Warcraft: itt háború lesz

A nagy hallgatás után leültek a grafikusok, és nekiálltak dolgozni. Plusz szóltak a trailervágóknak, hogy ne csak greenscreen jelenetet mutassanak. Az Orkok vs. Orkok vs. Emberek új trailerben a tovább mögött.

warcraftstills0009

48 hozzászólás a “Warcraft: itt háború lesz” bejegyzéshez

  1. Ki adott erre a borzalomra pénzt? Akkora bukás lesz, ahogy kell. Ilyen f*st még az Asylum se adott ki a kezéből. A Sharknado ehhez képest minőségi munka.

  2. élettelen
    ezért volt szar a dzsordzs féle prequel borzalmak. Pár színész próbál totál steril környezetben zöld vászon előtt valamit eljátszani. A film is telilesz olyan jelenetekkel ami nem adja át a realitást, mert a színészek nem tudták mi hogyan van, hova kell nézni stb. csak azt amit elmondott nekik a rendező. Számítógépes játéknak elmenne, filmnek nem.

  3. Hihetetlen rossz előérzetem van ezzel a filmmel még mindig. Akármit csinálnak, ezek a gumi orkok förtelmesek.

  4. “Számítógépes játéknak elmenne, filmnek nem.”
    Remélem tisztában vagy vele, hogy az.

  5. Hmm…lehet lekéne porolnom a WoW accomat? :) Jó lesz ez. Aki meg a CGI miatt fanyalog..csináljon jobbat. ^^

  6. na ez már sokkal szebb mint eddig. és nem csak ork meg ember van benne hanem psiztolyt markolo törp is :) plusz volt ott egy pet és az elején a csákó kicseréli a pajzsát egy magasabb szintüre :D
    várós lett :)

    nem fog megbukni ez a film!

  7. Kíváncsi lennék azoknak a gondolataira akik úgy ülnek be moziba : “hmmm ez a zöld bőr nem az igazi, igazából az orkok bőre plittyplattyzöld fekete borostával, én már láttam igazit ” :) … egyszerűen várós , aki a Warcraft világa kedvelős annak kötelező !

  8. Jó lenne a a filmipar visszatérne a díszletépítésre. Lehet többe kerül, de sokkal jobban néz ki. Így mű az egész.

  9. Bennem csak az vetődött fel a trailer közben, hogy ez miről fog szólni? Mert egy faszántos cinematic trailernek ez nagyon jó, de nem szeretném, hogy a Warcraft mozifilm egy történet nélküli CGI orgia legyen. :)

    Nem tudom, hogy ott leszek-e a moziban, de azért várom, csak ne legyen csalódás.

  10. Kakaó

    Vannak díszletek, szép nagyok, igazából.

    Nekem még mindig várós!

  11. A diszlet kontra CGI témához annyit, hogy senki sem tudná megmutatni a mostani filmeken, hogy mi CGI és mi valódi. Rengeteg filmben használnak már CGI háttereket. Olyanokban is amiről nem is gondolnánk.

  12. Az elején a csávó meg az Ork harca a régi játékok trailer-ére emlékeztetett. hmm lehet ,hogy moziban nézem :)

  13. Azzal azért legyünk tisztában hogy első sorban szerintem a gamereknek készül.
    És nagyon sok filmadoptáció követ el olyan hibákat, hogy baszik az alapanyagra majd ők megmutatják filmen hogy is kellett volna azt …
    Na hát a trailerek alapján teljesen rendben van a film, eddig én úgy láttam amennyire csak lehet vissza adja a játék hangulatát.

    Ez a trailer nekem nem igazán jött át, túl gyorsak és rövidek a vágások, ebből kifolyólag számomra kicsit élvezhetetlen, mert az agyam még fel se fogta mit lát :D de már tovább is ugrott a jelenet a következő spoilerre :D

    Ettől függetlenül nincs itt semmi baj a díszletekkel, szinte az összes ruha páncél fegyver egytől egyig meg van építve.
    És ha jól emlékszem akkor még egy kisebb falut is felépítettek … :D

  14. “senki sem tudná megmutatni a mostani filmeken, hogy mi CGI és mi valódi. ” kivétel amikor mégis? de amúgy is az ork animáció fog durván öregedni, meg amikor cgi emberek ugrálnak rossz fizikával, elég csak megnézni a Múmiát, nem pedig az amikor a hátteren dolgoznak cgi-jal.

  15. “első sorban szerintem a gamereknek készül.” akkor tuti bukna, erre a fantasyra vágyó népet akarják becsábítani, akik mentek a Hobbitra.

