39 hozzászólás a “Jöhet a Batman v Superman soundtrackje?” bejegyzéshez

 1. sugarman:
  Hát pont az imént említettek miatt én úgy tudom a premiert illik az ilyennel megvárni (ami holnap lesz USA-ban).

 2. Az a baj, hogy már egy éve temetik pedig senki sem látta még a filmet. Pont tipikusan az önbeteljesítés miatt lesz majd bukás. Bár külföldi fórumokat nem olvastam, de itthoniak nagyon azt akarják, hogy a DC szívjon.
  Remélem jó nyereséges lesz, aztán szívhatja mindenki a fogát.

 3. Én se értem miért akarja sok ember itthon hogy a DC szívjon.. :’D Jó lesz ez. Max ha esetleg valami baki lesz vele..akkor nyáron Suicide Squad!

 4. Szerintem a fórumok népe csupán a hangos kisebbség. Úgy tudom, nem nagyon lehet rájuk alapozni, előrejelzésnek teljesen alkalmatlanok. (Itt nyígtunk a túltolt Deadpool kampány miatt is, aztán tessék, mekkora siker lett.) Csak mert néhányan beírják, hogy bye-bye DC meg ilyen marhaságok (mintha verseny lenne, vagy bárkit is érdekelne) az semmit nem jelent. Ha jól emlékszem Matthew is ilyen bye-bye DC arc (ne vedd személyeskedésnek, nem annak szánom), a véleménye kb csepp a tengerben.

  Ezek a képregényfilmek régen túlnőttek már a Marvel-DC egybites vitán, majd a tömegek eldöntik érdekli-e őket. Sztem jó számokat fog hozni, két ikonikus hős egymásnak esik, nem is lehet máshogy. Első hétvégén tarolni fog, aztán majd kiderül mi lesz a második hétre. Szerintem összességében többet fog hozni, mint amit a Man of Steel hozott.

  Azt nem értem, miért gáz, hogy kiadták az OST-t. Nem ez az első eset, hogy a premier előtt egy-két nappal kiadják. Semmit sem jelent. Nem hiszem, hogy az OST-n múlna egy film sikere, azt sem gondolom, hogy csak az OST-vel be lehetne bárkit rángatni a moziba.

 5. a film trackingja erősebb, mint a man of steelé, szóval első hétvége durva lesz nagyon.

 6. Nos mint évtizedek óta elkötelezett Zimmer rajongó elkezdtem hallgatni a zenét tegnap spotify-on (ott tegnap fent volt a dupla kiadás) és a 4-5. track környékén szépen abbahagytam. Ritka nagy moslék lett, nagyon meredeken megy le Zimmer a lejtőn, bár én azért remélem, hogy ez a hányadék inkább Junkie XL műve nagyobb részben. Ha jól tudom a Batman témát ő ‘írta’ és a MoS soundtrackből vannak átdolgozva Superman részei. Legalábbis első hallásra ilyesmi. Zörgés, csörgés, dobolás, semmitmondó zongorázgatás és kezdődik elölről.

  Olvastam nemrég egy filmzenés fórumon egy (nem igazán fair) összehasonlítást Goldsmith és Zimmer zenéjével kapcsolatban (az hogy nem volt fair, annyit tesz, hogy azért nem egy súlycsoport a két komponista még véleményem szerint se, pedig én utóbbihoz húzok), ami valami ilyesmi volt:

  “Goldsmith is a legend because of his contribution to film music, Zimmer is legend because of his fans”

  Az utóbbi időben amúgy is megfigyeltem, hogy bármit csinál Zimmer, a rajongói imádják, mindegy az, hogy mekkora fos mondjuk… A film ne bukjon, jobban csípem a DC-t, de amennyire vártam az elején, annyira tűnik most műanyagnak az egész…

 7. Én csak azt nem értem, hogy nem zavarja azokat, akik mondjuk alapvetően várják ezt a filmet, és követik a kampányát is, hogy SEMMI meglepetés nem fogja őket érni a moziban? A trailer-ekből az első perctől az utolsóig szépen kirajzolódik, mi fog történni (a legutóbbinak köszönhetően az is világos, hogy az egész alapkoncepciója – Batman vs. Superman – teljesen súlytalan) és most még megvan hozzá a soundtrack is, nehogy legalább egy váratlan dallam megmozdítson valamit az emberben. A Civil War kilóra ugyanez. Mi a motiváció, hogy megnézz egy filmet moziban, amit már előre láttál? (No offense, tényleg kíváncsi vagyok).

 8. baszki, ez megint a totális elbaszás csimborasszója
  ugyanez ment a man of steel-nél is. (emlékszik BÁRKI a filmből többre, mint a zimmer-muzsikára?)
  szeretnék én lenni gigászi sokat kábszizó rohadék a warnernél, aki ezt engedélyezi
  komolyan.

