Javítható a Ghostbusters előzetese?

Láttuk, hogy a stúdió mit gondolt jó trailernek. A fogadtatása nem volt a legjobb. Most nézzük, hogy egy rajongói változata az előzetesnek miben térne el a stúdió változattól…

Például abban, hogy az egész “megszállja a szellem” dolgot kivágják, ami jogos, mert egy teljes jelenetet elmesélt az elejétől a végéig, és eléggé wtf húzás. A zene fontosabb benne, és kivették a hányás utóhatását meg Leslie Jones karakterének a fekete klisés megmozdulásait. Nem sokkal jobb, mert a rossz megvilágítás és a viccek átlagos minősége maradt.

human
írta
2016. 03. 05. 04:16
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Javítható a Ghostbusters előzetese?” bejegyzéshez

 1. Jobb lett volna ez a trailer valóban…de ezt a filmet már semmi sem mentheti meg. =/

  Annyira…ööm. Röviden: Neon fényben tündöklő színes szellemek, az eredeti Ghostbustersek komédia/komoly egyensúlya itt sehol sincs..nem is lesz szerintem inkább eltolják egy agyatlan irányba, meg..úgy az egész. Nem az a bajom hogy nők alkotják az egész bandát félreértés ne essék. Egyedül a Melissa McCarthy zavar meg az Ironlady. :D a rövidhajú csaj meg valamiért szimpi. Nekem az a színtiszta gyanúm hogy a Sony nem tiszteli az eredeti GB-ek világát…csak fogták a nevet meg az alapokat és boom.

 2. Elismerem, így jobb a trailer.
  A film… Hát szerintem egyet tudunk érteni. Ez fostalicska lesz, amit a Sony nagyon tol. De ennek már kereke sincs.

 3. Merlinicus: inkább a forgatókönyvet újraírni, és csinálni belőle egy értelmes filmet. Ez se a színészeken fog elbukni.

 4. Az előzetes fogadtatását látva arra tippelek, hogy a Sony hamarosan készít egy újabb trailert, amiben megpróbálják összeszedni a film egy-két komolyabb jelenetét. Amúgy én már a “30 évvel ezelőtt”, meg “4 tudós” szövegnél fogtam a fejem. Mielőtt elkészítenek egy trailert legalább nézzenek utána ezeknek, mert ez így nagyon gáz!

 5. bobjay: a 4 tudós rész valóban mutatja, hogy ők maguk mennyire szarnak az eredetibe.

 6. kb. arra számítottam, hogy csak a logot mutatják meg a zenét, de így is jobb lett, mint a hivatalos. érdekes, hogy mekkora a különbség, de annyira talán nem, hogy megváltoztassa az első alapján levont következtetéseket.

 7. Azt hittem a néger fog a legjobban idegesíteni, de nem. Az a szöszi csaj szörnyen túljátszott karakter. Ahogy vigyorog azzal a fejjel, jézusom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.