Sandman, Death Wish, Suicide Squad 2?, Bright, Bad Boys 3, Dark Tower, Sausage Party, Thief, Batman v Superman, gyilkos cápa, GITS, Alien, Flatliners

Akkor lássunk pár apróbb hírt még a hétről.

A Sandman-film nem alakul túl jól, hiszen amint meglett az író Eric Heisserer (Final Destination 5, The Thing prequel) személyében, Joseph Gordon-Levitt azonnal dobbantott a projektből. Elvileg ő rendezte volna, de szerintem összevehettek a stúdióval.

A WB elvileg imádja a Suicide Squadot. A mázlisták már láthatták (na ezt a DC filmet rohadtul várom), és elvileg meg is tolták David Ayer készülő fantasy filmjét, hogy az még idén felvegyék, így a rendező 2017-ben forgathassa nekik a Suicide Squad folytatását egy 2018-as premierhez.

Ayer amúgy a Bright című filmen dolgozik jelenleg, amiben Joel Edgerton és Will SMith aa főszereplő, és egy End of Watch-szerű film, de olyan világban, ahol a tündérek és orkok együtt élnek az emberekkel. (Az orkok nem élnek már most is velünk? – a szerk.) A forgatókönyvet Max Landis írta.

Death Wish remake készül Bruce Willis főszereplésével! Az egész jó Big Bad Wolves filmet rendező duó fogja Brucet dirigálni, aki reméljük lelkesedéssel áll ennek neki. A forgatókönyvet Joe Carnahan írta alapból, utána pedig Dan Gilroy (Nightcrawler) és Graham Yost (Justified) dolgozott rajta.

Egy kép Seth Rogen animációs filmjéből, a Sausage Party-ból, ami hiába renderelt, bőven R besorolású komédia lesz. Egy kolbász kiesik a bevásárlókocsiból, és elkezdi a létezésének értelmét kutatni.

ccew_i3ucaay13j

Az Idris Elba főszereplésével készülő Dark Tower 2017 februrájában kerül majd a mozikba. Nagyjából a Deadpool hetét nézték ki, mármint bebizonyosodott, hogy februárban is lehet kaszálni, szóval oda teszik a filmet. A Bad Boys 3 (tudjuk ki rendezi) pedig 2017 júniusában lesz látható.

Még egy fotó a Batman v Supermanből. Közben azt mondták, hogy az akciójelenetek intenzitása, szintje és hossza miatt lesz R besorolású a Blu-Ray, nem pedig a több vér miatt. Ja és Green Lantert nem veszik elő a Justice League Part 2-ig.

upermanwalks

Adam Mason és Simon Boyes (Misconduct, Not Safe for Work) írja Thief videójátékból készülő film forgatókönyvét.

A Meg című brutál gyilkos cápás filmet valószínűleg Jon Turteltaub (National Treasuer) fogja rendezni, és nem Eli Roth.

Beat Takeshi lesz a Ghost in the SHell filmben a Section 9 főnöke.

Diego Luna és Ellen Paige lesz a készülő Flatliners remake főszereplője. A filmet Niels Arden Oplev (The Girl with the Dragon Tattoo) rendezi.

Ha szeretném a csajomat, akkor lecsaptam volna ezek egyikére? (Nagy Alien rajongó) Persze már mind elfogyott.

jonesy1jonesy2jonesy3

24 hozzászólás a “Sandman, Death Wish, Suicide Squad 2?, Bright, Bad Boys 3, Dark Tower, Sausage Party, Thief, Batman v Superman, gyilkos cápa, GITS, Alien, Flatliners” bejegyzéshez

 1. A Sandman-helyzet eléggé bonyolult, ezzel van tele a twitter. Neil Gaiman még hajnalban is a rajongóknak magyarázta a helyzetet. De amúgy valóban eléggé összeütköztek, Levitt meg a DC.

