Itt a Civil War végső előzetese: ellövik Pókembert

Aki akar meglepetést a moziban, az szerintem hagyja ki a legújabb trailert. Iron Man és Captain America összecsap egy törvény miatt, barátságoknak lesz vége örökre, és persze feltűnik az új Pókember, a Marvel-Sony megegyezésnek megfelelően. Húúú?

capimages05

Bónusznak egy színfalak mögötti videó van mellé.

A DVD Extra:

121 hozzászólás a “Itt a Civil War végső előzetese: ellövik Pókembert” bejegyzéshez

  1. 1. tetszik, hogy most Tonyt visszahozzák kicsit, az eddigi anyagokban mindig Kapitány felé dőlt a mérleg.

    2. Nagyon furcsa Pókember ruhája, a vastag fekete kontúrok a szeme körül és ahhoz képest túl kicsi szemrés. De biztos megszokjuk majd.

  2. Neeeeeeee, Marvel én hittem benned!! Miért lőttétek le Spidey-t???! :(

    DE legalább jól tippeltem, hogy ott lesz a csatában…

  3. kisaaame: Lelőtték? Már a trailerben meghalt? Akkor tényleg nem szerepelt túl sokat.

  4. Amúgy akármennyire is Amerika Kapitány a main title, illene “semlegesebben” bemutatni az egészet (remélem így is lesz, bár…), mert mind a két oldal logikus érvek mögé sorakozik fel. Úgy meg azért sokkal erősebb érzelmi faktort lehet belecsempészni egy egyébként blockbustr-moziba, ami összességében elég ütős élmény lehetne.

  5. Lehet, hogy már a 3. pókembert kapjuk, de amikor megláttam, megint elfogott a gyermeki lelkesedés.

  6. Kakaó: Sorry, azt akartam írni, hogy “miért lőttétek el”, csak félrement a nagy izgatottságban! :D

  7. 1:42-nél vajon ki lehet az ott a nagy tartályban hátul, amikor Tony megüti a Kapitányt?

  8. Erősen megy a komolykodás, de sajna emlékszem az Ultron előzetesekre, szóval nem igazán csigáz fel még mindig a dolog, max pozitívan csalódok majd, ha valóban ilyen lesz a film loál… páókembört kár volt mutogatniuk, de hozza a manit, abból meg ugye minél több kell, szóval oké…amúgy volt egy-két jó jelenet, de nekem undorító mennyiségű Bucky van benne…szóval meh. Jobb, mint az első előzetes volt, de nem vagyok a hypetrainen. Mutánsokat jobban akarom, ha már Marvel.
    Amúgy Tonynak remélem kitalálnak valamit, azon túl, hogy kis barátját lelövik (na ő neki tényleg a barátja volt) mert azok után amiket tolt az eddigi részekben eléggé csendben kéne maradnia, bármiről is van szó :)
    Black Pantheres részek jöttek be a leginkább, nem nagyon ismerem őt, remélem bejön majd teljesen is. Plusz az ő megjelenésével azért ne az legyen, hogy jött egy új fekete hős, akkor haljon meg a másik..gondolom War Machine csak megsérült…nem érdekel kinek hány szerződése van Bucky harapjon fűbe, vagy jöjjön össze forrón, szexuálisan Steve-vel mert nagyon unom ezt a nyűglődést körülötte, úgy legalább lenne izgi gaysex á lá Disney
    Amúgy a pénzem így is úgy is megkapja a legtöbb képregényfilm..szóval tökmindegy, ha nem tetszik az előzetes. Támogatom a műfajt

  9. Csak megnéztem, mivel tudom, hogy Batman vetítésen úgyse úszom meg.
    Azért bízok benne nem lőttek el sok mindent még így se…

  10. Nekem pókember kicsit gagyinak tűnik :D
    Durva hogy kiadtak egy szinte fullon új jeleneteket tartalmazó trailert.

  11. Tényleg félve állok hozzá én is Ultron után. Reméljük nem lesz olyan sùlytalan a csata mint volt a Hulk vs Hulkbuster…

