I Am Wrath-előzetes: Travolta bosszút áll

A városban elvileg javul a közbiztonság, de mégsem szolgáltatnak igazságot, amikor Travolta feleségét megölik. Semmi gond, mivel a falba rejtett pisztoly és a pénz arra utal, hogy van tudása a személyes büntetéshez. El is kezdi kiirtani a bűnösöket.

iamwrath0005

Bár nem kötelező, meg fura a haja, de tipikus B akciófilmnek lehet elmegy. Aki bírja az ilyeneket az nézzen rá a tovább mögötti trailerekre.

human
írta
2016. 03. 10. 03:41
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “I Am Wrath-előzetes: Travolta bosszút áll” bejegyzéshez

 1. ez az ember még él? nemsoká leforgatja a saturday night fever 2-t is schwarzaneggerrel

 2. Ez a paróka tényleg rémes… Vállalja már fel a kopaszságot, just like Bruce Willis.

 3. Hajat én sem értem, láttam képet kopaszon, igazi hajával, szerintem jól áll neki, simán mehetne kopaszodó akció sztárnak.
  BTW nekem is John Wick ugrott be, B verzióban.

 4. Én is utálok kopaszodni. Bár Travolta jó volt abban a filmben amiben haj nélkül rakott rendet Párizsban. Csak így tovább.

 5. De ha képzett, miért várja meg hogy megtörténjen a baj? Nemértem.
  Mondjuk nekem amúgy se hiteles JT kemény fiúként, oké hogy ott a múltja, de a jelen simán ellensúlyozza.

 6. Az a baj,hogy a mai akciósztárok,ja nincs is olyan,inkább nézem még a nyugdijas korosztályt.

 7. tényleg.. tényleg egy baseball ütőt pattint a sípcsontjával ripittyára? wtf?! :D ez a film messze túltesz a ZS kategórián is, új ABC-ért kiált.

 8. Na ebbol Chris Meloni er vmit es ennyi. Travolta ISZONYAT EGO ezzel a kutyaszorrel a fejen. John Wick 0.5 … mindenfele Keanu kuulsag nelkul.
  p*csa gaz!

 9. Nem értem ezt a dzsonvikezést meg zsékategóriázást. Nem láttatok még akciófilmet? 80%-uknak tökugyanez a sztorija, basszus. Ez a trailer sem különbözik semmiben bármelyik másiktól, Travolta meg a hülye hajával is sokkal keményebb, mint bármelyik macskajancsi Tatum, meg Vin Diesel és társaik.

 10. Nekem tetszik a trailer és B vagy Zs én éppen leszarom, mert Travolta kurva jó színész, hiába öreg és hiába kopaszodik.H ogy a fiatalabb korosztálynak nem jön beaz lehetséges, mert se kockahas,se tutti nők, se cool verdák, sem pedig irdatlan nagy robbanások a filmjeiben tehát feltehetően a 30 feletti korosztály tudja már cask igazából értékelni. Amúgy szerintem a negativ karaktereket hozza a legjobban ( Rés a pajszon, Ál/Arc, Ponyvaregény).
  Igaz sokszor nem a legjobb filmekben tűnik fel, de valahogy én mindig is bírtam, ahogyan szerepel. Szóval nekem várós film.

 11. John Wick-hez meg semi értelme hasonlítani, mert nem hiszem, hogy azt másolná. Ilyen alapon kis túlzással mondhatjuk, hogy Keanu meg a John Wick-el húzott egy Taken-t anno.

 12. a bosszúvágyat másolja, nem a john wicket. a kopaszodással meg az a baj, hogy parókával erőlködik ellene, ami viccesen néz ki, pedig ha levágná rövidre a haját mindenki szarna rá, hogy mennyire kopasz.

 13. Nos tény, hogy nem előnyös.., de nem is biztos, hogy Travolta erőlteti. Besson filmjében kanyar nélkül kopaszra volt vágva, szóval elképzelhető, hogy ez mástól ered.

 14. Mindenesetre megnézem, mert bírom a palit :) legfeljebb csalódok egyet és annyi.Nem várok nagy csavart, csak hentelést és akciót egy kicsit visszafogottabban,de meggyőzően a korara való tekintettel :)

 15. norci1723@ azért zs kategóriás egy film, mert olyan dolog történik benne, ami a valóságban “majdnem” lehetetlen? (hozzáteszem egy baseball ütő a nyelénél nem vastagabb, mint egy seprűnyél, szóval nem olyan egetverően nehéz azt eltörni csak a jó végén kell csinálni :))Érdekelne, hogy egy Star Trek vagy egy Batman filmet milyen kategóriába sorolnál a logikád szerint? XYZ??

 16. Az a legnagyobb baj itt , hogy már láttuk is a filmet a trailer-ekben.
  Ennyi van a sztoriban…szóval sablon bosszú történet…és sajnos nagyon “lájtos” színészekkel (nem Travolta-ra gondoltam).
  A “Párizsból szeretettel” szerintem egy teljesen korrekt mű, simán többször is nézhetős.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.