X-Men: Apocalypse-előzetes: itt a második adag

Apocalypse jön, beszervez, a prof pedig átmegy kopaszba. Na jó, más is történik, de lássuk, hogy mivel zárul a fiatal X-Menes trilógia. “No more false gods..” Nagyon drámai előzetes, amiben a történetet maszírozzák. A gyerekekből katona lesz, miközben összecsapnak egy istennel.

apocap

Az új trailer a tovább mögött.

39 hozzászólás a “X-Men: Apocalypse-előzetes: itt a második adag” bejegyzéshez

  1. Hát nem is tudom…. Még most sem tudott meggyőzni teljesen…. Nem értem miért, de nem jött át az a OMG érzés, mint mondjuk az előző X-men filmnél… Ott az elejétől kezdve hibátlan előzetesek és marketing anyagok voltak…. De most, mintha semmi se akarna működni igazán….. Semmi összefüggést nem tudok kivenni ebből az előzetesből sem, csak úgy jönnek a random jelenetek……

  2. Kiütést kapok már Jennifer Lawrencetől, hangjától, pufók arcától.

    Ez a magneto aúg nem unja már magát, hogy minden egyes filmben a lúzér oldalra áll és jól megszívja?

  3. nekem több beállítás a mortal kombat 2 filmet juttatja eszembe… ez azt hiszem elmondja a véleményem

  4. nem akarok divatlehúzónak tűnni, de….
    Az eredeti x-men 1-2 nekem sokkal “élethűbb, valóságban is létező” érzést adott, mint ez a film. Sőt még a DoFP vissza hozta kicsit az első kettő feeling-jét lehet hogy a szereplők miatt lehet hogy nem, nem tudom.

    Megnézve az új szériát az első dolog ami eszembe jut hogy nem volt pénz rendes CGI-re vagy mi? Annyira műhatása van, és akkor a sztoriról még nem is beszéltünk.
    Egy deka képregény vagy annak idején látott rajzfilm feeling nincs az új szériában :(

  5. Nekem bejön, az egy hét múlva esedékes (úristeeeeen mindjárt BvS) film után, csak a Suicide Squadot várom jobban ennél. Ha rendesen megoldják a JLaw mennyiséggel sincs bajom, de ne azért legyen ugye feleslegesen több Mistique, mert ő most olyan menő áru, hanem azért mert tényleg jól odacseszerintik a történetbe. Jean Grey yeah Sansaelnebaszd
    Itt legalább egyébként azért is fogadom jól, hogy komolykodós az előzetes, és jön is be a hangulata, mert a film is inkább abba az irányba szokott elmenni a jó akciók mellett..vannak poénok, de nem esnek túlzásba.

  6. Jónak tűnik, de valamiért az az érzésem, hogy Apocalypse nem lesz kellően körberajzolva, egy elnagyolt, tucatfőellent kapunk. Ezért kár.

    Ettől függetlenül a film működhet, nekem az előző is bejött. Rozsomák sem fog hiányozni.

  7. Jennifer Lawrencet most már minden filmben fojtogatni fogják. Amúgy nem tudom eldönteni, én várom… asszem.

  8. Ez már egy jobb trailer volt. Nem követtem mindenki hírmorzsát a filmről, lehet esetleg tudni, hogy lesz Főnix is vagy csak sima Jean?

    Érdekes egyébként, hogy Angyalnak az Arkangyal “formája” is benne van a trailerben. Vajon lovas pótlék lesz vagy megkapja a magot?

  9. Nem tudom igazából jól szavakba önteni, de valami nem stimmel nekem ezzel a trélerrel (sem). Túl steril, túl művi. Olyan “igazán semmilyen” reakciót vált ki belőlem.

  10. Bírom, hogy gyakorlatilag bármelyik “gonosz főellenségből” képesek egy súlytalan, nulla karaktert kreálni a filmvászonra. Miért kell minden képregényfilmnek egy kaptafára készülni? Annyira erőtlen már ez az egész… Persze évente egy film azért jól sikerül és ettől az emberek azt hiszik hogy mind jó, vagy az lesz.

