10 hozzászólás a “Az új Dzsungel könyve-film szereplői” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi leszek Ká-tól hogyan tud majd megszökni, mert itt gondolom nem olyan vicces lesz, ahogy elkúszik, hogy “Issszappakolás kéne ssszegény gyűrűimnek” :)

  2. Az állatos CGI mindig, mindenhol kilóg. Kész, ennyi, szarok rá. Nekem tetszik. Az viszont kifejezetten zavar, hogy semmiféle torzítás sincs a hangokon. Ilyenkor automatikusan látom magam előtt a fülkében ácsorgó színészeket.

  3. Dettó. Azért ott még nem tart a CGI sem hogy ne tűnjön fel, hogy egy állat CGI vagy sem. Plusz ez csak előzetes féle szóval vszeg nem is végleges változat. Ahhoz képest baromi jól néz ki.

    Plusz Balu írta cuki. :D :3

  4. Kától nem kell sehogy megszöknie, ha sztorinál maradnak, ők spanok voltak eredetileg… :)

    A jó voice-acting dobhat ezen még sokat, CGI-től eltekintve, Idris Elba pl. nem tűnik rossznak.

  5. A voice-acting tényleg jó, bár amikor távolabbról mutatják az állatokat, nekem valamiért narrálásba megy át a hang, a kép meg marad CGI természetfilm. Ettől függetlenül nagyon jól néz ki. Bár megint egy olyan történet, amit már mindenki látott százszor, mégis elmegyek, és megnézem. Mert ha nem, jön a pofonofon. Vagy már csak azért is, mert Balu ilyen szomorúan néz. Konkrétan látom az arcán Bill Murray vonásait. King Louie-n meg Walkenét :D Érdekes film lesz ez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.