9 hozzászólás a “Simon Pegg lesz Ogden Morrow” bejegyzéshez

  1. Nem kötekedésképpen, de egyrészt nem “Orgen”, hanem “Ogden”, másrészt pedig nem ő az akinek az örökségéért folyik a vadászat, hanem az OASIS másik megalkotója, James Halliday-éért. Ogden nem sok szerephez jut a sztori során, de a fináléban kiveszi a részét. 2 napja fejeztem be a könyvet, szóval még elég friss a dolog… :)

  2. gabesz79: ahogy nézem mindenhol Orgennek írják, szóval tippre a filmben más lesz a keresztneve.

  3. Tyű, hát erre egyre kíváncsibb vagyok. Nekem valahogy nem passzol OG-nak, de majd meglátjuk. Bár marhára szkeptikus vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban.

  4. zolij: Kösz az infót, ezt nem tudtam, hogy megváltoztatták! Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy mi volt a baj az eredetivel?

  5. Nagyon remélem, hogy ennyit azért változtatnak az eredeti felálláson. Halliday karakterét kivenni, és helyette átnevezni Ogdent, meg beállítani a helyére fölösleges gyalázásnak tűnik.

  6. gabeszka79: gecc…

    zolij: mindenki egy helyről vette át, vagy a pr anyagban volt elbaszva.

  7. Molroth-tal értek egyet. Azt kell mondanom, hogy a színészválasztások rosszak. Bár imádom Pegget, de semmi keresnivalója ebben a szerepben. Eddig óriási csalódás ez az egész, főleg tudva, hogy az író elég jelentős szereppel rendelkezik a megvalósításban. Nem igazán várom a filmet. Azt sem értem hogyan fognak kihagyni részeket a könyvből.

  8. Steve Wozniak-nak kellene lennie, hiszen ő magának is hasonló szerepe volt a valóságban mint Ogdennek a könyvben. Én olvasás közben is őt képzeltem bele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.