21 hozzászólás a “STAY DOWN!” bejegyzéshez

 1. Az a pancel meg mindig odab@sz, foleg azzal a szoges hegymaszo bakanccsal, lol. A valo eletben ez lenne vagy 250 kilo osszesen:D

 2. Mielőtt jönnek a páncél súlyát kritizáló kommentek, ha a képregény és az animációs film alapján csinálták meg, amit remélek akkor azt NEM csak Batman testi ereje fogja mozgatni!!!

 3. én marvel fan vagyok, de azt kell hogy mondjam a vasember páncélt se csak szimplán Stark testi ereje mozgatja :D

  A batpáncélt is úgy kell elképzelni mint azt. Saját energia forrással.a páncél súlya saját magát a páncélt terheli nem a benne lévő embert.

 4. Superman csak pihen. A kettejük harca lesz összesen talán 10 perc, a beszélgetésekke legyütt, aztán kibékülnek. A film többi részét a történet felvezetése, Wonder Woman képbek erülése, meg a Doomsday csetepaté teszi majd ki.

 5. szerintem is amit a trailerben láttunk azt kb, 20-30 percnyi anyagból vágták össze. Nem hiszem hogy sok időt elvesz majd a bat superman fight.

 6. S akkor ezt most tényleg álmodják csak?! Tippemre Batman álma a sivatagos, Darkseid-os! Ez pedig a Superman-é! Valamelyik álomban jöhet a FLash?! Ezt külföldi portálokon lehet olvasni. A valódi fight pedig akkortól kezdődhet, mikor neki akar menni a kocsival :D ?! Arra is kíváncsi leszek, hogyan jön a képbe a kriptonit!

 7. Meg az lemaradt, hogy honnan, s miért kaphatják a rémálmokat?! Talán a Marsi emberkétől?!

 8. az kicsit sok álom lenne, ha a sivatagos (az tuti az) meg a bunyó is… szóval nem tudom miről beszélsz. Ez a kép szerintem már a tényleges verekedés bőven.

 9. A sivatagos nem tűnik nagyon soknak! De akkor meg nem értem azt a koncepciót, amikor a legutolsó trailerben neki megy a kocsival, majd kitépi az ajtót! Akkor csak kóstolgatják egymást, vagy mi!? :D

 10. A sivatagos szerintem is álom, de a többi nem hiszem. A kocsis részben csak kóstolgatják egymást, a tényleges bunyó már páncélban zajlik majd. Gondolom. Szerintem max 2x csapnak össze ténylegesen, abból egy, ami komolyabb fight lesz. A végén meg nyilvánvalóan összefognak, azt hiszem ez nem is spoiler, kitalálható, a trailerekben is benne volt.

  Egyébként Snyder jó az álomjelenetekben, ott elgurulhat a gyógyszere nyugodtan, bele fog férni sok minden. A Sucker Punch-ot sokan nem szeretik, de az álomjelenetek önmagukban is megállják a helyüket, mint valami fasza akció tech-demó. :) Az Arkham játékokban is voltak egyébkén álomjelenetek, remek volt mind.

 11. Kal-El: fejezd már be az okoskodást. Ha a képregényt (egy az egyben onnan van ugye) olvasta itthon 10 000 ember akkor sokat mondok, ennek többszöröse fogja moziban látni Mo.-n, nehogy már nekik a Bat vs Sup bunyó egyik fontos pontja ne legyen spoiler.

 12. Az animációs filmben benne van! Azt lehet többen látták a mai magyar viszonyok között, ahol lehet torrentezni! :D

  Meg az ember úgy van vele, ha vársz valamit, akkor vedd a fáradtságot, s nézz utána, hogy esetlegesen miből is rakták össze! ;) De ez egyéni meglátás, mert a magyar az érdekes nép……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.