The Legend of Tarzan-előzetes: Tarzan fut

Az biztos, hogy főleg az akcióra hegyezték ki a Tarzan új előzetesét. Ez azt jelenti, hogy Hans Landa elfogja Margot Robbie-t, Alexander Skarsgård csaját. Erre Tarzanból nyilván előjön a vadállat, és kiszabadítja a nőt. Meg valami gyarmatosítás is folyik, amit az állatok akadályoznak majd meg.

tarzanlegendaja-trailer

Nem győztek meg, hogy ez jó blockbuster lesz a nyáron. Az új trailer a tovább mögött, extrának meg ott a posztere.

tarzanposter

11 hozzászólás a “The Legend of Tarzan-előzetes: Tarzan fut” bejegyzéshez

  1. Nekem nagyon tetszik, csak azok a bölények voltak iszonyat amatőr CGI, de annyira, hogy 2x is megnéztem, hogy jól látom-e. Sajnos jól látom, az gagyi, de ez még változhat…ugye? :/

  2. Nem árad belőle a Tarzan feeling, de ettől függetlenül lehet egy jó kis kalandfilm lesz. Mindenképp nézős.

  3. Milyen ocsmányok lesznek ezek a filmek egy (néhány) évtized múlva. Nem lehet majd egy filmet megnézni, mert a filmek nagy része CGI-vel van telepumpálva, és minden olyan nézhetetlen lesz, hogy botrány…

  4. nyári megjelenésig még bőven javulhat a cgi, kétlem hogy azon múlna (habár egyelőre se a majmok, vagy a bölények, se tarzan nem tetszik)
    ha sikerül elkapniuk a hangulatot akkor kellemes blockbuster lehet

  5. DM hozzászólását like-olnám, ha lehetne. Nagyon igaza van. Ha most megnézel egy Aliens-t, abban a trükkök – mivel főleg praktikus trükkök voltak – még ma is vállalható szinten vannak, kivétel talán a háttérvetítések, de egy Múmia 2, ami ugye 15 évvel fiatalabb ma már tényleg botrányos a CGI miatt. Ld. Skorpiókirály. Br.

    Ettől persze ez a film akár még jól is elsülhet, engem legalábbis érdekel, mérsékelten.

  6. gyerekkorom kedvenc meséje volt a Tarzan, szóval abból van kb az összes tudásom róla, de nekem nagyon fura, hogy itt a gorillák fogják kinyírni a szülőket, nem a leopárd… de erre kíváncsi vagyok, meg a dzsungel könyve filmre is

  7. speedster, talán olvass el pár könyvet… már ha érdekel a sztori.
    A CGI botrányos, és sajnos tényleg igaza van DM-nek. Remélem, javítanak még ezen.
    Érdekes amúgy, hogy a Tarzan is kétféleképpen él az emberekben, csakúgy, mint Conan: mindkettőnél voltak a sikerkönyvek, aztán pedig sikeres filmek (Weissmüller ill. Schwarzenegger), amelyeknek viszont szinte semmi közük nem volt az eredetikhez. És szerintem ez a mozi is hasonlóan végzi, mint a legutóbbi Conan: első ránézésre sokkal jobban ragaszkodtak a forrásokhoz, de sajnos semmilyen hangulata nincs (ennek itt a trailer alapján).

  8. Első ránézésre jah, jobban ragaszkodnak az alapanyaghoz- de mi az a fszság, hogy az oroszlánokkal Tarzanka “jóban van”? :D
    Sabor & Numa az ősi ellenségei!
    Kivéve a későbbi regényekben feltűnő Numa nevű oroszlánt! ( Numa-numa hejj! Oroszlán nevű oroszlán! FTW!)

    Mondjuk, a regény is ponyva, a filmtől sem kell nagyot várni.
    Pl. az író annak idején “Sabor” néven az afrikai tigriseket említette!!! majd, miután felhívták a figyelmét rá ( az 1. könyv kiadása után) hogy nincsenek Afrikában, Sabor a nőstény oroszlán lett ( A dizninél meg később a leopárd, ami kinyírta a szülőket..)

    Amúgy, jó kis vasárnap délutáni, pihizős másfélóra típusú film.

    ” Eric” Alexander Skarsgård pedig az a színész, akit a szekrényben tartva elnézegetnék, de kamera közelébe nem engednék soha az életben.
    Minden művészcsaládnak van egy-egy kevésbé tehetséges tagja- neki nagy mákja, hogy kis helyes fiú.

    Margot- most döbbentem le, hogy a csaj annyi idős, mint én. Egy 10 évvel többnek gondoltam.

  9. Liu, a 9. Tarzan regény a Tarzan and the Golden Lion volt, attól kezdve volt oroszlán haverja Tarzannak, több regényben (meg sok adaptációban) is szerepelt: Jad-bal-ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.