanya.
    a hányás, böfögés, fingás nagyon hiányzott az eredetiből.. Melissa majd megoldja, vele végre tökéletes lehet a film, nem csak egy humortalan fércmű.

    a világ nem dől össze, forog tovább…
    hajrá, hajrá, fossuk le a klasszikus filmeket, mert a gyerekkora úgyse megy tönkre tőle senkinek.

  15. Én meg n+1. alkalommal írom, hogy Csárli angyalait akarok férfi főszereplőkkel.

  16. Az ektoplazmán kívül a készítők fejében semmi más nem maradt meg az eredetiből? Hát ez eddig nem kimondottan várós. De legalább a CGI szellemek nem néznek ki annyira rosszul. (Mondjuk annyira jól sem…)

  17. human:
    igen, csak az ektoplazma volt, ami akkor keletkezik amikor fizikai kapcsolatba kerülnek egy szellemmel.

    itt meg csak szimplán lehányja őket. nagyon eredeti, ötletes megoldás :P

  18. deni:
    Ugyanazt mondanám arra is, ugyanúgy szeretem azt is, ahogy a Szellemirtókat. Nem nézném meg és kész. Nem igazán jellemző a nőkre a maffiózó életmód, nem jönne be úgy, mint az eredeti :D de valahogy a Szellemirtás egyik nemre se túl jellemző napjainkban. Szóval miért is ne? Női tudósok is vannak juj.
    Ugyanúgy semmi nem történne az életemben miatta, ahogy a tiedben sem, max a sok felesleges negativitás és rinyálás miatt egy filmen, amin nem tudsz változtatni, kicsit keserűbb lenne az életed egy ideig, ennyi. Ne menj el rá, nem is fogsz gondolom. Így helyes, hiszen egyértelműen nem jön be az alapkoncepció.
    Csak azt nem értem mi jó származik belőle, hogy mégis ennyit foglalkoztok a filmmel.

  19. Rosszabbra számítottam. Szerintem sikerült valamennyire az eredeti hangulatot átmenteni (képi világ stb.). Nem rohanok moziba, de ez alapján 1x meg lehet nézni családdal.

    90-es években futott egy rajzfilmsorozat szombat délelőttönként. Egy nyurga szellemirtó volt a csapatban, meg talán egy kerekesszékes is. Szerintem az tök jó volt, abból kellene filmet forgatni. :) (De lehet csak a nosztalgia beszél belőlem, elképzelhető, hogy híg trágya volt. Részletekre nem emlékszem, egyetlen részt sem tudnék felidézni, csak villanásszerű emlékeim vannak, akkoriban szerettem.)

  20. Már csak egy kívánságom maradt a filmesek felé. Hozzá ne nyúljanak a Vissza a Jövőbéhez minden mást már sikerült elcseszniük a gyerekkoromból

  21. a szöszi szexi!

    ha szabad ilyen kijelentést tenni egy ilyen feldolgozás kapcsán

  22. beiz: Az extreme ghostbusters volt a címe, sokkal darkosabb, kevésbé poénosabb volt a the real ghostbustersnél, de jó volt.

  23. van egy érzésem,hogy nemfog bukni a film sőt,nem kell példáért messzirre menni,sajnos van amit amcsiba zabálnak a népek nem egy film hozott indokulatlanul mocskosul sok pénzt és közbe szo szerint nézhetettlen,bár ne lenne igazam.

  24. Na hát a végén a pofon tökéletesen leírja amit éreztem. Ennyi elég is volt nekem ebből. :D

    Így hirtelen felmerült bennem egy kérdés.
    “Ez most a Horrorra Akadva 12 vagy mi ez?”

    Köszönöm nem kérem. Sugárban hánytam tőle mint a szellem. XD

  25. Na ezt most én sem hagyhatom szó nélkül. Tragédia. A kötelező hányós jelenettel indítva már éreztem, hogy ebből jó nem sül ki, de mikor ez a dagadt lepcsesszájú beleüvöltött a pofámba akkor a hányinger vett elő.
    Gyalázatos hígfos az egész.

  26. Szerintem elso blikkre nincs ezzel semmi baj. Mai fiataloknak ez kell, ez van. Egyszer meg lehet nezni ezt is, aztan legfeljebb nem fog tetszeni. Nabummm… Az eredeti filmek ugyanugy megmaradnak, senki nem fogja torolni senki lemezerol, vinyojarol, akarmilyerol, es valoszinuleg fogjuk meg a tvben is oket.

