J.J. Abrams azt mondja, hogy lesz Half-Life- és Portal-film…

… de persze nem azt, hogy mostanában. Először 2013-ban hallhattunk a filmekről, most egy friss interjúban az ezekre vonatkozó kérdésre a válasza: “they’re in development. And we’ve got writers, and we’re working on both those stories. But nothing that would be an exciting update.” Készülnek, vannak írók, dolgoznak a történeten.

halflifeandportal

14 hozzászólás a “J.J. Abrams azt mondja, hogy lesz Half-Life- és Portal-film…” bejegyzéshez

 1. Miért noooo…?
  Half-Life remek játék, van benne potenciál rendesen. Csak a forgatokönyvet ne b*sszák szét.
  Portalt nem ismerem.

 2. ez tök jó hír lenne, ha nem jj stúdiókiszolgáló igénytelen abrams jelentené be

 3. A 10 Cloverfield Lane elég nagy siker lett, aminek ugye a rendezője előtte egy Portal rajongói filmmel hívta fel magára a figyelmet, szóval lehet hogy most elkészítheti az egész estét változatot.

 4. Most már mindent JJ csinál? Ő a világ legnagyobb Star Trek, Wars, Alien, Half Life, mittudomén még mi rajongója és szakértője??

 5. Mondjuk a HL-nél még meg is van az alapanyag történetileg, de a Portalnál mi lenne ami kitesz egy egész estés filmet?

 6. anthonz: igen, ha nem tetszik, irány a filmsuli és vedd át a helyét mert 1 darabig még nem igen fog mozdulni

 7. nem : és ezt most miért mondod ? ha valaki utálja őt, akkor nem írhatja le a véleményét ? nem értem minek ez az arcoskodás.. iszonyat gagyi filmeket készít.. és tényleg kurvára nevetséges, hogy mindenbe beleártja magát és mindent elront

 8. Ne, tényleg ne… A Half Life érdekessége pont az, hogy 100% film szerű élmény, játék formában, teljesen felesleges adaptálni…

 9. @kakapitány Ez a mindenbe bele ártja magát tőled kissé viccesen hangzik, nincs az a poszt itt aminél te ne fikáznál valamit indokolatlanul és kéretlenül.

  On: A Portal-t nem tudom elképzelni egész estés filmként, a HL-ből viszont simán lehet jó filmeket kreálni.

 10. A Portal-ból készült egy nagyon korrekt fan-kisfilm http://filmbuzi.hu/archives/2011/08/24/rovidfilm-portal-no-escape/

  HL-ből továbbra is tartom: NEM lehet jó filmet csinálni, ott pont az a lényeg, hogy TE vagy Gordon Freeman és mivel egy büdös szót nem szólsz és átvezetők híján minden esemény a zsigereidbe hatol – megnevettet, megsirat, megijeszt… ezt filmmel ilyen szinten nem lehet elérni,lemásolni – belebuknak, ezer százalék. Ha Half Life 2 jellegű (mondom: jellegű!!!) filmre vágyik valaki, a Szigetet nézze meg, sok ötlet onnan (is) lett nyúlva.

 11. Ha már szóba került a Portal kisfilm van egy régebbi Half-Life “szerű” is, legalábbis a stílus eléggé hajaz rá, first person az egész és a hangeffektek is egy az egyben a HL2-ből vannak. Nekem eléggé bejön, itt-ott átjön a játék hangulata.

  Link: https://www.youtube.com/watch?v=IU_reTt7Hj4

  Egyébként bőven van mit feldolgozni a HL világából filmként. Oké, hogy a játékok főszála az Opposing Force és a Blue shift kivételével szinte kizárólag Gordon Freeman ténykedése körül forog, de eléggé kiterjedt a világ, hogy mást is meg lehessen mutatni belőle. Egyébként a HL2 is rettenetesen meg lett csonkítva, kb. a játék harmadát utólag kivágták, a cselekményből egy teljes nap kimaradt és ezen túl is rohadjanak meg, amiért még mindig nincs Episode Three vagy HL3.

 12. JJ neeeeee… Megint egy sűrű film amiben nem lehet elmerülni, élvezni mert csak pörögpörögpörögpörög… Half Life-hoz pont kurvára nem illik JJ stílusa. SW sem illett btw…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.