23 hozzászólás a “Védd!” bejegyzéshez

 1. Ez egy elég gagyi poszter lett. De a filmet várom (ennek ellenére is). Meg a második rész ellenére is, ami nekem nem jött be. De ezt már 1x leírtam :D

  Lawrence nagyon megy :)

 2. Eddig nem túl acélos a film marketingje, ellenben például a Civil War kampánya elég ütős és kellően megalapozza a hangulatot és sokkal céltudatosabban építi az egészet, itt viszont mint meg ha nem találnák, hogy milyen is lenne ez a film vagy mit akarnak kifejezni.

 3. Tényleg csak ismételni tudom, hogy nagy rajongója vagyok a filmes univerzumnak, de itt már semmilyen súlyt nem érzek, a következő felvonása a sorozatnak.
  DOFP nekem annyira eltalált mindent, hogy mi miért létfontos, hogy bekövetkezzen, volt súlya a dolgoknak.
  Amit persze nem szeretek viszont, hogy Jennifer Lawrence lett az arca az új sorozatnak, unom már.

 4. odavagyok a szuperhősös filmekért, na bumm, képregényeken nőttem fel, imádom őket, de ez nem. nem felesleges flame-ként, de egyszerűen nem tud érdekelni. A First classt nagyon szerettem, az előzőt nagyon vártam, de csalódás volt, ennél meg már lassan ott tartok, hogy esetleg majd Oscar Isaac miatt megnézzük.

  Gondoltam majd a marketing segít, de hát ez nem fog.

  Éppen csak kapott egy kvázi rebootot, de illene újragondolni az egészet. Felnőtt szereplőkkel, Küklopszot kimaxolni, nem felesleges mellékszereplőnek használni, friss Wolverine-nel, Jane-nel, aztán hadd szóljon. Ez már megint csak a nagyobb, hangosabb, színesebb mintára lett felfűzve Apocalypse ehhez meg szépen asszisztál, de valahogy teljesen új alapokra kéne helyezni ezt a franchise-t is.

 5. Most mi a f*szért kell ez az N7 páncél mikor már a first classban kaptak képregényes ruhát és a gonosz oldal is klasszikus jelmezben van?

 6. és megint J Laurensz van középen… hát nagyszerű…remélem ő lesz a központi karakter már megint.

 7. 12: Pont arra van szüksége még ennek a filmnek. /s
  De még az az unott tekintet is még jobban hazavágja a posztert, ha ez lehetséges egyáltalán.

 8. Nálam fordítva van, én amennyire ki voltam ábrándulva ebből a filmből, mostanra megfordult, és legalább annyira várom :)

 9. Az xmen széria védjegye a fos marketing, nem nagyon lehet belőle következtetést levonni.

 10. Most nem azért mondom de ez a plakát simán elmenne Asylum verziónak (de még egy igényesebb pornós kiadásnak is…. ) Matt Murdock bólintott rá, hogy ez kimehet a netre?

  Azért hol van ez a Deadpool zseniális és tökéletes marketing anyagaihoz képest?! El se hiszem hogy ugyan arról a stúdióról van szó…. Vagy most direkt magukkal akarnak kibaszni és vágni a fát saját maguk alatt?!

 11. A marketingje a First Classnak borzasztó volt es a DotFPnek is max közepes. Meg a trailerek is szarok voltak. Szerintem nem erdemes a poszterek alapján a film minőségére vonatkoztatni. Sot, eddig amilyen fosik voltak a kiadott anyagok az új trilógiában, olyan erősek voltak a filmek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.