  12. Amúgy mekkorát baszott volna oda, ha egész eddig minden titokban lett volna Spidey-ről.

  13. Nekem Spidey nagyon nem jott be. A fekete konturok csak akkor lettek vastagabbak, amikor hunyorgott. Ez meg mi?? Legalabb a Vision temat is kezeltek kicsit, ill. Black Panther indokait is… Black Panther jo lesz, meg remelem Crossbones is. Ettol fuggetlenul nekem tovabbra is TeamCap.

  14. Istenem de szivesen részt vennék egy ilyen film forgatásán, még akár csak nézőként is :)

    Am azt figyeltem hogy szerintem amikor Sólyom És Am kap. a trailerben Buckyval beszélnek, akkor Bucky-t mintha valami préssel vagy satuval tartanák fogva a karjánál.

  15. Spidey kosztüme amúgy okés, de a szeme engem még zavar…ami a Deadpoolnál tök oké, de ő áttöri a 4. falat meg minden egyéb állatság…itt totál nem illik a képbe…
    Inkább egyezett volna meg a Sony és a Fox hehe Deadpool és Spidey (nem tini) együtt mmm

  16. Szerintem ez a szem nem olyan lesz mint Deadpoolnál, hanem lesz valami funkciója az összeszűkülésnél…talán zoom? Nem tudom, de elvégre tudóspalánta a srác.

  17. Pókember szemcsije tud fókuszálni és zoom-olni, hallani is a hangját. Nincs semmi baj vele, írtó képregényhű lett!

  18. Igazatok van tényleg ott a hangja, így rendicsek, viszont durvára süket vagyok, hogy ezt elsőre nem hallottam

  19. Egyébként a trailer elején amikor diavetítést tartanak Amerika Kapitánynak az eddigi Marvel pusztításokból és azt mondja a Kapitány, hogy “elég lesz”, nem volt gyanús, hogy nincs tovább, mivel az ukrajnai csata óta nem volt több harc? :P

  20. EPIC, hidegrázás!! A pók jelmez viszont nem tetszik, abból még mindig a CSP 1-ben lévő a legjobb!

  21. Alfie: de volt, valami történik a film elején (szinte az egészet össze lehet már tenni sajnos:()

  22. Szerintem marha jól néz ki póki. A szeménél meg hallani, hogy valami mechanikus dolog történik. Ha nem ő magának, akk lehet Tony szerkesztett neki ruhát. Az amúgy is hitelesebb lenne, mintha a 15 éves gyerek pakolna össze ilyen rucit uzsipénzből.

  23. Hiába nem nézzük meg az előzetest, kb 1 perc után legalább 15 helyen futottam bele Pókemberbe. Eddig az egyik legképregényhűebb, legalábbis volt ilyen korszak is neki, nagyon tetszik.
    Egyébként iszonyatosan mérges vagyok, a Marvel igazán meghagytatta volna őt a filmre. De hát húztak itt is egy Doomsday-t sajnos (oké, ott még durvább mennyiségben jöttek/jönnek a promók). De annyira jó lenne egy trailer után bemenni a moziba, nem látni 10.000 forgatási képet, koncepció rajzot, trailert, tvspotot, posztert, meg mindent. Mindegy lett volna, ha a New Hope-ot úgy reklámozzák hogy “apa fia kapcsolat” :D
    Aki meg azt mondja, hogy ne nézzek trailert, megintcsak ismétlem, akkor kb internetet sem szabad nézni, egyszerűen mindenhol belefutsz.

  24. Predash: itt nem futottál bele :D sajnos a hivatalos marketinget mindenki ellőhetőnek kezeli, amiben igazuk van, de nagyon szomorú

  25. A pókember jelmez nagyon gagyi CGI. mintha nem lett volna rá idejük vagy nem tudom.

  26. Ha lehet hinni a wikipédiának, akkor csak a trailerben volt más Tony szinkronja.
    Tudom én is hogy sokszor nem ugyan az a szinkron a filmben és a trailerben, de most nem egy embertől olvastam hogy a filmben is más szinkronja lesz.

