Kevin Smith & Ralph Garman a Ghostbusters előzeteséről

Bár mindketten bíznak Feigben és a színészekben, hiszen elég tehetségesek, de a trailert agyonoltják, leginkább azért, mert mint komédia nem adja el a filmet. Az őslelet és gyenge poénok a legnagyobb bajuk, a szellem megszállós jeleneten végképp kiborultak. “I ain’t afraid of old jokes.”

human
írta
2016. 03. 12. 09:20
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Kevin Smith & Ralph Garman a Ghostbusters előzeteséről” bejegyzéshez

  1. Azert ők is kiemelik azt a tènyt, hogy tehetsèges emberek csinàljàk ès mègis! Úgy làtszik Feignèl ez a sèma, hitvàny trailer vàllalhatò vègtermèk!

  2. Az a baj, hogy minden egyes komment, videó, bejegyzés generálja a hypot ennek a szarnak, és az lesz a vége, hogy tömegével mennek rá. Hiába volt irdatlan gyenge pl az Alkonyat is, bevétel szempontjából meglehet nézni milyen jól hozott. Szóval a Sony még jól is kijöhet ebből. Sajnos.

  3. Am jah.. belegondolsz az utolsó tvájlájt 140-el míg pedig mondjuk a Dark Knight 150 el nyitott…

  4. A Twilight-nak volt egy rajongói bázisa, akik bármilyen szarra elmentek. A Ghostbusters rajongók viszont utálják ezt a női verziót. Aki pedig nem rajongó az utálja McCarthyt. Sok minden a film bukása mellett szól. És a szar trailer csak rontott a helyzetén.

  5. Matthew: És akkor mi van? Én is megnéztem az előzetest. Sőt a Fantasztikus Négyes előzetesét is megnéztem. De eszembe sem jutna pénzt adni ezekért a filmekért.

  6. zsocso
    Arra utaltam, hogy nagy az érdeklődés vele kapcsolatban és ebből könnyen lehet egy “annyira rossz, hogy látni kell” féle effektus is, illetve lesznek akiknek csak szimplán tetszik majd. Szóval hiába a 40%-os tetszés index (like/dislike a videón), ha mellette a nézőjük meg lesz mellette. nem kevés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.