Bright… avagy a Netflix bevásárolt

Úgy tűnik idén a filmeket is jobban megnyomják, ezek szerint a saját gyártások egész jól hozhatnak, még a Beasts of No Nation is, na meg Sandler (viccen kívül, borzasztó film, de szerintem behozta amit terveztek vele). Szóval le akarnak tenni valami nagyon presztízs filmet. Itt jön a képbe a Bright.

A rendező David Ayer (Suicide Squad, Fury), a forgatókönyvíró Max Landis (Chronicle, Victor Frangenstein), aki 3 milliót kapott a szkriptjéért. Az egyik főszereplő pedig Will Smith, aki mellett Joel Edgerton ropja. Az egész 90 millióból fog készülni, ami majdnem egy szezonnyi a jobb sorozataikból, szóval elég komoly befektetés.

A Bright egy zsarus film, viszont olyan valóságban játszódik, ahol orkok, tündék és hasonlók léteznek.

sadasd

human
írta
2016. 03. 20. 04:15
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Bright… avagy a Netflix bevásárolt” bejegyzéshez

  1. Szóval csinálnak egy kvázi Shadowrun filmet, csak baxnak fizetni a jogokért, és kihagyják a cyberpunk (értsd: költséges) vonalat?

  2. @Élien: Pontosan! :D
    De én úgy vagyok vele, hogy ha még így is jó lesz a sztori, ésa látvány, akkor még így is lehet belőle egy jó kis urban-fantasy, ami azt hiszem Bekmambetov Őrség-adaptációi óta nem volt (bár a jó jelző ott is talán csak az első részre illik…)

  3. Egy Shadowrun filmnek én is jobban örülnék. Mondjuk egy LX-IR-t nagyon megnéznék.

  4. David R. Blake: Fuh, mit meg nem adnék érte, ha csinálnának még őrség filmeket… :D

  5. Éllen: Na és ? Mit számít? Ha jó lesz, akkor jöjjön csak? A Warcraft ilyen szempontból sokkal nagyobb nyúlás.

  6. Eh, pont Max Landis… szerencsétlen annyira közepes író, miért pont őt kérték fel erre / az ő szkriptjét vették meg.

  7. Venom: mert ő pitchel kb a legjobban mostanában. plusz nehéz megítélni tényleg milyen, hiszen azt állítja az american ultra 70%-ban kvöette a forgatókönyvet, a victor frankról nem szokott nyilatkozni, egyedül a chronicle olyan, mint ahogy megírta.

  8. Normális zsarus filmet nem lehetne csinálni David Ayerrel? Olyat, mint amilyen a Training Day vagy a Street Kings volt.
    Tündék, orkok, szuper képességek nélkül már nem lehet jó egy film?

  9. A Crouching Tiger Hidden Dragon – Sword of Destiny se lett rossz, bár nem kiemelkedő. A stílus kedvelői nézzék bátran, mások kihagyhatják

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.