Az X-men öltözékek

Még pár kép az Empire magazinból, amin nézhetjük az új ruháit a csapatnak.

T5760x3840-00430.cr2

HW7A6286.CR2
oscar-isaac-x-men-apocalypse

human
írta
2016. 03. 25. 18:08
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Az X-men öltözékek” bejegyzéshez

  1. Javítsatok ki ha rosszul gondolom, de az eljövendő múlt napjai végén mikor Logan visszatér a jövőbe akkor mindenki él és virul, semmi nyoma semmilyen apokalipszisnek, világégésnek. Hogy izguljak így akkor ezen a filmen?

  2. Sehogy ne izgulj, ugyanis szr lesz. Sajnos. Pedig imádom Apokalipszist, rengetegek vártam ettől a filmtől, de eddig hányok tőle. A képek, az előzetesek, mind mind undorítóak. Pedig a Days of Future Past végi pár másodperces bevágás olyan jó feelinget adott, nagyon nagyon meg is örültem, hogy jön Apokalipszis. De ez……ez borzalom eddig. Nem hinném, hogy ebből egy normális film lesz + nem akarom lawrence kisasszony lufifejét bámulni 2 nyomorult órán keresztül. Szóval én már siratom a filmet.

  3. Thx. Végre valaki osztja a nézeteimet. Már kezdtem azon agyalni, hogy én vagyok-e a hülye, vagy tényleg ennyire sz@rrá váltak az x-filmek. Pedig mennyi potenciál lenne bennük,atyaég!! Ha jó kezekben lennének, akkor 2056-ig biztos betáblázhatnának. Szomorú.

  4. Nem kell a DOFP végét ismerni ahhoz, hogy tudjuk, lenyomják a végén a nagy kékembert. (Fura egyébként, hogy akinek nincs normál bőrszíne, az mind kék. Nem zöld, vagy citromsárga, mindenki kék.) Az előző filmnél is tudtuk előre, hogy meg fogják menteni a jövőt,mert…mindig ez a vége. Más kérdés, hogy itt is túl fogják tolni a marketingesek a szekeret.
    Amúgy praktikusabb lett volna, ha Apokalipszist a jövőbeli csapat ellen küldik.

  5. Azért nem mindenki kék, pl. ott van vörös omega, meg Azazel. Azok vörösek. (bár omegának inkább csak a páncja)

  6. azért a múltban játszódnak a filmek mostantól, mert gondolom a régi brigád már nem akar új filmekbe szerepelni + nehéz is lenne mindüket összeszedni. Ian már túl öreg, mennyi a garancia rá, hogy a későbbi X-filmekre nem hal meg, így kell egy fiatal Magnetó is, és egy fiatal Prof. Őket megszoktatják a nézőkkel, majd ha elérnek a filmek a jelenig, ők fogják játszani idősebben az eredeti színészek helyett a szerepeket.
    Ettől függetlenül szerintem is borzadály lesz a film. Minden erre mutat sajnos, de színészek szempontjából tényleg az a logikus, hogy ekkor játszódjon a köetkező. az Eljövendőből ki kellett volna venni a film végi bejátszást a jelenből, így nem lenne senki élete garantálva – rémes rendező döntés volt az a zárás.

  7. Adamus: A DOFP végén Rozsomákot csak a házban láttuk. Hogy kinnt mi történt, azt nemlehet tudni. Annyi biztos, hogy Bestia, Jean és Küklopsz nem fog meghalni. Az első képen tetszik, hogy Árnyék, Vihar és Mystique ruhája nagyon hasonlit a képregénybelire. Számomra ez bizakodásra ad okot. Előre ne irjuk le a filmet. Én leszarom a rossz marketinget vagy a trailert. A végeredmény a lényeg. Rengeteg olyan trailer volt a közelmúltban, ami brutál jól megvolt csinálva, a film pedig csalódás lett.

  8. Singer legutóbb a rémes Superman-nel bizonyította, hogy nagyon felemás rendező és minőségben a Days of future past sem emelkedett az első trilógia magasságába. Ahogy előttem többen írták, itt az egész nem klappol és elbaltázott a marketing (rengeteg gagyi kép és trailer). Bár ettől még valóban lehet jó a későbbi film. Viszont a reklám, mint olyan, elvileg kedvcsináló, nem pedig kedvromboló. :)
    A Deadpool előtt egymás után adták le az X-Men, az Egyiptom istenei és a Batman vs Superman bemutatóit: mindhárom ugyanolyan unalmas, semmitmondó és jellegtelen volt. Pedig a fenti “alkotásokat” rendező urak valaha nagyon értették a dolgukat. Vagy nem is ők a ludasok, hanem a közönség igénye csökkent ekkora mértékben?

  9. Bátran mondhatom, hogy a világ egyik legnagyobb Marvel fanja vagyok, de ez a film kritikán aluli lesz.. Lepjenek meg!

  10. Aki igazi X-men fan, az tudja, hogy nem készült igazán jó film ebből a képregényből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.