  11. egyszervolt: Ma már sajnos nem csak a képregényfilmekben, a többi filmben sincs komoly főellenség. Mondjuk ez itt-ott magyarázható a korhatárbesorolással, mert míg anno lélekzetvisszafolytva figyeltük egy-egy régi főgenya ténykedéseit (Pl: Leon a profiban Gary Oldman-t, Cliffhanger-ben John Lithgow-t, Die Hard-ban Alan Rickman-t, Hetedikben Kevin Spacey-t), addig ma már csak nevetünk a korunk visszafogott főgonoszain.
    Egy képregényfilmtől senki ne akarjon sokat várni, mert ott a gonosz sosem lesz igazán gonosz.

  12. Elsőre W.T.F. másodikra is W.T.F. és W.T.F.?
    szeretem az X-Men filmeket de ez valahogy nemgyerebe.

  13. Hát……..félek én ettől. Singer megint brutálisan elcseszi? Sajnos valószínű…….

  14. Én imádtam a First Class-t és a Days of Future Pass-t is. És amíg nem láttam egy trailert se ebből az új X-MEN-ből, addig ezt a filmet is nagyon vártam. Viszont ezek a trailerek csak elvették a kedvem… és ugyebár nem ez kellenne hogy legyen a funkciójuk…

    Még azért bizakodom, mert szerintem remek a fiatal csapat és Bryan Singer se rossz rendező.

    Majd kiderül. Legalább nem lesznek nagy elvárásaim…

  15. Valahogy tényleg nem az igazi, nem rossz, de ennyi képregény film után már tök mindegy, hogy a szomszéd kisnyugdíjas, vagy egy ős szupermutáns-isten a főellenség… úgyis ugyanaz a vége. Ettől súlytalan, ezért hiába csinálnak akármilyen epic előzetest, már nem tud meghatni. Előző részét a sztori eladta az előzetesek alapján legalább.

  16. Én is úgy érzem hogy egyáltalán nem lesz Apokalipszisnek mélysége… Nagy kár. Jean Grey-t pedig Sansa-lány játsza. Ezen csak zokogni tudok. Ennek ellenére még mindig több fantáziát látok benne mint a Civil Warban. Fassbender-t amúgy mindig jó látni a vásznon.

  17. Csak nekem tűnt fel, hogy Apokalipszis hangjára más effektet toltak, mint az előző trailerben?
    Az előzőben tényleg egy igazi gonosz hangja volt, most meg egy magasabb, “emberi” hangot kapott, ami egyáltalán nem illik a robusztus kék testéhez.

  18. Nyilván úgyis ott leszek első héten meg minden, de valahogy egyik trélernél sem érzem azt, mint más képregény filmeknél. Nem tudom megmondani mi nem tetszik rajta, de egy unalmas ‘meh’ a reakcióm.
    (Az első előzetesben az “epic” városrombolós résznél adtam fel, lehet ők még mindig azt hiszik, hogy királyság de amikor évente már az ötödiket látod akkor kb meg sem hat)

  19. Gyengének tűnik, de nem gyengébbnek mint az előző, amit a tömeg imádott. Továbbra is érthetetlen számomra miért nem Matthew Vaughnnal fut ez a sorozat. Singer egyszerűen filmről filmre lejebb adja.

  20. olyan mintha singer erőltetné ezt, hogy ragadjunk ki egy karaktert a csapatból és azt toljuk le az emberek torkán 2 órán keresztül, annyi most a különbség, hogy jackman-t lecserélte lawrence-re…és így a többi karakter nagyon háttérbe szorult mindig.
    a days of future past tetszett, de nem a wolverine és mystique részek miatt… remélem ez is fog, mert ezt a képregényfilmet vártam a legjobban.

    off:
    amúgy ezt az Evan Peters gyereket el tudnám képzelni Alex DeLarge-ként…

  21. Annyira nem vészes. A sztori kicsit klisés, de segáz, megszoktuk. Ami bajom van, az Quicksilver. K.va szar. Az Avengers-es se volt sokkal jobb, de ott legalább ki is írták 20p össz szerepléssel. Azok a belső felvételek, mikor fut…mintha arcon b@szták volna egy péklapáttal.