    Na nekem pont ez a bajom a pókember jelmezzel, hogy próbáltak klasszikusak lenni (biztos hogy szándékosan), de akkor ne építsenek már egyből egy technológiai eszközt egy klasszikus jelmezbe.
    A kettő együtt nekem olyan kicsit…. nem szimpi.

  27. 2:08 körül elég röhejes ahogy ott egymásnak futnak. Meg amúgy az egész elég röhejes. Egy újabb tét nélküli film, amin 1 mp-et nem lehet izgulni, csak nézni a CG harcot, mint a legutóbbi Avengers fosadékban.

  28. Megmondtam, hogy az utolsó előzetesben ellövik Pókot :)
    A kosztüm szeme része lett zavaróan rossz, valamint a srác hangja… :D

  29. hehh… jo lesz ez a pókica… engem nem zavar a szeme…. :D
    inkabb az h egy b@szott nagy parkoloba, egy ilyen nyilt teren honnan
    a rákbol lógott be? merh vhova ki kell lőnie a haloját? v tony csinalt neki
    egy mobil platformot ami mindig felette repked mint egy drón? :D :D :D

  30. Csigusz
    Azért réteges a szeménél, mert fókuszált hallhatod is a hangját. Zoom és fókusz.

  31. Fú de nem tüzelt fel. A Párduc meg a Hangya még érdekel, de a többi olyan semmilyen.

    (Elnézést a tudatlanságomért, de Hulk és Thor miért maradtak ki?)

  32. csak annyit tudtam, hogy ma jön ki az új előzetes és youtube-on néztem meg anélkül, hogy számítottam volna bármire, szóval eléggé meglepődtem a végén…aztán arra gondoltam, hogy aki eddig bizonytalan volt a filmmel kapcsolatban, az most kapott egy erős lökést a premierre.
    élmény szempontjából talán jobb lett volna, ha nem is derül ki, hogy benne lesz a pók és a színészt is rejtegetik, de biztos, hogy kevesebben nézték volna meg a filmet az első napon.

  33. @Batuman: persze az nyilván lejött, hogy hunyorított meg minden, de nemtudom… biztos megszoktam a Garfield-os féle filmből az óriási fehér szemet a maszkon, az a vonal jött be a legjobban. (a folytatásban azok a “napszemüveg-lencsék” se voltak teljesen tiszták)
    http://static.comicvine.com/uploads/original/3/39001/2893014-asm2.jpg
    Itt viszont meg vagy az arányok, vagy passz, de nézem a videót, és egyszerűen zavar,rossz,stb
    (de most nézem, hogy már a 2. kommentelő is rögtön ezt hozta fel, szóval biztos nem velem van a gond)

  34. A Civil War-os képregényekben nem ilyen csápos (Dr. Octopus szerű) mecha ruhát készít neki Stark?

  35. marvinandco: szerintem ez egy reptér, és Spidey az irányítótorony (vagy az egyik épület) tetejéről jön.

  36. Alfie: “1:42-nél vajon ki lehet az ott a nagy tartályban hátul, amikor Tony megüti a Kapitányt?” Tippre Bucky az, 0:09-környékén is egy hasonló tartály van

  37. Nem, bocsánat, 1:42-nél tisztán látszik, hogy Bucky ott van kettejük mögött, és nem a tartályban, mint az elején. Szóval az valóban valaki más lesz

  38. “Pókember cool volt amíg meg nem szólalt.”