 9. Aki még nem rakta össze magában a filmet ne nézze meg a tracklistet mert elég spoileres az is :D

 10. …és őszintén: megvan BÁRKINEK a zack snyder-filmekből a főcímen kívül bármi?
  kurva fölháborító

 11. @beiz

  A ‘bye-bye DC’-t korábban én írtam.
  “mintha verseny lenne, vagy bárkit is érdekelne”
  Lehet, hogy a Warnernél pár arcot azért érdekel a dolog… szerintem :D
  Azt gondolom, egyáltalán nem hülyeség összehasonlítani a két képregényes univerzumot és hogy a stúdiók mit tudnak kihozni belőlük. Az elején egyértelműen a Marvel volt az ‘underdog’. Legalábbis mindenki erről beszélt, mivel Batman & Superman akkora fanbase-el rendelkezett (képregényes és korábbi filmes alapon is), amit csak nagyon szélsőséges körülmények között tudna beelőzni a Marvel. Ez meg is történt….nem értem hogyan, de a DC olyan szinten cseszte el az univerzum építést, mintha direkt csak rövid távra terveznének.

  Engem érdekel, hogy a jövőben milyen filmeket tudnak a lehető legjobban beilleszteni az univerzumba (akár Marvel, akár DC). Amit a Man of Steel-ből és az eddigi BvS anyagokból látni lehet, én inkább a Justice League rajzfilmsorozatot nézem újra.

 12. Azt megértem ha a stúdiók versenyeznek, de Neked mint nézőnek nem az a jobb, ha mindkettőből kapsz? Vagy muszáj választani? Miért?

 13. @yippikaya: én csak olyan filmet nézek meg, amről tudom, hogy pontosan miről szól.
  Van elég meglepetés az életben, a moziban nem szeretem.

 14. Tudom sokan nem szeretik a Man Of Steel-t de én bírtam! Ezért várós nálam mindenképp és csak remélem hogy jó is lesz! Remélem S szétrúgja B seggét :D

 15. Szerintem is nyereséges lesz a film…cirka 1milliárdra tippelnék.Szurkolok neki mert a MOS nekem tetszett.
  A civil war viszont durván befogja előzni bevételben, sőt még az Avengers szériát is ütni fogja szerintem…

 16. bëiz

  Matt89-et ne keverd velem össze :)
  Pláne mivel én nagy DC fan vagyok, csak parázom Snyder miatt… Szerintem gyenge rendező.

 17. Hát mindenképpen jól járunk amúgy. Ha szar a film akkor Zack repül és már jól jártunk. Ha meg jó a film, akkor látunk egy jó filmet :D

 18. Szeretem Hans Zimmer alkotásait, legalább is a többségét. Azt viszont én is észrevettem hogy mostanában mintha meg lenne kötve a keze, és már nem érzem azt a művein hogy valami igazán különlegeset akar alkotni a filmekhez. A Man of Steel zenéje igen jól sikerült, kicsit emlékeztetett a régi munkásságára, remélem itt is hasonlót tudott összehozni. Nem hallgatom meg amíg meg nem nézem a filmet mert az nagyon sokat tud dobni a filmen.

  Hála istennek volt pár éve egy Pókember 2, ahol láttam az összes trailert, és mire megjelent a film már nem is voltam rá kíváncsi mert az egészet összeraktam az előzetesekből. Gyorsan megtanultam hogy csak 1 trailert szabad megnézni ha jót akarok magamnak, és csak óvatosan böngészni. Nem bántam meg, sokkal jobb így hogy csak keveset tudok egy filmről.

  Nekem otthon nézős film lesz, a látvány nem nagyon érdekel, inkább a kororság, hangulat az ami megfog ebben a témában is. Remélem jól sikerült. Ha véletlenül anyagilag kudarc lenne akkor sem aggódom mert 10 év múlva úgy is megint megpróbálják majd megfilmesíteni.

 19. @Kal-El: Egyik ismerősöm azért nem jár moziba mert nem lehet ott cigizni… :D

 20. Igaz még ennyi szavazatra nem lehet alapozni, de IMDB-n jelenleg 9.7-en áll 3750 szavazat alapján. :)

 21. yippikaya: már tanulmányok vannak rá, és az emberek tényleg ez akarják, mindent tudni, mielőtt költik a pénzük…

 22. human: köszi, ez az élet, de még a szórakozás más területein is teljesen érthető, magam is így vagyok vele, csak valahogy egy filmnél olyan… elkeserítő. De akkor ránézek pár írásra a témában.

 23. “Jó lesz ez!”

  kontra

  “Nem lesz jó ez!”

  Olyan mintha összetűzés lenne egy jós-konferencián.

 24. hat a Dark Knight trilogia fele batman ost hans-tol azert merfoldekkel jobb :) ott oriasit dobott a film minosegen az ost

 25. Sikerült végighallgatnom. Pár előttem (le)szólóval nagyon egyet tudok érteni. Ez messze nem az a színvonal, mint amire képes Hans. Szerintem még a Man of Steel is üti ezt. Talán tényleg az az oka, hogy nem egyedül komponálta… Ettől függetlenül a film remélem jó lesz és néha van, hogy csak a mozgóképpel együtt működőképes a zene :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.