11 hozzászólás a “Teaser a Force Awakens törölt jeleneteinek” bejegyzéshez

 1. Meeh….annyi hónap után még mindig érzem a csalódottságot…..december előtt mint nagy SW fan kérdezték volna, hogy megveszed majd a blue rayt? Az lett volna a válaszom hogy termésetesen, a legdrágább változatot….de miután JJ kiadta a nesze semmi ep4rebootot…rosszul vagyok a star warstól, rendesen bármilyen sorozatnál filmnél látom hogy bad robot inkább átkapcsolom.
  meh..

 2. Ketszer is lattam moziban egyszer eredeti szinkronnal aztan magyarral. Ma meg letoltom ncorerol mert penzt en se adok a Bluert.

 3. A mozi változat sem ér egy forintot sem. Ez az egy-két plusz jelenet semmit sem javíthat rajta.

 4. Pedig a premier után nagyrészt mindenki milyen pozitív volt..
  Am szerintem is egy rakat az új rész

 5. szpojleres mókus: Ugye? Én is pont így: meglátom valahol, hogy Bad Robot, már lépek is.
  Nagyon betettek ezzel a filmmel.
  Úgy vagyok vele, mint a Hegylakó 2-vel, vagy az Indiana Jones 4-gyel. Mintha nem is lenne.

 6. Ezzel a filmmel az a baj, hogy egynek elmegy és egy SW film nem lehet ez a kategória. Premier hétvégén néztem, most letöltöttük és a felénél beleuntam. Nem èrzem a chit, hogy újranézzem és ez baj. Az eredeti, de még az új trilógiát is végtelenszer láttam. I’am sad as Ben…

 7. Csak hogy egy pozitívabb vélemény is legyen, én megveszem a Blu-rayt. Bár nem volt túl eredeti, én jól szórakoztam rajta. Bármikor 5x megnézem pl. a Phantom Menace helyett. Na, nálam az a film, ami nem létezik. Tökéletesen felesleges. A műanyag látványvilága, barátok közt színvonalú színészi játékai a main cast részéről, a politikai eszmefuttatásokat az óvodás humorral váltogató dramaturgiája igencsak rosszul működik nálam. Mondjuk a fénykardpárbaj jó volt. Ha pontoznom kellene, Ep1: 10, Ep2: 40, Ep3: 40, Ep4: 90, Ep5: 100, Ep6: 80, Ep7: 70.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.