Pusztíts!

Persze csak a megengedett keretek között! Maga az Apokalipszis jön, de gondolom ez után sem romokban az egész világ azért, hiszen a Profék lenyomják még az ős, legerősebb mutánst is viszonylag simán.

8597c6f8d30a096991f53d0e8081feadc1f43ded

31 hozzászólás a “Pusztíts!” bejegyzéshez

 1. Tegnap megnéztem a X-Men eljövendő múlt napjait és elolvastam a kritikád Human meg a hozzászólásokat. Nem tudom… ennyire egyedül vagyok ezzel, hogy szerintem piszok gyenge lett a First Classhoz képest? Ráadásul 8.0 kb imdb-n. Hihetelen, kb mint neked a V as Vendetta sikere. Gyenge jelenetek a jövőben, gagyi CGI (szintén a jövőben főleg), döcögős történet, Tyrion meg teljesen súlytalan gonosz….

  A folytatást viszont a első rész miatt és Raven-Magneto-X prof miatt azért várom.

 2. Matthew: Osztom a véleményed, az eljövendő múlt egy tucat képregény-blockbuster, míg a first class valami egyedi volt.

 3. Matthew

  A First Class Matthew Vaughn miatt volt a legjobb X-Men film. Klasszisokkal jobb és stílusosabb rendező Singernél.

 4. Én imádtam a days of future past-ot nem fanként. A first class szoros második nálam.

 5. Örülnék ha Fassit előtérben tartanák, és ne csak a poszteren az ő karaktere a legérdekesebb.

 6. Happy Zoidberg

  ..ráadásul az újat is Singer jegyzi pedig volt arról is szó, hogy leültetik. Vaughn tényleg sokkal jobban összerakott filmet tett le az asztalra. De modom, imdb, tehát a tömeg másképp gondolja.

 7. Már épp ideje elkezdeni a filmet marketingelni, mert ez eddig harmatgyenge…továbbá jó lenne ha összedobnának valmi ütős trailert is hozzá h visszatérjen a bizalmam!

 8. Hatalmas X-men rajongó vagyok, DOFP nálam taláb a legjobb, de most nem tudom tényleg úgy érzem, mintha ez most nem hozna hypeba :///

 9. A DOFP nálam kicst kihagyott ziccer abból a szempontból, hogy elég mostohán bántak a jövőbeli szállal és az őrrobotok is kicsit fantáziátlanok és túlpowereltek lettek.

  Az új filmnek meg elég gyenge egyenlőre a marketingje, ez lehet rossz előjel a filmre nézve.

  Nálam X2-x-men-x-men first class a dobogó.

 10. Én is nagy x-men rajongó vagyok, de nekem eddig egyik film sem nyerte el a tetszésem. Ennél látok egy kis esélyt hogy meg tudja közelíteni a képregények hangulatát, de az eddigi rossz tapasztalatok miatt csak “dvd”-n adok neki esélyt.

 11. Happy Zoidberg

  Nagyon +1. Nem értem, hogy hogy nem tűnt fel senkinek a First Class után az óriási minőségbeli romlás.

 12. Nagyon tetszik ez a poszter.
  Engem ez a film jobban lázba hoz, mint az előző, amivel igazán csak JLaw miatt van bajom. Nem utálom a csajt, sőt tehetségesnek tartom…csak a sikerei miatt túlnyomták Mistiquet a DoFPban, úgyhogy magába a karakterbe annyi munkát már nem fektettek szerintem. Pedig ugye ebben is benne lesz, de renélem visszavettek. 2 csaj a lovasok közül úgyis kicsit lopja majd a showt…öröm Stormot így látni, nagyon adja.

 13. Nekem az nem jön be őszintén, hogy psylocke ebbe az idősíkba került. Szexi a felszerelése meg minden, de ha belegondolok hogy a mai időkben egy öregasszony lenne akkor boner off

 14. szpojleres mókus: Árnyék, Küklopsz, Vihar és Jean Grey sem voltak öregemberek a mi idősikunkban. Szóval nem igazán értem, amit irsz. Az első X-MEN 2000-ben játszódik, az Apocalypse pedig 1980-as években. Az nem olyan nagy eltérés.

 15. A DoFP Singer miatt volt szerintem olyan szar amilyen. Hát a First Class piszokjó volt, hozott igazi vérfrissítést ebbe a megfáradt franchiseba, erre visszahozták ezt a középszerű kóklert, azt jött a sok bullshit duma, hogy mert a fiatalokat akarja rendezni stb… szerintem ez a rész még az előzőnél is gyengébb lesz, így trailer alapján. Hála az égnek nem néztem meg moziba a Days of izét, de ezt se fogom az tuti.

 16. Ennek az előzetese iszonyat semmilyen volt. Jöhetne valami jobb, hogy meggyőzzön.

 17. Nálam a First Class magasan veri az eddigi összes x-men filmet. Igazi meglepetés volt számomra, bánom, hogy Singer visszazért.

 18. Még valami: A DOFP egy zseniális film lehetett volna, annak kellett volna a csúcs x movienak lennie. Annyi lehetőség és reményem volt benne, hogy nemigaz. Errefel singer szállított egy átlag x filmet, benne az összes eddigi klisével. Most meg van egy olyan érzésem, hogy Apokalipszissel is eljátsza ugyanezt.

 19. first classt 3x láttam eddig, days of future pastból pedig megmaradt a quicksilveres jelenet mikor először láttam és annyi, szerintem ez mindent elárul.

 20. Gazdag ember: Elcseszi? Singer és az első X-MEN nélkül talán soha nemindultak volna be a képregény filmek. Nélküle nem lett volna a First Class sem. Az X-MEN 2 pedig az egyik legjobb képregény film. A mostani Marvel marhaságok a nyomába sem érhetnek.

 21. X-men 2 valóban az egyik legjobb képregényfilm.Nálam 9 pontos volt.Mint ahogy a DOFP sem volt olyan rossz, mint ahogyan beállitják.Hibái ellenére szerethető.nyócpontos nálam.

 22. zsocso

  SZVSZ Sam Raimi azért nagyobbat ütött. Igen, picit kellett hozzá a X-Men is, de a Pókember sokkal nagyobbat szólt.

  Az X-2 jó, de Singernek az volt a csúcs.

  Garfield

  DOFP-et főleg a színészek vitték. Jennifer Lawrence viszont, a First Class-hez képest, óriási mínusz volt nekem, mert majdnem minden jelentén látszott, hogy mindjárt megszakad a röhögéstől. Az se segített, hogy csak népszerűségből pumpálták föl a szerepét, mert Anna Paquin már nem elég menő. A csere meg egy szép nagy logikai bukfencet eredményezett. Mert Mystique csak külsőt másol, az erőket Rogue lopkodja.

 23. A bővített változat meg csak tovább rontott a helyzeten, mert ott meg kiderült, hogy a Sentinelek a fogva tartott Rogue-on kísérleteznek, Akkor… Miért is olyan fontos Mystique?

 24. Happy Zoidberg: Nagyobbat kaszált a Pókember ez tény. De az X-MEN mutatta meg, hogy lehet képregény filmet csinálni anélkül is,hogy nevetséges lenne. Az a film mutatta meg a producereknek, hogy van fantázia a képregény filmekben. A kérdésedet viszont nem értem. Mystique azért volt fontos, hogy a múltban ne ölje meg Traskot. A jövöben azok a Sentinelek kisérleteztek Vadócon, akiket a merénylet miatt fejlesztettek ki. Mystique akkor már nem is élt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.