Idén még Ben Hurt is nézünk

Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln Vampire Hunter) még a nyáron szállít nekünk egy Ben Hur-filmet, amiről már teljesen el is felejtkeztünk. Vagy valaki várta? Most, a képek érkezésével, persze beugrott, hogy volt róla szó. A történet ismert, rabszolgaságba kényszerítik a főszereplőt, de visszatér bosszút állni azokon, akik ezt tették vele.

635934795405669915-bh-12158r

A tovább mögött egy igazi filmes veterán.

635934795384765781-bh-09315r4

human
írta
2016. 03. 15. 12:13
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Idén még Ben Hurt is nézünk” bejegyzéshez

 1. jó ismét látni Morgan Freemant, its been a long time.

  Charlie Day viszont baromi hülyén néz ki azon a hintón.

 2. Jack Huston alakította a félarcú, első világháborús mesterlövész-veteránt (Richard Harrow) a Boardwalk Empire c. sorozatban

 3. Ez is biztos be fog zsebelni 11 oscart, mint az 1959-es változat… Mi a francnak készítik el?
  Fogadok, hogy a CGI a régiben látott díszletek közelébe se fog érni.

 4. Azért ez nem (csak) egy ókori bosszú sztori, hanem egy történet Krisztusról. (Az alapul szolgáló könyvnek van alcíme is.) Kérdés, hogy ezen mennyi hangsúly lesz ebben a feldolgozásban.

 5. Minek???

  A film, amit biztosan nem nézek meg. Remélem, ez a remake is nagyot fog hasalni….

 6. Egyetértek az előttem szólókkal. Minek? A két kép alapján már most rosszabbul néz ki, mint az 1959-es. Bitosan kihagyom, ahogy az tettem a Let the Right One In, az Omen, a Robocop, a Total Recall, vagy a The Girl Who Played with Fire remake-ek esetében. Ha az eredeti tetszett, nem érdekel a remake.

 7. Egyelore nem tudom hova tenni ezt a filmet. Hogy mi szukseg volt erre, az jo kerdes. Olyan box office bomba lesz ez a film, hogy az besz@ras.

 8. Úgy egyébként nem volt már egy remake pár éve a Ben Hur-ból? Vagy az az “Olyan rossz, hogy arról nem beszélünk” kategória? (Tényleg nem tudom, nem láttam, csak rémlik)

 9. CrM: A Robocop és a Total Recall remake-eknek nem sok közük volt az eredeti történetekhez. Szinte teljeseb új story volt mindkettő.
  De az Omen tényleg majdnem ugyanaz, mint a régi volt. A Ben Hur eredetijét nem láttam, szóval nem zavar a remake. Meg amúgyis egy kurva öreg film. Ha nem Bekmambetov rendezné, akkor még érdekelne is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.