Sausage Party-előzetes: “they are eating children”

Seth Rogen, Evan Goldberg, Kyle Hunter és Ariel Shaffir egy igazi R besorolású animált komédiával érkezik majd. A történet szerint a boltban az összes árú azt akarja, hogy ő legyen a hazavitt kiválasztott. Amikor viszont megtudják az igazságot arról, hogy mi történik velük, akkor elborzadnak. De egy virsli elhatározza, hogy elmondja a többi kajának is a borzasztó jövőt, ami rájuk vár. Mindezt füvezéssel, háborús jelenettel, és horrorisztikus kajálással megspékelve.

sauspart

Az animáció minősége nem eget rengető, de nem rossz ötlet. Videó a tovább mögött.

23 hozzászólás a “Sausage Party-előzetes: “they are eating children”” bejegyzéshez

  1. Az animáció valóban nem túl fényes, de ugye a South Park óta tudjuk, hogy ha valami vicces, akkor nem kell Pixar szintű részletesség.

  2. Nagyon bírom, hogy úgy kezdik (zene, hangulat, minden), mint egy tipikus gyerkőcös animációt. Nagyon beteg lett, város!

  3. Ez nem gyerekfilm. És itt a gond, nálunk egy rakás szülő fogja a kicsi gyereket elvinni rá, mert cuki virslik…aztán a gyerkőc nem igazán fogja ezt értékelni. Sőt.

  4. @Dantes

    Hát ha nem Éneklő Ételek, vagy Kajácskák lesz a címe, hanem Virsliparti, akkor remélhetőleg kapcsol a szülők agya :D

  5. Mivel napvilágot lát egy fontos infó ezért lehetne a címe Virs-leak.
    A magyarok úgyis a Kolb-Ászok címet adják majd.mert erőltetett. :)

    Igazi mindfuck mesének néz ki.Engem nagyon érdekel.

  6. Franco és Rogen megint túlzásba vitte a tudatmódosító szerek használatát! :D

    Minden estre ez marha jónak ígérkezik.

    Ha pedig nálunk is bemutatásra kerül, gondolom megfelelő lesz a korhatár besorolás is.
    Onnantól kezdve meg aki elviszi rá a gyerekét csak magára vessen, mt ahogy pl. a Deadpoolnál is ez volt….

  7. A Deadpoolon konkrétan egy max. 10 év forma kisfiú ült mellettem. A szüleivel bemehetett. Mondjuk nem úgy vettem észre hogy bármi komolyabb reakciója lett volna.

  8. egész jónak tűnik :D
    ha a tévedésből bevitt gyerek nem is, az apja jól fog szórakozni, már ha anyuka nem rángatja ki az egész családot 3 perc után :D

  9. Egészen sajátságos tud lenni, hogy az anyukáknál hol az a bizonyos tűréshatár. A Deadpool-ról az egyik csak akkor vitte ki a nyolcéves-forma kislányát, amikor a filmben elhangzott, hogy ez nem is romantikus történet, hanem horror. Pedig az igazán korhatáros részeken akkor már rég túl voltunk.

  10. :) na igen, amikor nézetik a kicsikkel a DP-ban a szex, vér, trancsír jeleneteket, mert hát elmegyünk rá, ez olyasmi lehet, mint a pókember (aminek új feldolgozásai szintén nem voltak gyereknek valóak, de mindegy) vagy hát képregényhős. Náluk lehet, hogy mikiegér és Hahota szinten maradt a képregény.

  11. Hát… Attól R, hogy nem irodalmi az angol? A készítőknek javaslom a Mr. Pickles sorozat alapos tanulmányozását. Vagy a Rick&Morty-t.

  12. Ebben lesz majd egyszer poén is, vagy azon kell kacagni, hogy a kaja szomorú mert megeszik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.