    Pont ezt akartam írni én is. Annyira nem illik hozzá a hangja hogy hihetetlen. Mintha csak a szomszéd kisgyerek lenne. :D Igaz hogy csak egy mondat volt de mintha meg lenne illetődve, plusz nem érződik belőle a vicces kisugárzás. Nagyon hiányolom a Garfield féle Pókarcot mert az egy dolog a filmek nem voltak nagy szám de maga a Póki jó volt. Ez a tini gyerek meg borzalom eddig.

    Külsőre még okés bár nem tudom lehet én látok rosszul de mintha az egész ruha CGI lenne. :D A CGI szemeket nem is említem mintha Deadpool lenne Pókember ruhában. XD

    Mindenesetre az előzetes ettől függetlenül meggyőző és ha meglépik azt ami a képregényben volt akkor jár a pacsi.

  39. Szerintem nem lett jóva trailer ennél többet is tudnak,de direkt csinálták így lesz benne egy nagy meglepi amit nem akarnak ellőni..

  40. A trailer tetszett erről nem is írnék többet. Most bebizonyosodott hiába tűnik erősebbnek Vasember csapata(főleg Vízió miatt) azért a Kapitány csapatát sem kell majd félteni hiszen ott van nekik a Boszi! Pókemberről csak annyit, hogy én a képregényhű kinézet híve vagyok de ez a megjelenítés egyenlőre nem tetszik mielőtt nekem esne bárki én sem értem magamat hiszen úgy néz ki mintha a képregény egyik hasábjáról ugrott volna le. Megjegyezném a Tobey féle “tükörszemnél” jobban tetszik de nem újjongtam amikor megláttam a kinézetét na röviden ennyi :D Persze ebből a pár másodpercből még korai bármit is mondani úgyis lesz még a mozi előtt 2 héttel külön Pókember TV spot is ahol jobban szemügyre lehet venni :D Nekem úgyis jobban az fog számítani, hogy mennyire lesz képregényhű a viselkedése mert eddig 5 Pókember film volt de egyik sem adta vissza a karaktert igazán szerény véleményem szerint remélem most, hogy hazatért végre megtörténik :)

  41. Csak nekem tűnik furának, hogy ezek itt kétszer, talán háromszor (futás, reptér) egymásnak esnek, de a fő sztori szálat mégis a háttérben keverő gonoszok viszik el?! Mivel a bárót nem mutatták még, Crossbonet is csak kicsit! Mint a Batman v Superman! Big guys fight, majd egymásnak borulás, aztán főgonosz, s együtt leverik majd közösen utána egy sör?!

  42. Edrick- Azért mondom, hogy ott valami gyanús, mert az nem Bucky hanem megint valami lényt akarnak talán összekotyvasztani, mint Ultron az előző filmben.

  43. Candiman: Tippre azt mondanám, hogy Crossbones vs Kapitány a film nyitóakciója lesz sőt azt mondanám, hogy ott fog valami történni( civil áldozatok?) amire azt mondja Ross tábornok, hogy na ebből elég gyerekek nem hiába mutatja neki az előző akciókat ahol ugye szintúgy volt pusztítás dögivel ! Bucky megmentése meg csak hab lesz a tortán!

  44. Minél többször nézem meg, annál jobban tetszik a pók. Ne adjátok fel, elsőre nekem is fura volt. :) Viszont az egymás felé rohanást kihagyhatták volna, az Avengersben is utáltam ezeket az epicnek szánt csoportképeket. Gagyi művek.

    Viszont a párduc jónak tűnik!
    Kis dráma elférne ebbe a filmbe. Na majd meglátjuk.

    (A DC-nek lesajnálóan integető trollok mikor halnak már ki? Nem jobb így, hogy két ilyen film jön egymás után? Ne legyetek már idióták.)

  45. Remélem még azért csiszolnak Pókember CG-ján mert eddig a leggagyibb amit a pókember filmtörténelmében láttam :S

  46. chicagoi: legvége a logo után szóval nem nehéz skippelni de a neten úgyis bele fogsz futni, jobb lenne szerintem a trailerben meglepődni nem facebookon/9gagen stb.

