Heti mozibemutatók: március 10.

Akkor a Batman v SUpermanig már nem lesz nagy dobás? A heti felhozatal helyett inkább menjetek a Zootopiára, ha még nem láttátok. Bár ki tudja. A 400 napért szerintem semmiképp ne fizessetek, bocs forgalmazó.

london-has

  • 400 nap (400 Days) – minek hoznak be egy videóra szánt filmet? 400 napos szimuláció, amiben tesztelik az asztronautákat.
  • Farkastotem (Wolf Totem) – Francia kalandfilm.
  • Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma (London Has Fallen) – hahaha a címnek. Akinek tetszett az első annak javasolt, aki csak akcióra menne, de unta az elsőt, az hagyja ki inkább.
  • Egy őrült pillanat (Un moment d’egarement) – Vincent Cassel lecsap a barátja lányára.
  • Csokoládé (Chocolat) – ffrancia dráma egy fekete komikusról.
  • A beavatott sorozat – A hűséges (The Divergent Series: Allegiant) – ehhh.
  • Amnesia – egy ibizai dj élete.
human
írta
2016. 03. 10. 17:31
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 10.” bejegyzéshez

  1. szóval a zootopia vagy 3d, vagy szinkron. kösssz világ:) bár még nem hallottam az eredeti hangokat. hogy sikerült a szinkronja 10/?

  2. Megnéztem a Beavatott befejező(?) részét ismerősök unszolásásra. ÉN MÉG ILYEN ROSSZ YA FILMET NEM LÁTTAM. Végig szenvedtem a logikátlanságoktól, meg az egész falon túli világ bemutatása is borzalmas lett. És a legszörnyűbb, hogy főleg Jeff Daniels (de úgy összességében az összes szereplő) jobban unta a filmet, mint én, pedig az már művészet!

  3. London has fallent most néztem meg, elég korrekt akciófilm, hozza az előzmény minőségét. Kissé (khm) bugyuta, de oltári jók az akciók benne.

  4. human: De. Én is később láttam csak, hogy ez nem a befejező rész, mert itt is csinálnak egy 4. részt. A poén csak az, hogy aki olvasta a könyvet, még annak sem tűnt fel, hogy ezzel nem fejeződött be a történet, annyira elmentek hetedhéthatárral arrébb a sztorivezetéssel.

  5. Az Őrült pillanat teljesen korrekt darab, nem világmegváltó, de szórakoztató. Főleg Cassel játékát emelném ki.

  6. Én a Zootopiát csak ajánlani tudom, nekünk nagyon tetszett. Egyáltalán nem az a gyerek mese, a sztorija jól meg van írva és a karakterek is telitalálatok. Szerintem simán moziban nézős, a szinkronhanggal sem volt semmi baj, minden állatra illett az adott hang. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.