Kezdik a Ghostbusters javítgatását

A film nemzetközi előzetesében már nincs “oh hell naww”, kijavították a 4 scientist szöveget, nem raktak bele teljes jelenetet az elejétől a végéig (a megszállós), és pár eddig nem látott poént is elsütöttek. Sőt, még Hemsworth is előkerült kicsit.

ghupgrade

Továbbra is az a baj, hogyha ezt nem Ghostbustersnek hívnák, akkor a trailer nem adná el. Ezért rossz az előzetes. Aki kíváncsi, hogy mit gyúrtak rajta, az a tovább mögött megnézheti.

Ja igen, azt elfelejtettem, hogy az “ez is siker lesz, mint Feig előző művei” hangoztatása annyiban necces, hogy ez háromszor annyiba került, mint az eddigiek, avagy Feignek most többet kell hozni a sikerhez, mint szokott (250 az átlagja). Ennek ellenére rendezésileg pont ugyanolyannak tűnik, mint az előzői.

human
írta
2016. 03. 09. 16:24
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Kezdik a Ghostbusters javítgatását” bejegyzéshez

 1. Tényleg amúgy ennyire szerencsétlenek voltak, hogy a 4 scientis-szel elkúrták, és a visszajelzés alapján jöttek volna rá?

 2. Az első részben 3 tudós volt, Winston egy “átlag” ember volt, aki csak munkát keresett.

 3. “Ja igen, azt elfelejtettem, hogy az “ez is siker lesz, mint Feig előző művei” hangoztatása annyiban necces, hogy ez háromszor annyiba került, mint az eddigiek”

  naja, plusz beletolták a blockbuster időszak legközepébe (júl15), ráadásul olyan sűrű nyár lesz, mint talán még soha – könnyű lesz nagyot hasalni, ha minőségben is gyenge lesz, nem csak az előzetes hype negatív vastagon.

 4. zsedan: igen, de alapból érthetetlen a régire hivatkozás amúgy, mert elvileg ez nem sequel.

 5. He-he, pont a múltkor írtam, hogy az elcseszett trailer miatt biztos összedobnak a közeljövőben egy másikat, hogy menthessék a menthetőt. Szánalmas.

 6. Ez az előzetes akkor lenne élvezetes ,ha mind a négy csajt kivágnák belőle. :)

 7. nem értem miért írják sokan hogy ez jobb. hányós poén maradt, néger sztereotípia maradt. feminista cucc ellensúlyozására behozták Thor-t, aztán ennyi. a logós poén is szörnyű.

 8. A szőke csajszi tűnik az egyetlen értékelhető és stílusos karakternek, a másik kettő jellegtelen számomra, a afro-amerikai genetikai zsákutca meg egy vicc.

 9. Kirsten Wiig miatt megnézném, McCarthy miatt viszont feketelistás lenne, szóval hangulatfüggő, mi lesz a vége.:D

 10. Szerintetek Hemsworth karaktere meleg lesz a filmben? Én gyanitom, hogy igen. Ez egy Ghostbusters lesz nőknek és melegeknek.

 11. Engem pont a szőke irritál legjobban. MIÉRT, MIÉRT, MIÉRT ISTENEM???? Miért kellett erre a förmedvényre zöld fényt adni? Lehetett volna egy igazi, tökös, szellemírtókat összepakolni: Robert Downey Jr., Zack Galifififi… szóval az a fickó, Owen Wilson vagy Luke Wilson, Chris Pratt, még Kurt Russel is elférne, David Duchovny cameo, Sean William Scott és még lehetne folytatni.
  Rendezőt is biztos lehetne találni, még Antal Nimród is beleférne.

 12. Hát srácok ha már a studió is újra vágta a trailert…..akkor van miért aggódni! Próbálják nagyon megkedveltetni a rajongókkal, de szerintem mind hiába…..

 13. Az ““oh hell naww””-t valaki nagyon nagyon régen előre vetítette errefelé, jóval a trailerek előtt, még a forgatási képek idejéből… És milyen igaza lett. :D

 14. még midnig rettenet. fapofával végignézni egy vígjáték trailert már rég rossz előjel.

 15. És azt megfigyeltétek, hogy ez az újravágott trailer mennyire bántóan ritmustalan lett? Látszik rajta a kapkodás, meg a szemlélet, hogy na, akkor ezt most bennehagyjuk, ezt kiszedjük, ide tegyünk be még valamit random… Most a korábbi negatív várakozásoktól eltekintve is nézzétek meg olyan szemmel, mintha ez egy “sima” film trailere lenne, és akkor is érződik, mennyire koncepciótlan és átgondolatlan az egész. Ez tényleg nem adna el semmilyen filmet, várakozás nélkülit sem.

 16. Zombiebie : én voltam az egyik, de ez szinte bárkinek logikus, aki sok filmet látott már.

 17. Bűn rossz. Ez a trailer még a hibás elsőnél is rosszabb. És ez lenne a jobb? Uramisten. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.