A Force Awakens törölt jelenetei

Kijött a lista a Blu-Rayen levő extrákról! Most megtudhatjuk, hogy mit szedtek ki a filmből. Mellé képek. Értjük, jön a bluray.

star-wars-the-force-awakens-05

  • Stormtrooper Finn’s run-in with a Jakku village woman in the opening attack.
  • Han, Finn, and Chewie face down a squadron of stormtroopers in Maz Kanata’s basement.
  • Kylo Ren leads snowtroopers to the crashed Millennium Falcon at Starkiller Base, and has an emotional remembrance inside.
  • General Leia is introduced earlier in the film, as Major Brance (Emun Elliott) gets a distress signal from BB-8 informing them of the attack on the Jakku village.
  • Poe Dameron and the other X-Wings prepare for lightspeed as they head into battle, giving us a chance to see starships in space.
  • Finn and Rey escape Starkiller base on a First Order snowspeeder, while another gives chase.
  • Rey gets an update on an injured Finn’s condition from Dr. Kalonia (Harriet Walton).

star-wars-the-force-awakens-04

star-wars-the-force-awakens-06_0

star-wars-the-force-awakens-01

star-wars-the-force-awakens-02

human
írta
2016. 03. 23. 18:52
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “A Force Awakens törölt jelenetei” bejegyzéshez

  1. Sokkal több jelenetet kellett volna törölni. Például Finn összes jelenetét, Kylo hisztizéseit és a végső párbajt.

  2. Matthew: Ez nem flame. Ez csak a saját véleményem. Nem kell megvédened a filmet. Nem te rendezted,nem a te hibád.

  3. Finn még rendben is volt, de a “Szétverem A Vezérlőpultot Kylo” megjegyzéssel azért egyetértek.

  4. Kylo Ren nagyon király, ki ne verne szét egy fénykarddal egy olyan vezérlőpultot ha megteheti :D amúgy ha ismernénk Kylo-nál azt, hogy miért is állt át a sötét oldalra és megtudnánk miért is olyan “hisztis” ahogy sok ember mondja, akkor megérteném, hogy miért szidja sok ember, de nekem pont ettől érdekes, valamiért érzem, hogy ő csak beépített ember….pl én jobban szidom Anakin sötét oldalra átállását, mert tök béna volt, nem mutatták be jól, hogy miért is utálta meg a Jediket és miért is fordult a legjobb barátja, Obi-Wan ellen, okéé nagy volt benne a harag, de nekem ez nem elég… szóval sokakat a 7. rész és Kylo Ren karaktere cseszi fel ,engem még mindig ez

  5. Azért az elég vicces, hogy egyrészről megy a sírás, hogy Ep4 remake, másrészről meg azért megy a sírás, mert Kylo nem úgy viselkedik, mint egy Darth Vader remake. Persze, ha úgy vielkedne, akkor meg az lenne a baj. Ráadásul – véleményem szerint – Adam Driver még sisakban is tízszer hitelesebb, mint Hayden Christensen (vagy Jake Lloyd) anélkül. A színészi alakítások ráadásul pont az erősségei közé tartoznak a filmnek (a főbb szereplők mind tökéletesen hozzák a karaktereiket), ellentétben a sztorival, amibe tényleg nem sok eredeti ötlet jutott. Ennek ellenére sokkal jobban szórakoztam rajta, mint a műanyag előzményfilmek bármelyikén.

  6. CrM: Egyet értek. Sokan azt mondják ,hogy ep4 copy paste de a főgonosz meg miért nem olyan gonosz mint Darth Vader… ez számomra is felfoghatatlan akkor most másolatot akarnak vagy nem?

  7. @human: Nem áll szándékomban bizonyító erejű statisztikát készíteni erről :) Viszont elég sok hazai és külföldi fórumbejegyzést olvastam és határozottan ez a kép alakult ki bennem.

  8. én nem tudom mutatni, hiszen te állítottál valamit. mutass 1 példát rá legalább.

  9. @human: pl. a kidumálóban hsz46, hsz223,m hsz243, hsz359… de ezek csak kiragadott pédák. Ezeknél sokkal többel találkoztam.

  10. CrM: Én viszont még 1 olyan kommentet sem olvastam, ahol valaki azt hiányolta volta, hogy Kylo nem hasonlit Vaderre. Darth Vader csak egy van. Viszont ettől függetlenül Kylo is lehetett volna jobb karakter. Ha pedig a készitők nem akarták, hogy olyan legyen, mint Vader, akkor mi a faszért adtak neki sisakot meg torzitott hangot? Dath Maul például egy tök jó gonosz karakter volt.

  11. Szerintem a főgonosz úgy ahogy van gáz, a fekete csóka meg nem azért nem kellene a filmbe, mert fekete, hanem mert szimplán idegesítően felesleges – igaz kb. a film is az, mivel semmit nem tett hozzá érdemben az univerzumhoz, csak elvett.

  12. CrM: idézd be egy nicktől amint azt írja, hogy szar copy de kylo miért nem nagyobb darth vader. pl az első linkelted azt mondja, hogy nem volt olyna félelmetes, de azt nem azt jelenti, hogy miért nem vaderesebb, hanem hogy a régiben jobb volt a gonosz. Avagy nem Vaderesebbet akar, hanem ha már más gonosz akkor ne hisztiző gyereket.

    a 223 is azt mondja, hogy gyenge volt a gonosz, nem azt, hogy vaderesebb legyen.

    ” Te pedig az ellenkezőjét állítottad :) Mindegy, keresek példákat :)”

    bocs, de az első állítónak kell példát hozni, tipikus vitaterelési mód amit műveltél, hiába smile smile.

  13. @human: Nem vitaterelésnek szántam, amit írtam. Attól még, hogy nem támasztom alá statisztikai adatokkal az állításomat, nem jelenti azt, hogy az ellenkezője igaz.

  14. CrM: aha, értem, nem nem találtál tényleg olyan embert, hanem “a te blogod, legyen igazad” :DDD

  15. @human: Igazad van, nem találtam, de őszintén szólva nem is igazán kerestem. Nem túl izgalmas dolog fórumbejegyzéseket olvasni, főleg nem olyanokat, amiket már olvastam egyszer. Elég hamar feladtam… A véleményemet fenntartom, csak a lelkesedésem fogyott el a bebizonyítására. Lehet, hogy öreg vagyk már én ehhez :)

  16. CrM: igazából nem kötekedni akarok, csak én nem olvastam pont ilyen látszólag ellentmondó dolgokat, és annyian védik ilyesmivel a TFA-t, hogy reméltem valaki tényleg hoz már rá példát. szinte mindig zavar, amikor az általános véleményt valaki “egy vélemény”-nek veszi, és úgy kezeli, mintha egy ember mondaná azokat. biztos van akinek lehetett volna Vaderesebb, de hogy nem az az ember írta, hogy miért ócska kopi, az szerintem 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.