A Deadpool jobb vége + bonus

A “How It Should Have Ended” egy rövid animációban viccelődik Deadpoolal, de persze Batman, Superman, Nagasonic és Colossus is leül melléjük az asztalhoz. Tényleg elsül pár poén, meg támad a logika.

Bónusznak pedig egy hivatalos Deadpool videó, hiszen kijött egy színfalak mögötti darab, amiben verekednek.

A bónusz:

human
írta
2016. 03. 09. 03:35
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Deadpool jobb vége + bonus” bejegyzéshez

  1. Valaki magyarázza már el, hogy akkor a Deadpool most hozzátartozik a Marvel által felépített filmes univerzumhoz ? Ha igen, hogy volt benne X-men ? Ha nem akkor miért volt a végső leszámolás a winter soldier-ben legyalul 3 hordozó egyikének a roncsánál ?

  2. Marvel képregényes univerzumhoz tartozik, de nem a Disney Marvel filmes univerzum része. Az csak egy kikacsintás volt… alapból a gonoszok is pl. Hydra katonái… csak ugye jogi okok miatt nem lehetett megvalósítani. (lásd Bob, Agent of Hydra, akit lefejel Deadpool a hajónál)

  3. a Deadpool filmes jogai a FOXnál vannak, náluk még az X-men és a Fantastic Four található, szóval ezekkel van egy filmes univerzumban Deadpool. Minden más csak kikacsintás.

  4. Perseus: szerintem az egy sima hajógyár volt, vagy legalábbis annak álcázva, semmi köze nem volt a winter soldier-es helicarrierekhez

  5. Lejti: Az bizony egy Helicarrier volt, csak a jogok miatt nem ábrázolhatták ugyanúgy :)

  6. Lejti: hány olyan hajót ismersz, amelyik függőlegesen álló légcsavarokkal rendelkezik? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.