Forog az EP VIII.

A Star Wars jövőre érkező részén már dolgoznak, itt egy díszlet darab.

star-wars-episode-viii-set-picture

18 hozzászólás a “Forog az EP VIII.” bejegyzéshez

 1. itt egy díszletdarab, holnap láthattok egy darabot a rendező szendvicséből, aztán meg egy mosolygós csapatképet

 2. Az a bajom ezzel, hogy már az Index is nagyon tolja az ilyen képeket, így mindenhol ebbe botlik bele az ember. (Nyilván egy filmes blogon amúgy teljesen oké). Ugyanakkor az ilyen szintű tájékoztatás miatt nagyon félek, hogy egyszer szét fog esni egy film. Pl most is ilyet hoz le az Index, hogy… “Királyul fog kinézni a Dubrovnikban forgó Star Wars 8” – én hülye meg azon gondolkozom, hogy basszus remélem a film nézése közben eltudok vonatkoztatni Horvátországtól. Mert az tuti, hogy nehezebb lesz mint egy sivatag esetén pl. a Szaharától.

 3. deni:

  Miért? Én sosem voltam nagy SW fan, sorba láttam a részeket is (I-VII) (nem sok ilyen ember van szerintem), de azt kell mondjam ez egy klassz történet, egyedi hangulattal. Annyi agyon hypolt gyenge, sok részes film van, de ez pont nem az. Talán tényleg annyi a gond vele, hogy itt is túltolják a hypot körülötte.

 4. A túltolt hypból nekem is elegem van. Örülök, ha nem látok a boltban pár hónapig lépten-nyomon SW feliratos/képes cuccokat. Az előzménytrilógiánál úgy emlékszem, hogy csak a Pepsi-s üvegeken/dobozokon volt ilyesmi.

 5. Matthew : hát az internetes újságírás ebből szól.. ők abból élnek, hogy minden jelentéktelen dolgot 5ször kiposztolnak te meg elolvasod… mikor kakilt a bagoly, a játékos sípcsonton rúgta a bírót. meg hasonlók

 6. Én meg de unom a DC meg Marvel híreket. De megértem, hogy van akinek ez jön be. Persze nem mondom , hogy nem nézem meg, de nem vagyok fan.

 7. Nekem nem a Star Wars-ból van elegem vagy a reklámjából, hanem a szar filmekből.

 8. Nekem meg már mindenből elegem van! Ne legyen Marvel, ne legyen DC! Ne legyenek filmek! Ne legyen index! Ne legyen net, se számítógép, se újságírás! Ne legyen semmi!

 9. bezzeg a heti filmbemutatós posztokhoz meg 4-5 hozzászólás jön.aki unja a marvel-dc-star wars-deadpool etc. cuccokat, azt vajon miért nem látom ott hozzászólni?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.