Még egy High Rise-előzetes

Tom Hiddleston egy posztapok filmben próbál túlélni egy Snowpiercer-szerű helyzetben, csak ez egy viszonylag régi könyv alapján készült osztályharc lesz. Bár az új trailerben nem sok új képkocka van, de mivel várt ez a luxus felhőkarcolós történet, így nyilván nem hagyhattam ki. A poszter alatt ott a friss videó.

highrise_ver5_xlg

Egy valag karakterposzter extrának:

highrise_ver10_xlg highrise_ver8_xlg highrise_ver6_xlg highrise_ver9_xlg highrise_ver7_xlg

7 hozzászólás a “Még egy High Rise-előzetes” bejegyzéshez

  1. A múltkor még Mechanikus narancs volt, most meg már seven nation army couldn’t hold meg back.

  2. Anthonz: Bárki jobb lenne Bond szerepére, mint Daniel Craig. De szerintem legyen most egy fekete nő. Az úgyis olyan trendi.

  3. Nem akarom letorni a lelkesedest, de nem posztapok, es talan a Snowpiercer is kicsit rossz parhuzam, mert a vilag az egyben van, csak a hazban orulnek meg az emberek. Nem story-naciskodni akarok, csak nem akarom hogy az emberek hamis elvarasokkal uljenek be a filmre (az iTunes moziban?). :)

  4. változtathattak a könyvhöz (hullához nem jön zsaru volt abban?), és az alsó-felső szintek közötti eltérés van kiemelve a trailerben, mint a snowpiercer hátsó kocsi első kocsi.

  5. human: Volt, igen. Ki is volt ott is fejtve hogy szeretnek megorizni a kulvilagtol a sajat belso vilagukat, viszont jarnak munkaba eleg sokaig, ahol semmit nem eszlel a kulvilag. Remelem ez meg nem spoiler. :)

  6. Hát, ha Hiddlestone játszaná Bondot, akkor a Night Manager alapján azt mondom, igencsak jól járnánk. De Aiden Turner is jobb lenne mint Craig.
    Ez meg várós.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.