All it takes is one bad day to reduce the sanest man alive to lunacy…Just one bad day.

Itt az első kép az animált Killing Joke-ból. Kevin Conroy és Mark Hamill visszatér Batman és a Joker hangjaként (ezt a képet nézzétek meg:). Az R nem R dologról még nem tudni, de a képregény elég durva, nem tudom mit akarnának Pg-13-mal. Áh, majd kiderül. Egyelőre a hangoknak lehet örülni.

Na meg ennek a képnek.

CdiSGQJW8AATJVR

human
írta
2016. 03. 15. 03:16
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “All it takes is one bad day to reduce the sanest man alive to lunacy…Just one bad day.” bejegyzéshez

 1. Elvileg R besorolású lesz a Killing Joke. Vagy ha a PG-13 rákerül ez se “nagyon” gond mivel a The Dark Knight Returns 2-ben is volt olyan jelenet ami bőven túl ment egy jelenet hogy simán R besorolást kaphatott volna.

  Amúgy Hamillnek meg Conroynak nagyon örülök. Nélkülük nehezen tudom élvezni Batman vagy Joker “játékát” az animációs történetekben.

  Mondjuk nem tudom mi a fene van a WB-nél de mintha kicsit lejjebb adtak volna a színvonalból..JL: WAR óta ilyen “béna” lett a rajzolás..és már nem egy Batman történet is áldozatául esett ennek. =/

  De ez hál istennek úgy néz ki itt nem nyírbálták meg a budgetet. :)

 2. Valószínűleg nem veszek észre valami nyilvánvalót, de egy nem moziba szánt filmnél mi a jelentősége a korhatár-besorolásnak? A boltban nem adják oda a lemezt egy 15 évesnek? Vagy Netflixen és a hasonlókon meg kell adni a kort regisztrációnál? Egy mozival ellentétben mindkettő annyira röhejesen egyszerűen kijátszható, hogy szerintem nem lenne semmi értelme, ettől még lehet hogy így van, valaki?

 3. Wierzbowski:

  A Batman vs. Robin szerintem eléggé ott volt látványban, arról nem beszélve, hogy az egyik legdurvább animációs darab. Ezen kívül rendben van amit írtál, a többi valóban elég karcsú.
  Ebben viszont most nagyon bízom, hogy visszaszippant Gotham legmocskosabb bugyraiba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.