Deepwater Horizon-előzetes: Mark Wahlberg és az olaj

A legnagyobb természeti katasztrófa közelében voltak emberek is, hiszen dolgoztak az olajfúró tornyon. Az ő menekülésükről, páruk hősiességéről szól a Lone Survivor rendezőjének új filmje.

A főszerepben Mark Wahlberg, de mellette feltűnik Kurt Russell (The Thing), John Malkovich (Con Air), Dylan O’Brien (The Maze Runner), Gina Rodriguez (Jane the Virgin), és Kate Hudson (Almost Famous).

deepwater

Nem tűnik rossz darabnak, gondolom erős lesz a dráma benne, plusz nagyon durva képek vannak már a trailerben is. És jól van összerakva, tetszik a cola dobozos hasonlat, és nem Inception hangú. Videó a tovább mögött.

13 hozzászólás a “Deepwater Horizon-előzetes: Mark Wahlberg és az olaj” bejegyzéshez

 1. Kurva jól van ez a trailer felépítve. Többet nem fogok megnézni belőle, majd szeptemberben inkább a 2 órás verziót a moziban :D

 2. Néztem a trailer elejét,nem tetszett,giccs családi filmet ígért,aztán…Aztán!Ez a trailer szerintem is nagyon erős lett.

 3. Le a kalappal. Nagyon eltalálták az előzetest. Keveset mutattak, de pont elég volt ahoz hogy felkeltse a figyelmet. A szereplőgárda is remek. Ezt nem hagyom ki.

 4. Így kell ezt csinálni! Na ugye, hogy lehet az egész film elmesélése nélkül is figyelmet felkelteni…

 5. Na így kell ezt! Nem mesélték el az egész filmet, sőt, de sokkal jobban eladták számomra a filmet, mint azok. Ez valószínűleg kötelező lesz.

 6. Peter Berg a Lone Survivor-rel bőven kompenzált a Battleship-ért. Ezzel a szenzációs előzetessel meg aztán pláne megvettek kilóra.

 7. BeL1eVe: Nono fiam, kobol talan… Ize… A Battleship az egyik legjobb agyatlan(!) popcorn, amit valaha lattam, a horgonylancon driftelessel meg az oregemberek vonulasaval. :D

 8. hú de jó ez a trailer. végre nem spoilerekkel operál egy előzetes! Listára fel!

 9. @Nightstalker: Azt az egy jelenetet leszámítva nem sok mindenre emlékszek. Ha úgy nézzük hogy effektíve játékot adaptáltak nem is olyan rossz a végeredmény. De azért ne legyen már ez a film hivatkozási pont a blockbuster-ek közt. Szerintem összetehetjük a két kezünket, hogy az ilyen nagyobb költségvetésű filmek többsége (így 3 év távlatából) már jóval minőségibb értéket képviselnek.
  Érdekes amúgy, hogy a Batteship-pel eléggé bebukott Peter Berg, aztán a 40 millióból összehozott Lone Survivor-rel meg nagyon szépen kaszált. Ebből is látszik, hogy nem pénz kérdése elsősorban hogy az ember kreatívabb legyen, sőt..

  u.i.: A kommented első felében képtelen voltam bármilyen értelmet találni, de mivel ezen sorok közepette derült ki hogy a “fiad” vagyok, így elnézem neked. ;)

 10. én ezt már láttam. Superman letép egy zsilipajtót, elkap egy tornyot, a srácokat kimenti egy helikopter

 11. Csak az előttem szólókat tudom ismételgetni, ritka az ilyen intelligensen felépített, eredeti trailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.