  27. Csak azt nem értem, hogyha eleve ironikusan/szarkasztikusan vezetsz fel egy filmet, akkor miért esik olyan rosszul visszalátni ugyan ezt a hangnemet az irányodba? Vagy erre is az a magyarázat, hogy ‘elvinné a beszélgetést és te úgyis tudod, hogyan kell az ilyet megfogni’? “Ki kardot ragad…” :)

  28. BeryG: mert nem igaz, komolyan, rengetegszer mennek a poszt hangneme ellen a kommentek. A pozitívak az én leszólásom helyett inkább azt írják le, hogy miért várják a filmet, és voila, máris árnyaltabb a kép.

    A hányás és a kiabáló fekete sajnos tény, örömmel lepődtem volna meg, ha nem ez van a trailerben. Komolyan.

  29. Szerintem, ua lesz a sorsa mint a tini ninja filmnek, jó bevételt produkál, és eljut majd minimum 2. részig.

  30. Hát igen, ezt itthon se fogom megnézni. Mondjuk alapból nem bírom Melissat mint színésznőt, ezért talán az egyetlen jelenet amit át tudtam érezni az volt amikor felpofozzák. Szerintem nekem ennyi is fog megmaradni ebből a filmből.
    A zene alatta nagyon semmilyen volt, egyedül az eredeti dallamok felcsendülésekor fogott el nosztalgia, de akkor sem az előzetest látva, hanem a fejemben már az eredeti film képkockái mentek :D
    Mondjuk már az elején nagyfokú utálattal tekintettem a filmre és ebben az előzetes csak megerősített. Pedig én tényleg az vagyok aki a kezdeti utálata vagy rajongása simán megfordulhat, ha jónak látom a kidobott anyagokat egy-egy filmhez, de itt nem :D
    Nagyon kíváncsi vagyok hogy fog teljesíteni a pénztáraknál.

  31. úgyis sikeres lesz
    úgyis lesz belőle folytatás
    úgyis zabálni fogja több millió agyhalott néző
    úgysem tehet ellene senki semmit

  32. Az a baj, hogy már hányós, fingós, rikácsolós jelenetek nélkül nem is tudnak manapság “vígjátékot” készíteni. Még véletlenül sem veszik a fáradtságot, hogy valódi vicces helyzeteket gyártsanak. Nézzenek már meg a készítők pár régi Chevy Chase, Bill Murray, Steve Martin, Billy Crystal filmet! Nekem semmi bajom a nőkkel, de miért kell itt hülyébbnek beállítani őket, mint Egonékat a régi részekben. Azok kicsit lökött tudósok voltak, ezek viszont… ááh hagyjuk.
    Egyébként nemrég újranéztem a második részt és az elején a Batman-es poénon szakadtam, mert még most is simán megállja a helyét.:D

  33. A helyzet az, hogy ha cgi-n kívül lecserélnénk a szereplőgárdát, a forgatókönyvet meg úgy kb. mindent az eredetire, semmi bajom nem lenne vele. Ugyanis az effektek szerintem vállalhatók, ami a régire sajnos már nem mondható el mai szemmel. De ami itt látok az katasztrófa!

  34. nem szoktam kommentelni…… de ez kiverte a biztit nalam…..
    annyira szánalmas, annyira ötlettelen, annyira hollyfos……
    es ezek a föszereplök….. szörnyüek, a humor minimalis szikrája sem
    volt sehol ebben a trélerben….
    igy kell tönkretenni egy kultfilmet (vagyis kettöt)….
    gratulálok…. aztakvvvva…. jol mondta vki korabban….. hányni lehet ettöl

  35. Nem fog bukni szerintem sem a film. A mai 13-16 éves közönségnek be fog jönni. A stúdiónak meg a profit számít. Nem úgy kell ezt nézni, hogy az eredetit meggyalázzák meg mittudom én… Egy régi ötletet újra hasznosítanak, aztán vagy bejön vagy nem. Ettől a régi nem válik köddé, nem törlődik ki a filmtörténelemből. Sőt…
    :)
    Ha belegondolunk azért mondjuk 25 évvel ezelőtt is más volt az érték, meg most is mást tartanak “értéknek”. Sajnos nem sajnos most a tömegfogyasztásra szánt vígjátéknál, melyek célközönsége a tizenéves korosztály, szinte előírás a harsányság, meg ez a fajta stílus, amit a trailer sugall.

    Szerintem a mostani tiniknek a régi filmek minden szempontból ingerszegények lennének….