  16. Tökéletesen hozza a karakterek dizájnját a film. Aki emiat sír ne nèzze. Mellesleg elég sok díszletet használtak a forgatás alatt…szval kapufa kapufa…

  17. 20. Human:
    A CGI öregedését hogy kell értelmezni? Ha ugyan azt a két filmet megnézzük 2000-ben és újra nézzük 2015-ben.

    a)
    Amit ma CGI-al élethűnek látunk érzünk, az 10-15 év múlva, az emberek inger és igényküszöbe megnövekedése miatt fog számítógépesnek tűnni.

    Vagy
    b)
    Konkrétan a ma filmben élethűnek tűnő dolgok az idő előrehaladtával romlanak le mint pl. egy ki írt cd vagy dvd esetén is bekövetkezhető adatvesztés. Tehát akkor 2015-ben már nem ugyan azt a képi minőséget kapjuk vissza?

  18. szerintem is kurva jó néz ki eddig!
    nem értem minden topicba feljön ez a CGI fasszság hogy így szar meg úgy szar….hát azok a fanyalgok nézzenek Alejandro González Iñárritu filmeket!

  19. Én nem is értem egyes emberek mit akarnak… Egyszerűen ilyen a Warcraft és a film stílusa. Aki ismeri a Warcraft világát, szerintem annak rögtön átjött a hangulata. Ha szuper realisztikus képsorokat akartok, nézzétek a híradót. Szinte biztos, hogy a történet ütni fog, és a rendezés is rendben lesz, ugyanis mindketten értik a dolgukat.

  20. First war. Premier hètvège: mozi. Durotan, Orgrim Doomhammer. Kibaszott nagy, drabális kredenc méretű orkok kandelláber méretű fegyverekkel. Fo da hoorde! Bitch.

  21. A törp nagyon király volt, mint a játékban.

    Kétlem, hogy egy akkora ork ütést bármilyen ember is kibírna, pajzs ide vagy oda.

  22. szerintem meg sokkal nagyobb baj a pg13 mint bármi a cgi-vel.
    hogy a büdös francba akarnak hiteles harcokat, ha egy-egy kardcsapásnál nincs semmi vér? ez sokkal jobban kinyírja az élményt, mintha egy picit látható, hogy számítógépen rajzoltak részeket

  23. szerintem rohadt jól néz ki, és a végén amikor vágja az orkot még zöld szmötyi is fröccsen, szerintem a látvánnyal nem lesz baj és a visszajelzések alapján elég sok részletben hű marad az alapjaihoz, amiket én nem fogok észrevenni, viszont elismerem.

  24. Valóban a legjobb lenne igazi orkokkal forgatni, de amíg nem találunk egyet, addig marad az animáció meg a trollok, azokból akad elég.

  25. ngbr- Még nem láttad az anyósomat lefekvéshez készülődni hálóingben…akkor aztán tudnád, mennyivel szebb egy CGI, mint egy hús-vér ork.

  26. ngbr :-)

    A premier hétvégéjén a moziban leszek, kivételesen előre megveszem a jegyet. Nekem a WarCraft volt az egyik első komolyabb játékom pc-n a ’94-ben (esetleg ’95-ben?), amit vagy 50x végigjátszottam az új DX4-es gépemen. Nekem ezek az igazi orkok, nem PJ filmbeli c*gányorkjai.
    A CGI rendben van, már az első traileren elcsorgott minden nyálam. A film tele lesz apró kikacsintásokkal, finomságokkal. Persze ezt csak a fanok/gamerek és rajongók fogják érteni. Sztorit a Blizzard szállította, meg szerintem a munkálatokon is rajta volt a mancsuk, úgyhogy biztos okés lesz.
    Ha azt nézzül, hogy a világon van vagy 10 millió WarCraft fan játékos (akik ugye fizettek, fizetnek is érte) + akik szeretik a fantasít, nem hiszem hogy bukás lesz a film.
    Eddig ez néz ki a leghűbb játékadaptációnak a Silent Hill óta, amit valaha is csináltak.

  27. “First war. Premier hètvège: mozi. Durotan, Orgrim Doomhammer. Kibaszott nagy, drabális kredenc méretű orkok kandelláber méretű fegyverekkel. Fo da hoorde! Bitch.”

    :DDDDDD

    Ennyi, nem kell több hülye szöveg…

  28. Én még anno a Warcraft 3-al játszottam, azóta pedig semmilyen Blizzard cuccal! Soha nem WoW-oztam és szerintem nem is fogok, de ez a projekt egyre jobban kezd érdekelni! A képi világ nagyon korrekt, a sztori meg a jó öreg klasszikus amit már nagyon sokszor sok helyen láthattunk, de attól még ebben a köntösben is lehet élvezhető, sőt! Én biztosan moziban nézem majd meg!