 2. Én örülök, hogy kiszállt Levitt. Szerintem soha az életbe nem tudta volna eljátszani és nem mert nem jó színész, hanem ez a szerep nem illik hozzá. Én örülök!

 3. gondolom lewitt nem akarta úgy rendezni, hogy már előre tudja, nem lehet olyan a film amilyet akar és ha később savazzák a filmet, általában a rendezőt veszi elő mindenki, szóval érthető, hogy csak azért nem vállalja, hogy később rá mutogassanak.

 4. hát, legalább a cast-tal nem lesz nagy baj a GitS-nél. a stáb többi tagja viszont nagy kérdőjel sajnos

 5. Lewittnek legalább akkora szívügye volt a Sandman, mint Reynoldsnak Deadpool. Úgyhogy én most picit elkezdtem aggódni.

  Ayer filmje viszont érdekesnek hangzik! Úgy is régen volt már egy jó kis urban-fantasys film.
  Plusz ezzel a koncepcióval kb. ez a legközelebbi, ami valaha is fog készülni egy Shadowrun-filmhez, mínusz persze a cyberpunk vonal…

  A Thief pedig egyik kedvenc játéksorozatom, remélhetőleg nem fog a Hitman-adaptációk sorsára jutni a film!

 6. “Az orkok nem élnek már most is velünk? – a szerk.”

  Ez úgy eléggé rasszitsának hatott, ha csak nem másra gondoltál.

 7. sandor: mert? az izomagyúakat és trollokat leszólni rasszizmus? annyira rasszista voltam, h nem is tudom ti mire gondolhattok a félreértés közben.

 8. Ne ess nekem, de az ork szót nem izomagyúakra és nem trollokra használják. Kicsit mellément a poén, nem kell felrobbanni, nem történt az égvilágon semmi.

 9. Mi a cigukat hívtuk régen orknak. És ha ő is rájuk értette, na akkor mi van? SEMMI.
  Nem kéne fullba nyomni a liberot…

 10. Nem volt human rasszista, mert nem úgy kezdte a mondanivalóját, hogy “nem vagyok rasszista de…” :). Amúgy szerintem jó poén volt.

 11. Ez annyira gyönyörű!!! Íve lett a kommentjeimnek, erről tanulmányt lehetne írni.

  (Néhány poszttal lejjebb megkaptam, hogy rasszista vagyok, most meg már fullba nyomom a liberot. :D)

  #istenálgyaazinternetet

  ui.: kicsit elszomorít, hogy most ezzel lezárult a kör, innen nincs tovább. :(

 12. életemben nem hallottam még romákra használva az ork jelzőt, legközelebb majd figyelek akkor.

 13. Pedig Erdélytől dél-keletebbre már Mordor van ?
  Már térképen is rajta van ?

 14. “Death Wish remake készül Bruce Willis főszereplésével! Az egész jó Big Bad Wolves filmet rendező duó fogja Brucet dirigálni, aki reméljük lelkesedéssel áll ennek neki. A forgatókönyvet Joe Carnahan írta alapból, utána pedig Dan Gilroy (Nightcrawler) és Graham Yost (Justified) dolgozott rajta.”

  hmm, nem gondoltam volna, hogy valaha Bruce komolyabb negatívum lehet, mint a remake ténye. szerintem amúgy ez a széria simán elbír egy újrát, rendező oké, Carnahan aztán Dan Gilroy + Graham Yost, na ez a világbajnok része a hírnek, csak a kopasz szedje össze magát végre.

 15. Egyébként a Suicide Squadot én is várom, a Sandman film miatt pedig aggódom. Bár eleve nehéz falatnak tűnik ez a történet, nem tudom, hogyan lehetne tökéletesen megvalósítani.

  A Setét Toronyról már beszéltünk korábban, kicsit közelinek tűnik ez a 2017 február. De végül is ha azt nézzük, egy komplett 10 órás GOT évadot leforgatnak egy félév alatt, akkor ez sem lehet akadály. A történet is megvan, “csak” vászonra kell vinni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.