Heti mozibemutatók: március 17.

Már csak egy hét a Batman v Supermanig. De még így is akadt néznivaló.

NEsZTZfrHubwwx_1_a

 • Mindenáron esküvő (Ahora o nunca) – spanyol vígjáték
 • Kung Fu Panda 3 – ha nem is a legmagasabb szinten, de még így is remekül folytatják a szériát.
 • Zoolander 2 – a borzasztó folytatás. Nem ajánlott.
 • A zarándok – Paulo Coelho legjobb története (Não Pare na Pista: A Melhor História de Paulo Coelho) – Coelhoval nekem szomjhalál közelében a vizet sem tudnák eladni, de hátha valaki máshogy van vele, és kommentben áradozik majd.

9 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 17.” bejegyzéshez

 1. Kicsit OFF: Nem vagyok oda Coelhoért (Nem szeretem, ha próbálja valaki rámeröltetni a világnézetét), de van egy-két kifejezetten jó könyve :)

 2. A Kung-Fu Panda 3 szerintem az eddigi leggyönyörűbben megcsinált animációs rajzfilm. Komolyan mondom, ahhoz képest, hogy anno a legelső részt sem akartam megnézni miután megtudtam, hogy Jack Black Po hangja, mert féltem a fingástól, iszonyú kellemeset csalódtam mindegyik rész alatt. A szinkron szerintem most is jól sikerült, meglepődtem, amikor Po apjánál meghallottam Dörner Görgyöt, csak ajánlani tudom, bár ez a rész szerintem a legakciódúsabb, a moziban a kicsik mind élvezték és senkit nem kellett kivinni időközben.

 3. Sosem olvastam Coelho-t, úgyhogy számomra a fickó semleges. Utálni viszont nem tudom amiatt, mert egy időben az írásai elsődleges közhelyforrássá váltak. Erről szerintem nem ő tehet.
  Ahogy a világnézetét sem hiszem, hogy bárkire rá akarta volna erőltetni pusztán azzal, hogy leírta a gondolatait. Engem legalábbis soha nem keresett fel sem levélben, sem telefonon, sem személyesen azzal, hogy olvassam a könyveit.
  Ezt csak a jelenségre reagálva mondom, nem Coelho személye miatt.

  Az ilyen jellegű filmek pedig erősen rétegmozik, amik hamar végzik a youtube-on megtekinthető teljes filmként függetlenül attól, hogy egyébként jók, vagy sem. Lásd a Mennyei prófécia, vagy a Beszélgetések Istennel. A műfajon belül mindegyik alapműnek számít, a vásznon mégsem működtek annyira, hogy a rajongóknál sokkal szélesebb tömegeket elérhessenek.

 4. human – Kicsit OFF lesz, de lehet tudni hogy a 15-én felrakott Podcast miért lett törölve? Tegnap hallgattam volna és akkor vettem észre hogy nincs már fent. Esetleg valaki nem mentette le?

 5. Köszi a választ és sajnálom a dolgot. Gondolom így akkor lehet újra felvenni az egész beszélgetést :(

 6. Kung Fu Panda 3 remekül sikerült. Méltó az előző részekhez. Igaza van az előttem szólónak, az egyik legszebb animációs film az utóbbi időben. Nézzétek bátran! Ne valami hülye filmre fizessetek be, a van lehetőség jó mozit is nézni.

 7. “a legelső részt sem akartam megnézni miután megtudtam, hogy Jack Black Po hangja, mert féltem a
  fingástól”

  Nem mintha ő döntene a poénokról. Kaptal helyette 4-5 hányást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.