Now You See Me 2-előzetes: most sztorival

Már volt egy teaser a meglepetés siker Now You See Me folytatásához, de most itt a teljes darab, amiben a sztoriból is villantanak, miközben felfelé esik az eső. Valami rablásra veszik rá az apokalipszis 4 lovasát.

nowyouseeme2-story-trailer

Isla Fisher is gyönyörű, de Lizzy Caplan nekem valahogy jobban tetszik, így a szereplőgárda egyetlen cseréje számomra elfogadható. A többiek ismerősök lesznek, plusz jön Harry Potter. Videó a tovább mögött.

(you see me in smoke nice.)

14 hozzászólás a “Now You See Me 2-előzetes: most sztorival” bejegyzéshez

 1. nagyon várós :D lehet egyedül vagyok ezzel, de én pont lesz*rom, hogy egy filmben egy trükk igazi-e vagy sem, mivel ez egy film, úgy is tudom, hogy nem az…

 2. szó szerint parasztvakítás volt az első rész. jó lenne elfelejteni erre jön a 2. rész.

 3. Az első tényleg annyira parasztvakítás volt, a végén le kellett csekkolnom, nem Nolan rendezte-e.

 4. Amúgy ez az esős rész tényleg rohadt gáz. Remélem a film során lesz rá magyarázat, vagy nem tudom, mert ez már túlzás…
  Egy trükk legyen trükk, de ne kameratrükk, meg ilyen hollywoodi xar! Amúgy meg szeretem a filmet, csak kápráztassanak el és higgyem el azt, hogy akár előttem is megcsinálhatnák ezeket a dolgokat (az esőről pl nem hihető…)! :)

 5. Szerintem teljesen rendbe volt az első rész. Nekem bejött, igaz nem tudnám túl sokszor újranézni mert már tudom a végét, de akkor is egész jól szórakoztam rajta.

  Am meg nekem azért tetszik, mert a legtöbb trükköt meg is magyarázzák, és higyjétek el ha nem filmet néznétek akkor soha a büdös életben el nem magyaráznák hogy mit hogy csináltak, mert a jó bűvész sírig őrzi a titkokat.

 6. Szerintem sokak számára szép emlék az első rész. Én biztos megnézem a folytatást. Inkább mint egy újabb szuperhősfilm.

 7. human, igazad van, Nolan ügyes rendező. Hasonlóan Scotthoz, épp ezért bosszant annyira, hogy miért rendeznek olyan sok következetlen, gagyi xart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.