Daisy Ridley lehet Lara Croft?

Bár már jó pár éve tervezik a legújabb Tombraider filmet, de úgy tűnik lassan megvalósul. Elvileg a mostani, modernebb Lara Croft játékokra fog hasonlítani a Warner Bros. és MGM összefogásával készülő film. Jelenleg a főszerepre lehetséges színészek listáján dolgoznak, és ezen az egyik kiemelt név nem meglepő módon Mary Su Daisy Ridley.

daisy-ridley

Mint őslelet Tombraider játék rajongó (nekem a kettes volt a kedvencem) ezzel nem értek egyet. Rendben, Angelina Jolie sem volt a legjobb választás anno a szerepre, de ez a csaj hiába néz ki jól, nagyon fiatal kislányos. Értem, hogy star power meg mittomén, de tipikusan egy alapanyagra tojós választásnak tűnik. Szerencsére nem csak ő van a listán, és amúgy is baromira elfoglalt a viszonylag gyors egymásutánban készülő Star Wars filmekkel.

A rendező amúgy Roar Uthaug (The Wave) lesz.

human
írta
2016. 03. 11. 03:53
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Daisy Ridley lehet Lara Croft?” bejegyzéshez

 1. Szeretem az új TR rebootot (a játékot), de a régi sorozat második részéhez engem is komoly emlékek fűznek. A maga idejében iszonyat jó volt, akkoriban el sem tudtam volna képzelni jobb játékot. :) még a különböző pályák is előttem vannak (Venice pl.), iszonyat hangulatos volt az egész.

  Egyébként én azt olvastam valahol, hogy kaland-vígjátékot akarnak forgatni, ami sehogy sem illeszthető az új játékszéria borongós hangulatához. A hölgy egyébként még jó is lehet a szerepre. Fontos, hogy megfelelően tudjon nyögni mászás közben ;)

 2. Azért választhatnának egy olyan csajt akinek jobb a fogsor-ajak aránya. Tudom nagy csecs már nem divat, na de kérem az mégis csak Tömb Radír…

 3. Igazán adhatnák Camilla Luddingtonnak a szerepet (az új játékokban ő biztosítja Larának a mocap-et, meg a voice actot) Többször is nyilatkozta, hogy nagy álma, hogy filmben is eljátszhassa a karaktert…

 4. Camilla Luddington tényleg elég jó választás lenne. Daisy Ridley csinos csaj, de valahogy nem az a Lara-karakter, Luddingtont viszont el tudom képzelni ebben a szerepben.

 5. Az új játékok sem rosszak, bár lebutítottak és rövidebbek, de azért van hangulatuk. Szívesen megnéznék egy rájuk alapozott filmsorozatot, ha később folytatnák egy tapasztalt Larással.

 6. Jó választás volt anno A.J. De hogy a második jobb lett volna, mint az első rész….. Lehetne vitatkozni! Viszont, ha a játékot követik, ott a kis csaj is kb annyi, mint ez a lány! Talán jobban kijönne a színészi tehetsége, mert az SW-ben nem kellett nagyot alakítani.

 7. Értem én, hogy a Tomb Raider húzónév, ennek ellenére nem jó film alapanyag, legalábbis addig nem míg nem tér el jelentősen a játékoktól. A Core Design Lara Croft egy pszichopata, adrenalinfüggő gyilkológép (legalábbis a minimális karakterábrázolásából ez jön ki), a 2. rebootos Lara meg egy ilyen young adult darkos izé akar lenni, csak épp a sztori szörnyen van megírva és totálisan ellenmondásos a játékmenettel (jaj de ártatlan és pacifista Lara Croft, csak épp egy játék alatt, hideg profizmussal legyilkol 300 embert). A eddigi Tomb Raider filmek még úgy-ahogy építettek az eredeti karakterre (nagy csöcsű vagány hentelő-gép), de nem is szóltak semmiről.

  Amúgy nekem is a 2. TR játék a kedvencem, pedig az összeset végigjátszottam :D (kivéve persze az Angel of Darkness-t, de arról nem beszélünk).

 8. pusztán a franchise szempontjából szerintem két okból nem jó:

  1. nála nincs még star power, max geek power, de azt látjuk mennyit ér pl. Emma Watsonnál. Neki még kéne pár év, és különböző közönségeket megszólító siker, hogy pl. JLaw szintjén bevigye az embereket.

  2. adják elő a fiatal, kezdetben elveszett lányka történetét az elején, ahhoz tökéletesen passzolna, de ő tipikusan az a csaj, aki 15 év múlva is ugyanígy fog kinézni, már pedig ha franchise-ban gondolkodunk, akkor jó lenne felnőnie a szerephez szó szerint.

 9. Még mindig jobb, mint Elba a Dark Towerbe. Az a legnagyobb mellényúlás a filmtörténelemben.

 10. Ha a rebootot veszik alapul (és remélem azt akarják) akkor oda teljesen jó lenne. Camilla Luddington valóban adná magát, csak szegényem már kicsit idős egy 23-24 éves Larához (33 lesz idén) szóval ő szerintem kiesett.

