Megvan a Lobo forgatókönyvírója

Bár úgy tűnt, hogy temették a Lobo projektet, de a Deadpool sikere mindent megváltoztatott. A Spawn pletyka erősödik, és közben felfogadták Jason Fuchs-t, a Wonder Woman forgatókönyvíróját, hogy dolgozzon a Lobo-n.

Lobo-1-2014-Page-3

Warner-DC filmről van szó, amiben egy fejvadász a főszereplő, aki űrlényekre vadászik. Anno Guy Ritchie lett volna a rendezője, de az már rég ugrott, ahogy a “Rock” főszereplése is. Meglátjuk mi lesz belőle.

human
írta
2016. 03. 17. 03:44
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Megvan a Lobo forgatókönyvírója” bejegyzéshez

  1. Ron Pearlman fasza Lobo lenne, esetleg Danny Trejo, ha már a szikla és Khal Drogo is kiesett.

  2. Na, pont azért érdekes ez a hír és ez a kép, mert sokakban az a kép él Loboról amit ez a jól fésült szálkás gyerek tart a kezében. Pedig a NEW52 füzetekben a jólfésült gyerek Lobo és akit a kezében tart csak egy imposztor :D

  3. >Warner-DC filmről van szó, amiben egy fejvadász a főszereplő, aki űrlényekre vadászik.

    Ez olyan furcsán lett megfogalmazva. Lobo se ember ő is “űrlény” és ebből pont ez nem derül ki.

    @wys
    Két kezemen meg tudom számolni, hányan bírják jobban New52 Lobot, mint az Alan Grant-féle Lobot. Szomorú is lenne, ha New52 Lobo élne az emberek fejében, mint Lobo.

  4. Wys: Soha. Majd kiderül h mègse. Mi senki utálja a jólfèsült Lobo-t. Ő csak egy kis buzi. Nem az igazi Lobo

  5. Spawn Jeee!!! Simán kilehet hozni most már egy tisztességes filmet a hozott anyagból. A régiben a fejemet fogtam, amikor a film végén a világ sorsa gyakorlatilag egy nappaliban a kandalló mellett dőlt el Violator és Spawn között.

  6. A Spawn és a Lobo R-es besorolással kurva jó lenne. És végre nem egy Marvel bohóckodás.

  7. Akkor ezzel buktuk is hogy a Supergirl-ben megjelenjen. Pedig a 14. részben említették is hogy tudnak róla. :D

  8. Valaki leírná, hogy mit is jelent ez az új Lobo és régi Lobo :D? Mi történt a karakterrel? :)

  9. Kinézetre változott, de amúgy ugyanaz maradt. Sokan nem szeretik, de a kezdetek óta azért sokan megbarátkoztak vele. Igazából nem tudom megérteni, hogy ilyesmi miért üti ki ennyire a biztosítékot. Unom ezeket a képregényes vernyákolásokat, hogy “jajj megváltoztatták ezt meg azt, ez is olyan lett nyenyennyenyee, hozzák vissza régit.” Ha a karakter szellemiségében ugyanaz, nem értem mit kell ezen sírni. Anno Deathstroke-ot is fiatal ficsúrra cserélték, de nem sírtam miatta….

  10. Nekem ezzel a Jason Fuchs-szal van csak bajom, elég megnézni a munkásságát imdb-én, fiatal tapasztalatlan írópalánta aki nem sok jót adott ki a kezéből és nem sok jót jósolók a ww-nek se, ha egyedül írja!Pedig szurkolok a DC-nek!

  11. Ma hallottam eloszor errol a Lobo-rol es azt kell mondjam, az uj jobban bejon. Nem trollkodasbol irom, a regi ugy nez ki, mint a Rettentehetetlen es King Kong szerelemgyereke, az uj pedig… Szalonkepesebb.
    (nem vagyok tizeneves emos, nagyon nem, hogy megelozzem a feltetelezest.)

  12. Csak azért lesz Lobo film, hogy a dc-nek is legyen egy Deadpool-ja, hogy aztán a már így is nagyképű fanok a Marvel rajongók orra alá tudják dörgölni, hogy ‘végre nem limonádé bohóckodás.’ Mint ahogy a tizedik kommentelő okos leírta.

  13. Wys: Ez soha nem Lobo.

    LasDen: Ez nem képregényes vernyákolás, csak az eredeti figura tök szellemes, meg elmeháborodott. Oszt ennyi.

  14. Hát nem tudom, ezek a karakterek már annyira egy szubkultúrának szól. Szerintem. A DP-t elvitte a marketing, azért is teljesít jól. Az 1x bejött, de azt a hullámot megülni, szerintem lutri.

  15. Én a klasszik Lobot ismerem ezt a new 52es hullámot már elkerültem( ahogy látom jobb is) Ahogy írták ugyan olyan ez a Lobo is csak más a kinézete. Ezt én értem de a karakter egy ilyen laza, őrült, kiszámíthatatlan, szivarozó rohadék és nem tudom ezt a feelninget hogy adja vissza ez a jól fésült ficsúr de legyen ez az én nyomorom. Filmen azért remélem a “hagyományos” Lobo lesz potenciál a karakterben bőven van és kitágítja majd a DC univerzumát. Új Spawn filmre meg kb 10 éve várok szóval ezzel mindent elmondtam. Amit én tudok a projectről az annyi, hogy Macfarlane( Spawn alkotója) akarja rendezni aminek örülök és, hogy kis költségvetésben gondolkodik aminek félig meddig örülök csak, ugyanis szabadabb lehet a film a kevés pénz miatt de azért ez mégiscsak egy Spawn film kellene bele azért CGI és nem a gagyi fajta. A régi film tetszett bár már idejét múlt és vannak benne gagyiságok de Spawn szerintem még a mai szemmel is jól meg van benne csinálva Violator/Bohóc karaktere meg mindent vitt!!!

  16. Azért az ne felejtsétek el, hogy a New52 es lobó jóval fiatalabb, szóval ahogy öregszik még alakulhat. És az új is egy nagyon jó karakter.
    Azért jobban örülnék ha a Gl hamarabb moziba menne.

  17. Ha Kingpin, Fáklya, Roland Deschain stb. már máshogy néz ki a vásznon mint a képregényekben/regényekben (az né…-vel kezdődő szót direkt nem írom le, mert ki lesz törölve a komment) akkor remélem, Spawn, azaz Al Simmons is más fizimiskát kap, mint a képregényekben. Csak hogy ne szakítsuk meg a trendet…

  18. MT90: Szerinted a mostani Marvel filmek nem limonádé bohóckodások? Az Avengers2 és az Ant-Man mi volt? Volt bennük feszültség, izgalom? Volt a harcoknak tétje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.