A Terminator Genisys trükkjei

Újabb videót kaptunk, amiben bemutatják, hogy milyen layerekből tették össze a “legendás” jeleneteket. Nem csak Arnoldot mutogatják, hanem más jeleneteket is.

14 hozzászólás a “A Terminator Genisys trükkjei” bejegyzéshez

  1. Nagyon adja. Jó volt a cg és jól szórakoztam. A tudósok szerint igénytelen vagyok.

  2. bárcsak visszaküldene a jövőből valaki egy Terminatort a mostani Hollywoodba, hogy irtsanak ki mindenkit, aki káros a filmiparra és akik ilyen szarokat készítenek.. baszki 95 óta nem volt normális akciófilm

  3. Épp a minap néztem ujra az ítélet napját, és hihetetlen, ennyi év távlatból is megállja a hellyét a cgi. Az akciójelenetek pedig lehengerlően megtervezett látványos darálások. Sajnos erről az 5. részről ez már nem mondható el. Borzasztó volt. Csak úgy mint elődei.

  4. Minden egyes zöldhasúért kár, amit ebbe beleöltek. Bár egy normális íróra áldozták volna egy-egy jelenet büdzséjét!

  5. A legnagyobb trukk benne sincs. Hogy a forgatokonyvirok mikent is adtak el ezt a szemetet a studionak.

  6. Nekem tetszett a film, szívesen néztem volna a folytatásokat is, bár tény, hogy érdemes lett volna még finomítaniuk a részleteken.

  7. Nekem tetszett a 4. rész. És külön örültem neki hogy végre 20 év után eljutott a történet a háborúig, és még egy jó John Conort is kaptunk, erre csinálnak egy folytathatatlan szutykot. Hogy hagyhatta ezt Cameron? Imádtam a terminátort. Most meg ez miatt meg már egyenesen győlölöm. Kár érte!

  8. Mindenféle hiresztelésekkel ellentétben a fil folytatásárol nem tettek,le csupán késöbb kezdödik a forgatás,hazai dvd meg bluray nem megjelenéséröl meg – kész szégyen.Igen nyilván van aki ennek is örül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.