    Én megnéztem a trailert és nem fogott el semmilyen érzése sem. Na jó a zene miatt kicsit nosztalgia érzésem lett az elején, de ennyi.

  36. Nem is értem, az eredetiben hogyan bírták ki, hogy ne nyalogassák a protonfegyver csövét..

  37. hajjaj, nem lettem rosszul tőle, ez fura. mert azt hittem kimúlok minimum, de rettenet: a végén az Exorcist paródiánál még el is mosolyodtam. ezt én meg fogom nézni itthon!

  38. Monsjuk A kém nem volt rossz, de nem a dagi csaj miatt volt nézhető, ő hozta a szokásos irritáló figurát. Ez a film eddig elég gyenge, még letölteni sem érdemes.

  39. Nagy trükk, hogy a filmből kivágott pocsék jelenetekből előzetest csináltak, de ez biztos jó ötlet?

  40. biztos ami biztos beleolvastam a kommentekbe és azt kaptam amit vártam, utána már meg se néztem a trailert, egy képkockát nem vagyok hajlandó megnézni ebből a szarból.

  41. @zsedan: “Minden pipálva, amit felsoroltam anno…a feka OO hell noo-ig.”
    csak emiatt meg kellett néznem. és tényleg :D

  42. Az ektoplazma a női arcon és a dabella, getto feka kihagyhatatlan klisé volt Feignek. Gondolom rakott a filmbe homokos utalásokat is szokása szerint.

  43. a bukás nem bukásnál ne felejtsétek, hogy sokkal többől készült, mint a tipikus Feig filmek.

  44. New Yorkba kell egy fekete karakter is szerintem, és én inkább azt látom, hogy ő visz életet ebbe a fura utankozó könyvtáros háziasszony társaságba.

    Nem rossz, de vajon olyan félelmetes is lesz a bugyuta humor mellett, mint annak idején a Kulcsok őre Kapuk őrzője volt? :)

  45. Az igen… azt a gyűlöletet amit ez a film kap… nem semmi. :D Youtubeon is a “tetszik csík” elég rendesen negatívba megy. Remélem ezzel tényleg elmegy a kedvük az ilyen filmek gyártásától.
    Melissa helyett egy Tina Fey-jel, másik rendezővel, szerintem kevésbé hangozna kurvarosszul…

  46. Lattam mar rosszabb trailert is, Paul Feigtol tokeletesen erre szamitottam, aki latta a korabbi filmjeit, tudja, hogy mire lehetett szamitani. Van akinek bejon a stilusa, van akinek nem. Az elmult 3 filmje szepen tejelt, kritikailag is eleg jol fogadtak, szal kisse tulzonak talalom ezt az ellenkapmapnyt, ami ellene folyik.

  47. Zaki: hát nemtom, a Heat pl Worldwide: $229,930,771 (Spy is 230 körül van), szóval stúdiónak 120 milla, na de az csak 43 millióból készült (+ 30-40 reklámra), ez pedig 100 fölötti pénzből (plusz a reklám), szóval sokkal jobban kell hoznia, mint egy tipikus Feignek.

  48. Nem értem, mi a bajotok. Egyben végig tudtam nézni az egész trailert és csak kétszer sírtam.

  49. Ha nem kap 0%-os kritikát, biztos megnézem. De csak mert én minden szart megnézek :)

  50. Ugyanezek az emberek összevissza élveztek a star wars kinyírásán.

    Komolyan nem értem a sírást.A reboot dolog miatt? A casting? Vagy a kettő együtt?

  51. Katasztrófa :( A képi világ rendben lenne, de a karakterek borzasztó idegesítőek. És nem azért mert nők, hanem mert rájuk húzták az összes olyan jellemet amivel az összes agyhalott új vígjáték operál.

  52. Engem az zavar leginkább, amit még előttem senki nem írt, hogy az általános nő képét azilyen Melissa McRöfi fingós-böfögős hányos-fosós mindenféle testnedvekkel viccelődős komikus nőféleségek állítják jelenleg fel a felnövő nemzedéknek. Ha lányom lenne, és ilyen filmeket nézne, úgy pofoznám mint Hightower a trailer végén a McRöfit.
    Kibékültem volna egy normális női casttal, de ezek? Come oooon

  53. qpak: Reboot, casting, rendező, régi klasszikusok gyalázása. Ennél a filmnél semmi pozitivat nem találok. Én azt nem értem, hogy ha láttad Feig eddigi hányós, szarós vigjátékait, akkor miért csodálkozol az utálaton? Ha viszont nem láttad, akkor pótold őket és rájössz. Ja és gondolom a trailerbe a film legjobb poénjait tették.