  29. Csodálatosan néz ki. Én is csak a WoW3-mal játszottam, de itt annyi történet van még, hogy ha évente adnának ki egy filmet is el lennénk látva a következő 50 évre. Remélem sikeres lesz és sok-sok WarCraft film jön még. (Aztán jöhetne némi élőszereplős StarCraft… :) )

  30. “nem értem minden topicba feljön ez a CGI fasszság hogy így szar meg úgy szar….hát azok a fanyalgok nézzenek Alejandro González Iñárritu filmeket!”

    Az igen, az ilyen szofisztikált szigor után már szinte meg sem merek szólalni.
    Pedig szar lesz ez :)

  31. Azért ha a Gods of Egypt-nek sz..r volt a CGi-je,akkor ez is az über gagyi vonalat erősíti. Fantasy-t lehet szépen is csinálni,pl A gyűrűk ura,de ez a rettenet messze nem üti meg a szintet.

  32. én nem értem azokat akik kritizálják, hogy így ocsmány úgy ocsmány… feltételezem h akik ezeket írják nem ismerik sem a a játékot sem a blizzard munkáját. tudtommal a blizzard úgy adta a jogokat h ha valami nem tetszik nekik akkor abba beleszólhatnak. Duncan Jones meg szerintem elég hű volt az adaptációhoz (eddig láttotak alapján), kb minden úgy néz ki ah az a játékokba van, vagy ahogy a blizzárd illusztrátorai elképzelték. a gyűrűk urával meg szerintem felesleges összehasonlítani a képi világot. sárból kikapart ocsmány orkok (vagy uruk hajok vagy mik) teljesen más elképzelésen alapszanak mint a warcraft orkjai (és szerintem az is jól meg volt csinálva és ez is jól meglesz)… ahány ember annyi világ. ők ezt így képzelték el a másik meg amúgy… de ha már mindenáron összehasonlítás megy, meg kritizálás akkor én az Eragornt hoznám fel. olvastam az összes részét és annak a megfilmesítése tényleg kár volt… egyáltalán nem adta vissza a könyvben írtakat (talán a sárkány az még jól meg volt csinálva) a többi siralmas volt. abba is az urgalok hááát… én akkor mondanám bukásnak a warcraftot ha eragorn szintű lenne, de az már nagy valószínűséggel nem lesz.

  33. “@muhaddib Ki adott erre a borzalomra pénzt? Akkora bukás lesz, ahogy kell. Ilyen f*st még az Asylum se adott ki a kezéből. A Sharknado ehhez képest minőségi munka.”

    A játékkal ami alapján a film készült, úgy laza 10-12M ember játszott. Jelenleg 7M előfizetője van. Úgy érzed bukta lesz? Konkrétan amióta létezik a blizzard, végig játszottam minden játékot, olvastam minden könyvet. Csak jelzés értékűleg ha a moderátorok nem törlik ki,
    https://www.youtube.com/watch?v=Lp5XsILypYQ
    2004-ben jelent meg a játék. KÉRLEK linkelj nekem akárcsak egy megközelítőleg hasonló animált videót 2004-ből.
    Ezt az univerzumot 22 éve építgetik. Nem 1 sharknado légből kapott retek *****. http://lmgtfy.com/?q=Warcraft+history

    Olvass aztán kommentelj. Olyan dologról írni amit nem ismersz és még azt ennyire le is húzni… appppám.

  34. hmmm32: “a gyűrűk urával meg szerintem felesleges összehasonlítani a képi világot.”

    Nem feltetlen. A Gyuruk uraban a CGI szep volt, nem muanyag.Namost Warcraft filmet meg nem lattam, de ami a trailerben figyel, az muanyag. Latszik az orkokon, hogy CGI. Erted? LATSZIK. Ami egyebkent nem lenna baj, mert pl itt is latszik, hogy CGI: https://www.youtube.com/watch?v=wvYXoyxLv64 , csak eppen ez egy full CGI trailer. Na, amit itt latunk, abban a lathatoan CGI orkok eloszereplok mellett nem mutatanak annyira jol.

    (6-7 evnyi WoW van a hatam mogott, szoval de, tudom, milyen a jatrek/univerzum stilusa.)

  35. Amúgy, ha ennyire tele kell nyomni CGI-al, hogy megvalósítható legyen (mert ugye nyilván fizikailag nem kivitelezhető minden), akkor miért nem csinálnak egy egész estés CGI filmet? Akkor legalább konzisztens lenne a látványvilág és nem lógna ki sem az igazi, sem a CGI lóláb. Vagy még ennyire kellenek az élő szereplők, hogy bevonzzák a népet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.