A Star Wars Blu-Ray minden rajongót ki fog égetni

Szóval ez az április 5-én megjelenő rendes kiadás csomagolása. Kéne a polcra, de szereted az extrákat is a lemezeken?

forceawakens-bluray-combo

A Disney annyira szemét, hogy nagyobb boltok külön kiadásokat zsákolhattak maguknak kurvasok pénzért. A Target, a Best Buy és Walmart extra változatokat árulhat, amit csak náluk lehet megvenni.

A Targetben 20 percnyi extra videó: Ridley és Boyega interjú, plusz a jelmezekről és kosztümökről egy kulisszák mögötti videó.

A Walmartban BB-8 csomagolás, és egy Star Wars Galactic Connexions trading disc. Ami nem tudom mi.

Best Buyban pedig fémdoboz.

forceawakens-bluray-combo-targetforceawakens-bluray-combo-walmart
forceawakens-bluray-combo-bestbuy

A tovább mögött még egy videó is van a házimozi event of the year reklámozásával. Ja meg az alap extrák, amik mindegyik lemezen rajta vannak.

Secrets of The Force Awakens: A Cinematic Journey – For the first time, discover the complete story behind the making of The Force Awakens, revealed through in-depth footage and exclusive interviews with the actors and filmmakers in this feature documentary
The Story Awakens: The Table Read – Cast members familiar and new reflect on the memorable day they all first came together to read the movie’s script
Building BB-8 – See how the filmmakers brought the newest droid to the screen, creating an instant fan favorite in the Star Wars universe
Crafting Creatures – Watch movie magic as the filmmakers bring a cast of new creatures to life
Blueprint of a Battle: The Snow Fight – Go deeper into the epic, climactic lightsaber battle between Rey and Kylo Ren
John Williams: The Seventh Symphony – The legendary composer shares personal insights of his work on Star Wars and The Force Awakens
ILM: The Visual Magic of The Force – An insider’s look into the remarkable digital artistry of the movie’s visual effects.
Force For Change – Heroes come in all shapes and sizes. See how the Star Wars: Force for Change initiative has united Star Wars fans all over the globe to help others
Plus Deleted Scenes

human
írta
2016. 03. 04. 04:06
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “A Star Wars Blu-Ray minden rajongót ki fog égetni” bejegyzéshez

 1. vegyétek meg mindhármat, csak akkor lesztek igazi star wars droidok, ja bocs, rajongók

 2. Magyar szinkronnal nem adják ki BR-en? Hát ha nem akkor úgy kell nekik, szépen letöltöm majd akkor ingyen, azt kapják be.

 3. ez még semmi, ez minket Europàban nem érint, de pl amazon uk-n lesz 2-féle limited edition sleeve (dark side-light side), amiröl nem tudni hogy néz ki, amazon.de-n meg limited edition steelbook, amit szintén nem mutattak még be…dilemma :/
  Hogy döntsem igy el, melyik fog jobban kinézni a polcon???

 4. A fem doboz a szekrenyen az nagyobb öröm mint a műanyag doboz a szekrenyen?

 5. Ugyanazt a filmet meglehet venni blurayen sokkal olcsóbban, csak az a neve hogy az Új Remény.

 6. JackPackage: http://www.zavvi.com. Angol oldal, 18-án jelenik meg, és itt mar fel van fedve az összes borító: light side, dark side, steelbook. Nincs postaköltség, egy hét alatt bármi megjön. Megbizható, 6-7 éve havi rendszerességgel rendelek onnan. A steelbook egyébként ugy fog kinézni, mint amelyik itt ki van teve.

 7. Sőt, a 3d-s verzió meg később jelenik meg, had húzzunk le még pénzt a rajongóktól.

 8. nem vagyok Dvd vásárlós, de ezt valószínűleg megveszem, a többi is megvan :)

 9. Nem kakapitányt akarom védeni, de ezek az exkluzív kiadások tényleg csak arra valók hogy a fanatikus gyűjtőket lehúzzák.

 10. Ez is csak üzlet.
  Mintha bárkinek fegyvert szorítanának a fejéhez, hogy mit nézzen vagy vásároljon meg…
  Akinek tetszett a film, rajongó vagy csak gyűjtő, annak van bőven választék, a többieknek meg úgyis mindegy.
  A fémdobozos jóféle így képen.

 11. idehaza csak dvd lesz,nem is értem mért nem csak vhs,hát jobb lenne a kép és a hang is szánalmas,én mondom szánalom,én vevö lennék tökre nem izgat az indok csak ,hogy lassan már semmi se kaphato blu ray SZÁNALMAS.A DVD kenjék a hajukra.

 12. @Human nem kötekedni akartam. Egyébként közben eszembe jutott és egy IGN-es videóban vagy valami hasonló gamer oldalon láttam videón a dátumot tegnap. Viszont a mai SW promóban amit láttam már ott is 5-e volt írva.

 13. ezt értem darkeagle, csak nyilván a legfrissebb dátumot írom, szóval nem értettem a kommentet

 14. húha, nagyon kreatív…a sz*rrá használt már réginek számító képeket helyezik rá a borítókra? Annyi ötlet van ebben is, mint maga a filmben…

 15. Nem kell aggódni, biztos forrásból tudom, hogy idehaza is megjelenik Blu-Rayen! ;)

 16. @human: Jóval később olvastam itt a cikket mint láttam, hogy frissült a dátum. :D

 17. DarkEagle: ??? ha láttad h már változott a dátum akkor miért kommentelted a régi dátumot?

 18. Itthon is meg fog jelenni BD-n. Nem kell izgulni. Viszont MM exkluzív lesz, tehát online nem lehet megvenni a dvd boltokban vagy a nagyobb könyváruházakban, csak az MM-ben. Ennyi a történet. Örülhet a magyar is!

 19. igen a star wars – ért kivételt tett, a disney soha nem adunk ki blu ray – t magyarországon,hát igen örüljünk neki,szánalmas,bezzeg más filmre esély sincs.Amugy örüljünk tényleg.

 20. Nyugtassatok meg, hogy csak a ponygyola fogalmazás miatt írtok DVD-t és nem BluRay-t! Hogy néz ki HD tévén a 720×576 pixeles felbontás? :D

 21. Az még nem derült ki (legalábbis én még nem láttam róla infót), hogy a MM exkluzív Blu-ray verzió egy magyar borítós EU verzió lesz, vagy lesz rajta magyar vonatkozás (felirat, szinkron) is.

 22. Lesz rajta szinkron, és felirat is! :) Teljesen hivatalosan jelenik meg nálunk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.