  47. Elnézve a trailert és a belőle áradó hangulatot az Avengers 2-t mind szinvonalban, mind bevételben ütni fogja:)
    Ez instant nézős cucc nekem!!

  48. A trailer kb ugyan az a ritmus, volt, meg ugyan az a hatás mint a avengers 2. Nagyon egykaptafa. Illene egy picit frissíteni a ritmuson. Félek, hogy film felépítése is megint ugyan az a séma lesz.

    Engem az érdekel ebben még mindig, hogy Wolverint, hogy hagyják ki a storyból, mert azért volt benne szerepe jócskán. Meg nagyon zavar a Hulk ilyen fura kiírása. Nemtudom, pl, hogy akkor azt a részt is kihagyják e amikor a civil war után Hulk jön és mindenkit seggberúg, hogy viselkedjenek.

  49. lordboxi valamit rosszul olvastál, Hulknak jócskán oka volt rá hogy mindenkit seggberúgjon, és köze nem volt az okhoz a civil war

  50. Na például engem eddig egyáltalán nem győzött meg ez a sztori, mert egyszerűen súlytalannak érzem így,hogy lesz még két avengers. Nem tudok elképzelni egyelőre más kimenetelt minthogy a végén persze megint összeburulnak, plusz megint belezsúfolnak új hősöket.Viszont most a pókarccal egyből megvettek mozira, örök kedvenc. A jelmez is kifejezetten tetszik, nagyon idézi az oldschool képregényest, már csak a pókhálót hiányolom a hóna alól :D

    A sztoriról én azt tudom elképzelni hogy valami olyat húznak a végére ami megnehezíti a dolgukat a következő Avengers kezdésére. Pl. Elkezdik kollektívan üldözni a szuperhősöket, vagy eltakarítják őket az utcáról. Szóval ha kivételesen tényleg mindenki veszítene a végére hogy ne tudjanak rögtön teamupolni mikor megérkezik Thanos, ahogy eddig mindig tették az kifejezetten tetszen.

  51. 60. DarkEagle:
    Ahogy írtad is egy rövidke mondat volt…
    Szerintem elég komolytalan ezek után azt mondani ,hogy nem érződik benne ,hogy vicces. :D

  52. lordboxi:

    Ami trailer profin van vágva, fokozva a hangulatot azon nincs mit változtatni!BVS-nél túlzásba estek, X-mennél meg nem megy a trailer készités.
    Másrészt, mig az Avengers 1-t moziban néztem és imádtam, addig a 2. részét már csak itthon.Miért?Mert érződött a trailerén, hogy ez egy nagy átverés lesz.Itt, mikor pl. majdnem arcon lövik Tonyt és lelövik a társát…ebbe már most tőbb dráma volt, mint az egész Ultron részben…
    És mindemellett bónuszként pókot is beteszik, igy nagy az esélye az Avengers rekordjának megdöntésére.

  53. Remélem azért Bucky legalább egyszer fog mosolyogni… Viccet félretéve! Magyarázza el valaki, hogy milyen szerepe lesz a filmben Zémó Bárónak?! Róla és Crossbone-ról semmit se tudunk, azon kívül, hogy az elején bunyózik Crossbone-nal a Cap. Lehet ez lesz a csavar a filmben, s jól bekavar a Hydra?! Mert így, hogy egy kicsit más a sztori, érdekes lesz, szerintem!!

    Please, help!

  54. Candiman- Crossbones szerintem a film elején lévő alapozás lesz, mint a 2. rész elején a hajós bunyózás, és lehet hülyeség, de szerintem Zémó Báró az aki a tartályban van 1:42-nél, amikor Tony megüti a Kapitányt.

  55. Garfield: Annyira lövik le Warmachinet, hogy a reptéri jelenetnél már megint ott van. Pedig az nagyon a végső harcnak tünik. Pókember feltünése is arra utal, hogy az a film vége lesz. Szóval túl sok drámára ne számits. Tét és izgalom nélküli CGI harc viszont lesz faszig. Szerintem nagyon béna, ahogy szaladnak egymásnak a nyilt terepen és Pókember oda teleportál a semmiből.

