Rövidfilm: Code 8

Így kell felhajtást csinálni egy film kampányának? Egy jól kidolgozott rövidfilmben felvázolják a világ alapjait, amiben a mutánsok amint használják az erejüket, rögtön lelőhetőnek számítanak. Kapunk egy korrekt szituációt a témában, aztán jön a cliffhanger és az “támogassátok a film projektet”.

code8reszlet

Amúgy nem is noname szereplőkkel hozták össze, hiszen a hőst Robbie Amell (The Duff, X-Files) alakítja, mellette pedig feltűnik Sung Kang (Fast and Furious). A Code 8 így magában is megállja a helyét, nem rosszabb, mint pár ilyesmi rövidfilm, és hát aki szeretne folytatást az tehet is érte. A tovább mögött nézhető.

human
írta
2016. 03. 22. 21:37
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Rövidfilm: Code 8” bejegyzéshez

  1. human: “amiben a mutánsok amint használják az erejüket [VESSZŐ], rögtön lelőhetőek.” Bocs, csak nagyon zavar ez a Z-generációs slendriánság. Te jobb vagy náluk. :)

  2. tetszett… így nem sokra mennek a robikkal, de kiváncsi lennék mit tudnak még kihozni ebből. kicsit olyan utóérzése volt, mint a Heroes régi évadjainak.

  3. Fasza!

    (Ha lesz belőle nagy film, le fogják cserélni a gyerekét egyedül nevelő apát egy gyerekét egyedül nevelő nőre. Én szóltam.)

  4. Fasza volt. Az egyik robot izé amúgy a másik Amell volt az Arrow-ból. :D
    Remélem összejön a lóvé mert jó lenne látni egy teljes verziót ebből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.