War Dogs-előzetes: a Hangover rendezőjétől

Atyaég, egy vígjáték, amit nyugodtan várhatunk? Két srácról szól, akik megszerzik a Pentagon egyik fegyverszállítási szerződését, és így lesznek milliomosok. Persze útközben rengeteg őrültséget elkövetnek, miközben menőnek hiszik magukat. Főszerepben Miles Teller és Jonah Hill.

Todd Phillips (The Hangover) érdekesen áll a vígjátékaihoz, így mindenképp kötelező lesz, reméljük nem Due Date, hanem Hangover 1 magasság a végeredmény. Azért a Lord of Warnál könnyedebb lesz valószínűleg. A trailer a Scarface-szerű poszter alatt.

wrdgs_tsr_1sht_vert_2764x4096_dom_master

23 hozzászólás a “War Dogs-előzetes: a Hangover rendezőjétől” bejegyzéshez

  1. Van benne valami Wall Street Farkasa-érzés (Hill, meg a bulizás, meg a testre ragasztózott pénz). Mindenesetre megnézem én is majd biztosan a Másnaposokra való tekintettel.

  2. Jonah Hill visszahízott? Az utóbbi időben a filmjeiben nem tűnt ennyire nagydarabnak.

  3. Akik terminátort csináltak Bale-ből, Chris Hemsworth-ből, Pratt-ből Holywoodban, azok kezelésbe vehetnék Jonah Hillt is egy kicsit, mert a srác egyre nagyobb.

  4. Imádtam a Wall street farkasát, de csak a színészi játékok miatt! Ezt is valszeg szeretni fogom! De amit bemutat némelyik film, ez is közöttük, hogy mások életének tönkretevéséből/halálából mekkora üzleteket csinálnak és közben élnek, mint a királyok, magánszemélyek kormányok egyaránt! Undorító dolognak tartom. Míg ember az ember ez nem fog változni. Pedig rég ki kellett volna már irtani ezt a réteget közülünk! Ja és a saját (fegyvereikkel)! Ép a minap filózgattam rajta, hogy vajon nem e Hollywood pénzeli a menekülteket/terroristákat, hogy aztán… Szerintem van valamiféle valóságalapja, hisz mekkora pénzek forognak már a stúdióknál/gyógyszergyáraknál/fegyverkereskedőknél/élelmiszeriparban/ és ez mind csupán (alvállalkozás)! Köszöntem a figyelmet!

  5. ” vajon nem e Hollywood pénzeli a menekülteket/terroristákat” azért az ilyen butaságot hagyjuk már

  6. Gondolom itt is marha nagy presztizsharc volt hogy nehogy a színész feje fölé rakják a saját nevét, hanem pont fordítva

  7. Miles Teller valami hihetetlen faarcot vág az összes snittben. Annyi az átélés benne mint egy zacskó rizsben. De a többi tetszetős, várós.

  8. Annak idején magyarnak hazudták a használhatatlan kínai töltényeket amiket afganisztába vittek.A New York Times meg is írta, később derült ki, hogy kínai gyártmányúak voltak.

  9. zsedan: Miles Teller jó volt a Whiplash-ben, de azon kivül szar volt mindenben, amiben láttam. Ráadásul nagyon ellenszenves feje van. És ha igazak a hirek, akkor a magánéletben is egy kiállhatatlan fickó.

  10. Ez tényleg olyan érzést kelt, mint egy Lord of War + Hangover + Wolf of Wall Street keverék. Várós. :))

  11. Már pár hónapja várom a filmet, néztem IMDb-n még februárban, hogy március 10. a magyar bemutató, de furcsa volt, hogy még nincs magyar címe. Aztán most nézem, USÁban is csak augusztusban jön ki. Mi történhetett?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.