  22. nem money shot a trailerek záró képsora, de hogy hívják azt szakszerűen?

    na a lényeg, hogy abban a jelenetben ezelőtt begurult a kopasz Professzor, most az új trailerben meg Katnisst fojtogatják…ez a komoly zárás. ez lehet nagy égés lesz megint a Foxnak.

  23. Jobban tetszett az első trailernél, de messze a legutolsó helyen áll nálam az idei képregényfilm kínálatban. Pedig az X-ek alapból a kedvenceim, na de hátha kellemesen csalódom.

  24. Egyetértek egy korábbi hozzászólással miszerint az első X-man filmek sokkal élethűbbek voltak. És persze volt egy kiváló rozsomák is a kis csapatban aki nem keveset tett a filmek sikeréért. Ez most nincs. Nekem túl csicsás már ez a rész. Az előző csapattal szerintem sokkal jobb lenne, de hát ez van. Megint tiniknek kell megmenteni a földet. Bocsánat a rajongóktól. Apokaliptót meg nem nagyon tudom hova tenni. Ebben a ruhában nem tudom eldönteni hogy micsoda, még csak nem is félelmetes, pedig el szeretné pusztítani a földet vagy mi. Valami nekem nagyon hiányzik ebből a tagból. Az első három rész szerintem nagyon jól sikerült, és jó kis alap hangulatot csinált, nem nagyon értem miért tértek el ennyire attól a “valóságosabb, hihetőbb” megjelenítéstől, de nyilván változtak az igények, így hozzá igazították. A régiek hiányában, és a fura fő kék izé miatt szerintem kihagyom.

  25. Szerintem azért érzitek gagyinak (és köztük én is), mert Apocalypse tényleg mintha a power rangersből lépett volna ki. Inkább lett volna egy CGI karakter mint hulk és maradtak volna az eredeti képregény ábrázolásnál. Jó tudom, a trailerben látjuk h megnő és odab*ssza a profot, na de az sztem csak egy pillanatnyi állapot. Eleve a reklám kampányt már erre kellett volna kihegyezni, hogy tényleg egy nagy benga állat aki nemhogy nagy, még brutálisan erős is leigázza a földet. Na ezt elhiszem. Na de hogy szegény Isaac a maga 1.74 centijével, bocs de ez így nekem nem hiteles.
    Thanos ezerszer komolyabban meg van csinálva

  26. Thanos nekem az eddigi legnagyobb csalódás, bár még nem mutatták mitől is főboss persze.

  27. Thanos, akiről csak azért tudjuk, hogy nagyon nagyon gonosz, mert a képregényes srácok megmondták előre mindenkinek, hogy valami kurva veszélyes arc. Egy film volt eddig, ami kifejezetten megemlítette, hogy Thanos valami nagy genya, de ennyi….

  28. Engem teljesen elkapott a trailer, ugyanúgy ahogy a First Class vagy a DoFP ezelőtt. Azt a kommentet meg nem is tudom hova tenni, hogy “Singer megint elcseszi”, eddig egyik rosszul sikerült X-men filmhez (Last Stand, Wolverine filmek) se volt köze, viszont az összes jót neki köszönhetjük (kivéve First Class, bár ha jól tudom, ott is producer/writer volt). Szóval jó lesz ez, csak tessék kivárni! :)

  29. Az előzetes jó lett. az első 2 X-Men jut eszembe róla. Az Empire cover meg bitangjó lett. DE ettől függetlenül se nézem meg moziban.

  30. “Hogy lenne már a First Class gagyi? Az eddig a legjobb x film”

    Ez csak ízlés kérdése,nekem az 1-2 megy klasszikus státuszba,a First Class-t,ha egyszer megnéztem…nem hagyott túl nagy nyomot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.