  56. Aki SPOILER miatt nem nézi meg a trailert, csak üzenem, hogy nagy elhatározottságomban megnéztem és nem bántam meg, mert az egész internet most teli van kivágott jelenetekkel és Spoilerrel, szóval elég nehéz elkerülni…

  57. szt iszonyat jó lesz! ezt várom a legjobban idén :)

    van egy kis hiba a végén.
    hova tűnik a háló a pajzsról, miután Pókfej kezébe kerül? :)

  58. zsocso

    SPOILEREK

    Nyilván harc során fogják lelőni Rhodey-t, hiszen a háttérben látszódik a reptér.
    Pókember/Peter a film felétől lesz benne Hangyával együtt.
    Egyáltalán nem a reptéri harc lesz a film végi, hiszen Zemo báró ellen még mindenki megy + még előbb Pókember is átáll a másik oldalra.

  59. Zsocso
    Ja és Pókember az egyik épület tetején volt. Ha megnézed a reptered van egy pár.

  60. jaj már, “béna, hogy a nyílt színen rohannak egymásra” – nem láttatok még háborús filmet? az iyen. két sereg, egymásra ront, csihi-puhi. miért ott? gondolom, mert OTT TALÁLKOZTAK, haha!

  61. Nagyon cseles ez a Disney/Marvel. Tuti átbasznak minket, tegyük csak össze a képkockákat normális sorrendbe.

    1., Kezdés tuti Crossbones csata
    2., Utána Bucky akciók, csapatok kialakulása
    3., Összecsapás / reptér (ott van War Machine is)
    4., Pókember is beugrik
    5., Tippre gonoszok jönnek, War Machine meghal (háttérben reptér)
    6., Gonosz vs jó harc (film második fele / vége – eddig nulla képkocka)

    War Machine tuti nem a két csapat összecsapása miatt fekszik ki, hanem valaki / valakik még odacsapnak pluszba – jó húzás, hogy egy helyen van mindenki épp, így egyszerre ki lehet iktatni mindenkit terv lesz.

    Szóval szerintem direkt nem mutatják a fő dolgokat, csak hülyítenek minket ezzel az egymásnak esünk cselekménnyel, aztán remélem pofára esünk és kapunk valami tök durva dolgot a film felétől.

    @human: linkeltem tegnap hivatalos Pókember képet, de benyelte a kommentfaló robotod.

  62. SPOILERZ

    Pókembernek személyes kapcsolata lesz az egyik Bosszúállókkal, szerintem egyértelmű, hogy Tony-val. Ugye láthatjuk, ahogy Tony szól Pókembernek, tehát ő hívja oda, mi következik ebből? Már ismerik egymást és ő vette be a csapatba, tehát Peter az 100%, hogy többet lesz a filmben arról nem is beszélve, hogy hivatalos is látjuk, majd utcai szerkóban, ebben amit láttuk a klasszikusban + vaspókot is pletykálják, de úgy tudom elképzelni, mint a Hulkpusztítónál volt, hogy Vasemberre rárakódtak a páncélok, na szerintem itt is hasonló lenne/lesz Pókemberrel, ja és persze az se maradjon ki, hogy May néni is benne lesz.

  63. @Batuman: De simán elképzelhető az is, hogy a különálló Pókember filmben lesz Tony-val kapcsolatépítés, aztán a stáblista jelenetben meg épp azt látjuk majd, ahogyan Tony felhívja Pókembert, hogy kellene jönni bunyózni – feltéve, ha az a Civil War előtti időkben játszódik majd.

