Új kép az Assassin’s Creedből

Fassbender ránézésre épp nem a középkori környezetben van, de valamit nagyon rajzol azért. Ennek a trailerjére már veszettül kíváncsi vagyok, idén eldől a videojáték adaptációk sorsa egy időre, hiszen két hatalmas befektetés is érkezik a Warcraft és ennek a személyében.

A történetről nem sokat tudni, a főszereplő a genetikus memóriáját elérve újraéli a 15. századi felmenői történetét.

asscreedlarge

12 hozzászólás a “Új kép az Assassin’s Creedből” bejegyzéshez

 1. Trailert mar nagyon varom, kivancsi vagyok mennyire jon majd vissza a jatekok hangulata, qrva sokat toltam veluk (anno).

 2. Remélem a filmből többet látok, mint a játékból :D (első résszel toltam egy órát)

 3. Azért Ezio vagy Altair féle kalandot szívesebben megnéztem volna, de reméljük ez sem lesz rossz, várjuk a trailert :)

 4. Egyből Desmond cellája jutott eszembe az első részből, mielőtt a címet elolvastam volna, ez már jó jel :-)

 5. Nem akarom falra festeni az ördögöt, de nekem rossz előérzetem van. Nem tudom miért nem volt jó az eredeti Desmond + Altair sztori.

 6. aki ismeri a játékot,az teljes egészében összehasonlította volna a sztorit és csak jött volna h a játékban ezt és azt mennyivel jobban megoldotta altair és desmond

  aki nem ismeri,annak meg úgyis mindegy milyen nevet mondanak vagy melyik korban vagyunk

  így is lesznek hasonlítgatások,de kevesebbet lehet (egy picivel) belekötni ebbe-abba,üzletileg pont hogy így jó

 7. Jó az uj story. Ac story-ra bármit rálehet építeni gyakorlatilag.
  Spoiler : Vajon ufók is benne lesznek ?

 8. Kép alapján gondolom beleteszik a régi klisét. Ember akinek szar az élete, valamilyen balszerencse folyamán életfogytiglanra bekerült egy börtönbe, ahol borzalmasan nyomorúságos körülmények között él. Majd felkeresi őt egy titkos szervezet akinek a kezei mindenhova elérnek, és ajánlatot adnak neki, hogy kihozhatják a börtönből amennyiben együttműködik velük, és egy kísérletbe akarják felhasználni.
  Elmondják, hogy ők a jók, és nagyon fontos ember lesz, hogy megmentse a világot a gonosz terrorista bandától, a assassinoktól. A kísérlet során azonban a főhős rájön hogy rosszaknak dolgozik, a film meg azzal végződik majd hogy megszökik.

 9. Mókus, no offense, de jobb lett volna, ha most hallgatsz. :) Ha a játékot nem ismered, de érdekel a története, wikin biztos van cselekményleírás. A filmben ettől eltérnek, de az alapokon tippre nem nagyon fognak változtatni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.