No sleep ’till brooklyn

A Ninja teknőcök kaptak egy tv-spotot, meg két karakterposztert. Vagyis utóbbiakat a film gonoszainak egy része kapta, miközben a teknőcök nem néznek ki annyira szörnyszerűen, mint az első részben: hallgatnak a fanokra?

tmnt1tmnt2

tmnt3

14 hozzászólás a “No sleep ’till brooklyn” bejegyzéshez

  1. mi változott a teknőcökön? csak egyszer láttam, de nem rémlik, hogy máshogy néztek volna ki.

  2. Az első film is borzalmas volt már, én szerettem a rajzfilmet de nem tudtam értékelni ezt a fost, remélem ez a rész jobb lesz, bár inkább azt kívánom ne folytassák, az lenne a legjobb.

  3. Ez a bemutató lehetne akár a Bosszúállóké is. Ennyire fantáziátlanok manapság a filmkészítők, hogy mindent (legyen az X-Men vagy Transformers) csak seregnyi ugyanolyan kinézetű lényekkel és városok amortizálásával tudnak elképzelni? Jó lenne, ha a stúdiók visszatérnének a klasszikus recepthez (pl. forgatókönyv), visszafognák a sokszor gagyi CGI-t és újra képbe kerülne a kreativitás. Persze kényelmesebb, gyorsabb és olcsóbb, ha színészek és trükkmesterek helyett egy rakás programozónak adják a melót… Ezek a teknőcök meg ugyanolyan hernyógörényül festenek, mint az elsőben. :)

  4. Miben màsok a tekik? Én is a rajzfilmen nevelkedtem, de nem làtom miben vàltoztak.

  5. Az elsőt nem láttam, de ez akkora baromságnak tűnik, hogy már érdekel. :)

  6. Amikor nekicsapódik a repülőgép elejének, akkor csak én gondoltam arra, hogy oké, hogy film, de azért ezek a teknőcök nem 5 dkg-ok és megrepedhetett volna ott az üveg vagy valami?

  7. Ezt a rengeteg pénzt és energiát valami jobb filmre is fordíthatták volna, az első filmet is beleértve :(

  8. @repeater aka Zsírfeka: Ha ez lenne a legnagyobb baj a trailerrel, akkor már foglalnám is a helyem elővételben, de az elsőből kb. 10-15 percet bírtam végigülni és ez is elég gáznak néz ki. :(

  9. Már az első rész is az érdektelenség mocsarába fulladt nálam! Ezt még arra sem méltatom,hogy a trailer-t megnézem! Kár az agysejtekért amikre a memóriát pazarolnám! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.