  64. KenChi

    SPOILERZ

    Mindig a jelenben játszódnak a filmek, egymásra épülnek, tehát a Pókember a Polgárháború fog épülni. A sorozatok viszont vegyük például a Fenegyereket az még a Bosszúállók 2. előtt játszódik. De a filmeknél nem így van.
    Russoe-ék mondták, hogy Hangya és Pókember a film felétől lesz benne. Gondolom Hangyához elmennek Kapiék közben pedig Tony elmegy Pókemberhez, mert ez is hivatalos, hogy “már 1 éve tevékenykedik New York-ban csak nem tudják, hogy ki az” na majd TOny valahogy rátalál és beveszi a csapatba.

  65. KenChi: valahogy így képzelem el Én is a sztorit!

    SPOILERS

    A Tél katonája ugye úgy lett vége, hogy Bucky-t mentek el keresni, meg persze ritkítani a Hydra tevékenységét! Szerintem itt is jelentős szerepük lesz, s nem véletlenül nem mutatják sem a szervezetet, sem a Bárót. Én még azt is megtippelem, hogy tábornok szerepe is több, mint az, hogy mondja ejnye-bejnye, ez nem mehet így tovább és az egész bolygót átívelő rombolás stb.

    Eléggé megtévesztő a trailerben, ahogy mutatják Bucky-t a fegyverrel, majd Warmachine-t lelövik! Tisztán látszik, hogy oldalról jön a lövés, szóval nem halálos, csak lehet jól szétcseszte a páncél egész mechanikus funkcióit, meg kapott egy kis égési sérülést mellkason! Ott valaki lelövi, aki nem a Team Cap-ből van, és talán ott fordul a kocka, s összefog a két tábor, mivel van egy nagyobb, jelentősebb ellenség is!

  66. Ez izgi. :-D én nem nagyon látok köztük egy felhőtlen másodpercet sem. Majd kiderül…

  67. amúgy vicc, hogy mennyire nem akartok meglepődni moziban. a pletykák jó része igaznak tűnik, plusz összeraktátok a sorrendet is, hiába ügyeskedtek a trailerrel, avagy csak a film utolsó 10 perce lesz talán meglepetés (de még arra is vannak spoilerek a képregényből tippelve)

  68. 97: Human: Ez sajnos a studió hibája is. Ők terítik ki az összes kirakós darabot. A rajongók nem tehetnek róla h kirakják :)

  69. Szóval akkor a nagy stúdiók mégsem annyira jók a jó trailer összerakásában, mivel állandóan lelövik a poént…..

    Persze ki bírja ki, hogy nem nézze ezeket meg!!

    Itt ugye annyi a különbség, mint a BvS-nél, hogy nem mutatták a főgonoszbadasst!!

  70. ugyan már, egy MARVEL filmen hol akarsz meglepődni? valaki írta már, kb. semmi izgalmas nem történhat az utolsó filmig, aztán majd meglátjuk. ezt is csak azért nézem majd moziban, mert a Winter Soldier tetszett, de a következő már csak a befejezés lesz, amiért pénzt adok. a többi nem érdekel, bőven jó lesz itthon.

  71. Human ha a Pókembert érted meglepetés alatt már a szallagcímben ellövöd ember… :-D

  72. human: engem tök hidegen hagy hogy meglepjenek. mivel én a képregényeket szeretem, csak azért megyek moziba, hogy lássam, hogy viszik filmre őket, látni a kedvenceket élőszereplősen. mivel a karakterekkel bármi történjék, az nincs hatással a képregényekre /remélhetőleg/, mi a csudáért izguljak egy alternatív világért, vagy várjam a meglepetést? legutoljára mikor megleptek, akkor épp elb*szták a Mandarint a vásznon, no meg meglepetés hogy meghal valaki aztán föltámad. Köszönöm, ilyen meglepetések nem kellenek.

  73. Király volt a trailer.
    De szerintem is lesz itt még a filmközben/alatt pár meglepetés, mert ügyesen vágták össze megint a trailert, mint a Bosszúállóknál is. Tuti keverték a történések idejét.
    Póki szerintem jól nézett ki, meg Párduc is, és milyen gyors volt már, ahogy futott a motor után!

