The Shallows-előzetes: a part közel van

Blake Lively egy távoli sziget közelében megy szörfölni, de meglepi egy embervő cápa, ami kimerészkedik a nem túl mély partközeli vízbe. És ennyi, hiába látja a szárazföldet a csaj, nagyon nehéz lesz eljutnia oda.

El sem tudnám képzelni, hogy ebből miképp lesz másfél órás film, de a forgatókönyv a “jó, miért nem csinálnak már belőle filmet” feketelistáról érkezett, szóval lehet benne valami, ami felkeltette a producerek figyelmét. A poszter alatt ott a cápától rettegő csaj a teaserben.

the-shallows-dom-shlw_dgtl_mkt_1sht_1_rgb

13 hozzászólás a “The Shallows-előzetes: a part közel van” bejegyzéshez

 1. És a cápán semmi lézer vagy gépágyú, nem keresztezték medvével de még csak három feje sincsen? Hát hogy lesz ebből film?

 2. Blake Lively pasija nem Ryan Reynolds, aki meg egy koporsóban játszodó filmje volt, bár azt a filmet nem láttam, de gondolom a főszereplőnek ott sem volt nagy mozgástere :D

 3. csibovi: pont azt a filmet akartam felhozni példának, hogy simán összejöhet valami jóság ebből is. a buried egész jó volt.

 4. Kartávolságot kell tartani és akkor nem bánt a cápa. Esetleg egy karral közelebb jön, a csaj meg annyival szegényebb lesz :P

  El nem tudom képzelni ezt legalább 90 percben. Spielberg cápája 2 perc alatt elintézné a szörfdeszkával együtt, aztán jöhetne a stáblista.

 5. Sony. *ding*
  Blake Lively is not my girlfriend in this scene. *ding*
  This scene does not contain a lapdance. *ding*

  Komolyra fordítva: Blake Lively-nek drukkolok, mert nagyon tetszik, de filmekben idáig alig bírtam elviselni. Hogy hogyan lesz belőle másfél órás film? Végtelen sok, unalmas flashback-kel ;(

 6. Gattaca_lg: Volt ami lekötött pl. a Shark night és a Bait(2013) de ezek már a komolytalanabb kategória.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.