    Zaki: Az lehet, hogy Feig előző három filmje szépen hozott, de hogy kurva szarok voltak az is biztos.

  54. Hali!

    A hangulat (város, a közkedvelt ház, kocsi, zene, egy-két szellem) működne. A szőke hölgy, teljesen rendben van, nála működnek a pofák, jó a stílus. De M&M és néger nő kritikán aluli. A vörös hajú színésznő semmilyen. Nincs poén. Hol vannak a poénok? Nők lesznek az új szellemirtók? Legyenek, sosem voltam ellene, ha működik a film. De egy Emma wWatson(Zombieland) vagy akár egy kevésbé tehetséges, de furabogár Zoe Deschanel sokkal jobban működne. Szóval a bosszantó, hogy jó lehetőségekkel kecsegtető, de gyenge eresztés. Mcarthy mostanában amúgy is nagyon megosztó figura, így a főszerep egy ilyen kaliberű témához, nem indokolt.

  55. hát emlékszem anno komolyabb nevek voltak bedobva, Emma Stone pl.
    ezek lettek belőle.

  56. copass says:
    2016. March 3 at 15:42

    ugye ez vmi vicc?! ugye az?! ez borzadály. csak azért fogom megnézni hogy lássam hogy igazam van!:D

    Van egy célcsoport, mell pont erre a mondatra alapszik.

  57. Szapuljuk, szidjuk előre (én is), hogy meggyalázza az eredetit, hogy mindent tönkretesznek, ami volt, de közben van egy sokkal aggasztóbb gondolat, mégpedig az, hogy tudtommal a még élő színészek a régi filmekből cameózni fognak benne, azaz felvállalták, és kvázi legitimálják az egészet.

  58. Pedig nem indult rosszul, de a végére olyan lett, hogy arra nehéz szavakat találni. Steven Hyde után szabadon csak annyit mondok: “Dios mió, no es bueno.”

  59. Zsocso: a szamok nem hazudnak.

    Bridesmaids imdb 6.8 210k szavazat, Rottentomatoes 90%, Metacritics 75% Budget 32.5m $ Bevetel: 288M
    The Heat imdb 6.6 126k szavazat, Rottentomatoes 65%, Metacritics 60% Budget 43M bevetel: 230M
    Spy imdb 7.1 143k szavazat, Rottentomatoes 94%, Metacritics 75% Budget: 65M Bevetel: 235M

    Ezek boven vallalhato szamok, sot, szal annyira azert nem voltak sz@rok.

  60. Én megijedtem a nagydarab hangjától (is). Először azt hittem, hogy pasi. Bűn szar ez az egész.

  61. akkor ez egy szimpla remake, ugyanazokkal a poénokkal, mint a régiben, csak 4 nővel, akik színészkedni se tudnak

  62. Melissa McCartyról mindig Tropic Thunderből Jeff Portnoy jut eszembe. Már várom McCarty kokós pletykáit.

  63. Így trailer alapján nem is tűnik olyan rossznak. Tényleg mintha az eredeti stílusú humort látnám áthozva a jelenbe nőkkel. A 4-ből kettő főszereplő nem igazán szimpatikus, de ne ezen múljon most már az értékelésem. Adok neki egy esélyt.

  64. Zaki: igen, a számok nem hazudnak, a GBnek 400 milla legalább kell, hogy ne legyen bukás, és Feig a 300-at még nem lépte át

  65. Zene nagyon jó,cgi nekem tetszik,filmet meg amúgyse néztem volna,de azért nem akkora katasztrófa mint aminek tűnt (persze azért elég súlyos még mindig)

  66. Az eredeti Szellemirtók-ban is volt fekete karakter (Winston), de “érdekes” módon Ernie Hudson nem volt visszataszító és ellenszenves. Sőt, teljesen passzolt a három csodabogár tudós mellé.
    Ez az egész újragondolás borzasztó ötlet, ennél már csak az lett volna gázosabb, ha tinikkel forgatják le…
    Valószínű, hogy ordas nagy bukás helyett mégis siker lesz, amit a sokat emlegetett alkotók bátorításnak fognak hinni, így várhatóak a további kéretlen folytatások.

  67. Gagyi karikatúra az egész. Én remélem bukni fog nem kellenek az ilyen fos feldolgozások.

  68. Nálam már ott megbukott a film, h nők játszák a főszerepeket.
    Trailerben meg egy épkézláb poén nem volt, erőltetett az egész…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.