    Várós nagyon!

  74. másodjára néztem itt meg, és megint libabőröztem. nekem ez a film első napos moziban nézős. másodjára (első megnézéskor nekem is furának tűnt) póki ruhája valami fenomenális!!!

  75. A gyerek múltkor hazahozott egy LEGO katalógust, és hát elég jól elspoilereznek dolgokat Marvel és DC szinten is :(
    Aki nem bír magával, az nézze meg a LEGO oldalán :)

  76. Felnéztem az imdb-re az imént és megváltozott a magyar premier napja május 5-re! Alig akarok hinni a szememnek!! Ez igaz?? Eddig május 10 vagy valami ilyesmi volt…

  77. 81. Zsocso

    War Machine lelővése a reptéri balhé közben várható.Az elképzelhető, hogy nem a Team Captain csapata lővi le, hanem valaki más.

    Valaki egy korábbi civil war-os trailer alkalmával megjegyezte, hogy ezen Thanos biztosan rá ránt a kesztyűjével :D Osztom:D:D

  78. Wáó, döbbenet, hogy a nemtudomhányadik Marvel film után is hogy fel tudnak pörgetni egy trailerrel, abszolút moziban nézős ^^
    És gondolom, ezzel a kisebbséghez tartozom, de őszintén, teljes szívemből kívánom, hogy Cap Am-et nyírják már ki, a tököm tele van az álszentkedésével.
    Pókember különben eddig szimpi (ja, mind az 1 mondata után XD ).

  79. @ 110. Kal-El
    Igen? Mert erről még nem hallottam.
    Csak arról, hogy az SW7-et adják majd ki itthon BD-n, de azt is csak az MM-ben lehet kapni és csak 5000 db készül.

    Meg arról, hogy nincs az 1 hetes csúszás a bemutatóhoz képest, mint eddig a Disney filmeknél.

    Én örülnék, hogy újra lehetne kapni a Marvel filmeket BD-n és nem kellene a házibarkácsos cuccokkal bajlódni.

  80. Spiky igen a Star Wars-t követő blu-ray-megjelenésekről egyelöre tárgyalnak de a világpremier-ek már tuti. Amùgy egy hét csùszásért én nem kapartam a falat.. Human ok

  81. meséljetek már kicsit a skarlát bosziról, mennyire erős az univerzumban, hogy leteríti visiont? elvileg az is elég erős. azt olvastam a boszi egyszer újrakreálta az univerzumot, ezt kifejtené valaki?

  82. a másik kérdésem, hogy a másik gépemről nem enged hozzászólni, szimplán nem küldi el a hozzászólásomat. ez miért van admin?

  83. Én is nagyon várom már ezt a filmet. Kicsit sajnálom, hogy nem az Avengers : Civil War nevet adták neki, hiszen gyakorlatilag szinte mindenki szerepel benne. Nyilván az Iron man 4 se lett volna találó, de ez így egy kicsit suta, hogy egy ilyen kaliberű Avengers sztori Captain America neve alatt fut. Bár gondolom a Bucky-Kapitány szál miatt ők kiemelt szerepet kapnak és talán ezért választották ezt a címet.

  84. Igazából nem lesz itt polgárháború, csak banda harc. Megtévesztő a cím. Az Amerika kapitány 2: A tél katonája is jó példa erre. Nem Bucky-ról szólt az egész film, csak egy mellékszál volt a fő sztori mellett.

  85. csak megnéztem már az utsó pár másodpercet, hogy mitől van megőrülve az egész internet. és most ment el a kedvem a filmtől. képzelem, mennyire lesz komoly egy ilyen mutálás előtti jópofa pókkölyökkel, anyám borogass. nem érdekel, hogy mennyire képregényhű, képtelen vagyok ezt így komolyan venni. na mindegy, remélem a BvS király lesz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.