Civil War a tévében

Vagyis a Marvel kiadott még 2 tv-spotot a Captain America harmadik részéhez, amiben Iron Man és a kapitány összeméri a… videók a tovább mögött.

human
írta
2016. 03. 27. 03:29
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Civil War a tévében” bejegyzéshez

  1. És ismét eggyel kevesebb nap van hátra, mire láthatom a Kapiékat!!! Ezeket sem nézem meg, csak akkor, ha van benne Brühl.

  2. Miért volt átvágás a Batman v Superman?
    Nincsen benne Brühl és reméljük nem lesz később sem. Maradjon valami meglepi a filmre is.

  3. Aki ért hozzá az elárulna nekem valamit? Amerika Kapitány pajzsa, ha pofán dob vele egy embert,akkor azt kiüti vele…….ugyanakkor ha egy repülőt dob meg vele,akkor abba simán beleáll átvágva vaskos páncélt is! Elvágja vele a 12-es acélsodronyt, de egy ember karját nem vágja meg!? Most ez akkor hogy van? Ez valami intelligens humánus pajzs? Nem tudom hogy működik

  4. Yo-Ker: nem vagy valami jó megfigyelő. Amikor embert dob direkt gyengén repíti. Lehet látni, h lassabban száll olyankor. A repcsibe meg dühből vágja bele. Akkor minden szakad. Ő már harcolt annyit, h tudja mit milyen erővel kell kiütni.

  5. Ok így már világos. Igazából nem olyan fontos cask ezt nem tudtam hovatenni. Film közben meg annyira nem jött le nekem ez a gyengébben dobós dolog. Köszi az infot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.