 11. Eme kép alapján, ő a tökéletes Lara, ez nem lehet vitás.
  http://bit.ly/225cCIK

  Viszont egyrészt ideje se nagyon van erre, másrészt pont JLaw hibájából kellene tanulnia és nem olyan filmekben kéne szerepelnie ami beskatulyázza. Mondjuk ezt a Star Wars-szal már elérte. Szóval igazából mindegy is. Sokan azt a csajt akarják akiről mintázták Larát az új játékokban. De azért nem árt nem elfelejteni, hogy a külső nem minden! Daisy elég sok tekintetben illik a szerepre, mind külsőleg mind stílusban hiszen Rey nem sokban különbözik Larától. Ő lehetne Ford 2.0. :D Márpedig ha Ford képes volt egyszerre Hant és Indie-t játszani akkor neki is menne. És, hogy őszinte legyek nincs nagyon más a szerepre. Nem tudom kiket néztek meg de az új játékból a már említett szinkronhang és akiről mintázták nem lenne jó semmiképp. Az egyik nem is színész, a másik tényleg túl öreg már. Bár neki is elég fiatalos arca van. Pénzt is mernék rá tenni hogy úgyis ráülnek a hype vonatra és Daisy lesz mert így promózhatnák a filmet többféleképp is.

 12. Larának bombázó kell, ez a Star Warsos csaj csak aranyos, egy kicsit hülye fogsorral, persze nem dobnám ki az ágyból.

 13. ha ez fogja játszani, akkor még torrentre sem áldozom az időm. de amint fentebb írva van, el van foglalva a túlértékelt SW rebootszerűség folytatással, szóval hál’Istennek kevés rá az esély.

 14. Ha a játék-rebootok által képviselt új vonalat viszik majd át a filmekbe is, akkor szerintem passzol az ott bemutatott fiatalabb, törékenyebb, és úgy valamivel ártatlanabb (nem utolsósorban nem túlszexualizált!!!) Lara szerepére.

  És így legalább nem csak a Star Wars-ba lesz beskatulyázva, és azon kívül is mutathat majd valamit….

 15. “És így legalább nem csak a Star Wars-ba lesz beskatulyázva, és azon kívül is mutathat majd valamit….”

  ENNYI!

  “ha ez fogja játszani,”

  Nem EZ, hanem Ő. Tanuljatok már meg magyarul, könyörgöm!

  Egyébként egyelőre ez csak pletyka és abból kiindulva, hogy máris akkora port kavart, a készítők jó nagy hülyék lennének ha nem őt választanák. Őszintén kit érdekelne a film ha pl megkapná a szerepet a csaj aki a játékban is MoCapeli Larát? Ráadásul a mostani új Lara már rég nem az a tipikus szex szimbólum mint régen. Ez a Lara még fiatal és naiv. Erre a szerepre pedig csak két csaj lenne tényleg tökéletes. Daisy vagy Camilla! Más valakivel egyáltalán nem érdekelne senkit a film ez szinte biztos.

 16. Szerintem Jolie tök jó volt Lara Croft-nak, kinézetre legalább is, még anno. De a filmek borzalmasak voltak.

 17. Ez a Mary Sue baromságot nem kène erőltetni! Ahogyan semmilyen Max Landis fèle megnyilvànulàst! Human te ennèl jobb vagy! Azzal a rèszèvel egyetèrtek, hogy nem jó vàlasztàs kinèzetre, de ki tudja!

 18. Khmmm. A rendezőbácsik láttak már TR játékot? Látták benne Lara-t? Egész alakosan is, nem csak arcképen? Valami nem hiányzik a SW csajról? Naugye.

 19. +1 Atesz! Uhh… Lauren Cohan tényleg baromira adná Laraként. Déjziridli is jó csaj, de nem jó választás ide. Értem én, hogy szembe kell menni a nagycsöcs tendenciával is, de azért Daisy már elég rendesen a ló másik oldala. :D

 20. Arc nélküli manus TR videója alapmű a témában, mert én is ezen a szérián nőttem fel. :)
  https://www.youtube.com/watch?v=0T6x-FbgSJ0

  Én várnám a következő Tomb Raider filmeket, ha már az Indiana Jones filmek ilyen ritkán érkeznek. Egy látványos és vicces kalandfilmre szerintem bármikor beülne az ember. ;)

  Daisy jó választás lenne, de nem tudom elképzelni, hogy kicsit keménykedik Lara stílusában.

  Maguk a játékok egyébként egyre szebbek és jobbak, de kicsit talán sok bennük az emberi ellenfél. Lara átment Jack Bauerbe és simán halomra ölt pár tucat embert…

 21. Gina Carrano-nak elég masszív a testfelépítése, de én régimódi vagyok, én őt is szívesen elnézném :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.