Psylocke

Kocsit vág félbe az X-Men: Apocalypse trailerében, nincs gondja az öléssel, és Munn már régóta kedvelte elvileg a karaktert. A kisképre kattintva nagyban is megnézhető, a tovább mögött meg ott az interjúrészlet a nővel.

Elvileg várható még egy trailer, pont ma, gondolom nem véletlen a kép netre kerülése.

lockeki

I’ve loved Psylocke for so long,She’s a really, really strong badass female character in this comic book world where a lot of times the women don’t get to be strong and badass. You see a lot of superheroes [who] don’t always want to kill, and they’ll avoid it if they can. She’s never had a problem killing, and I like that she was the bad guy that had no problem being the bad guy. She’s telekinetic and telepathic so she can read your mind. She can create anything with her mind. To win any fights, she can just create a mountain and have it fall down on you, but she chooses to create a sword so she can kill up close and personal. I always thought that was really cool and badass.

11 hozzászólás a “Psylocke” bejegyzéshez

  1. “és Munn már régóta kedvelte elvileg a karaktert”
    – ezek a PR dumák baszki..én azt értem ha valaki ilyen Spidy meg Batman akart lenni gyerekkorában, de minden random képregényhősre ez már kicsit nevetséges..na mindegy..

  2. 1. Na pont ezt akartam mondani… Minden színész elmondja ugyanezt a saját karakterével, holott fingja se volt mielőtt a forgatókönyvet olvasta…ez szerintem 80% ban tuti így van.

  3. Mert kötelező ezt mondania. Gondolom a színészek fele leszarja a képregény kultúrát.

  4. Nem tűnt még fel senkinek, hogy ezek mindig agyba-főbe dicsernek mindent egy-egy interjúban? A sztorit, a rendezőt, a karaktert. Mindent.

  5. Haha, ez olyan vicces, hogy sokan, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi Munn ízlése, nem azt mondják, hogy “tök jó”, hanem azt, hogy hazudik. Valahol mondjuk szomorú is egyben.

    miért olyan hihetetlen a dolog? meg egyébként is, mit nyerne azzal, hogy hazudna? még, ha plusz nézőket is érne, akkor sem ő kapja a pénzt.

    ha valakiről el lehet ilyesmit hinni, akkor az többek között munn, hiszen hosszú évekig vezetett geek csatornán geek műsorokat geekeknek.

    “ezek mindig agyba-főbe dicsernek mindent egy-egy interjúban? ”

    nem mindig, de valószínűleg, ha te szerepelhetnél egy szuperhősös képregényfilmben, te is élveznéd a munkát.

  6. Azért Psylocke nem tegnap tünt fel az X-MEN képregényekben (1976). Miért ne kedvelhetné a karaktert? Én először a 90-es években olvastam olyan magyar képregényt, amiben már szerepelt Psziché. Ő az egyik legismertebb X-MENes női karakter. Az hogy nektek fingotok sincs róla, nem jelenti azt, hogy Munn nem ismerhette.

  7. Ha ez a trailer is vacak lesz akkor részemről otthon- és nem moziban nézős lesz!

  8. Anthonz: jaja, azért írtam bele, hogy elvileg és nem is foglalkoztam a pr bullshittel tovább :D

  9. Zert:
    1. De, mindig dicsérik egymást. Pl a Szeretettel Hollywood. Persze nem is érdemes oda carni ahonnan eszel..

    2. Biztos élvezném a khm, ezt munkának nem nevezném.. Amolyan tábor, kis feladattal, jó fizuért. Egyik sem dolgozza magat halálra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.