Jönnek a sötét erők

Az emberek és az orkok egy része összefog, hogy egy új fantasy franchiset indítson. Itt a Warcraft-film új, 1 perces tv-spotja, amiben van pár eddig nem látott jelenet is.

29 hozzászólás a “Jönnek a sötét erők” bejegyzéshez

 1. Hatalmas bukta lesz. Remélem legalább olyan reakciója lesz, mint a 7-1-nek a Brazilokra.

 2. Nem lesz bukta. Remélem legalább olyan reakciója lesz, mint a 7-1 a németekre. Biztos megnézem moziban.

 3. Nem lest Bukta his ez WOW :) Meg ha sikeres lesz jön artasz story atol meg garantálom hogy összecsináljátok magatokat….

 4. Én is csak megerősíteni tudom nem lesz bukta :)
  Van akkora rajongótábora mint egy képregényfilmnek :)

 5. Én is nagyon várom már ezt, de olyan volumenű filmet, mint A gyűrűk ura nem fognak tudni csinálni ezek sem. Abban minden meg volt, és azóta el telt 15 év! Úristen leírni is sok! Hogy repül az idő! :(

 6. Tök mindegy, mekkora rajongótábora van. Superman és Batman több évtizedes franchise-ok, óriási rajongótáborral, aztán meg lehet nézni…

 7. Ha Warcraft harmad annyit hozna elso hetvegen mint a BvS szerintem a producerek meg 3 filmet berendelnenek.

 8. OFF

  A Transformers 2-3-4 is 1 millárd felett hozott. A BVS-nek is meglesz, minőségtől függetlenül.

  ON

  Nem akarom, hogy a Warcraft bukjon, de azt sem akarom, olyan közepesen közönségbarát limonádé legyen, mint az Andy Serkis-szes Majmok Bolygóják.

 9. Nem azt mondtam, hogy nem fog termelni. Termelt a Transformers, Hobbit, stb. is. Arra gondoltam, hogy szerintem rossz lesz.

 10. Ha ez szar lesz, akkor tényleg nem értem mégis mi a fenét szeretnének nézni a moziban? :D

 11. első hétvége, minden a másodikon múlik majd, baromi kíváncsi vagyok. a Rises 160-at hozott magában, és abban csak Batman volt, gondoltam h bemennek a népet, főleg nemzetközileg a nevekre.

 12. Ez a topic warcraft topic, nem BvS :) azt hagyjuk a másik topicnak :)

  A gyűrűk ura a mai napig az egyik kedvenc fantasy-m, de össze se kellene hasonlítani pl. egy warcraft-al.

  A gyűrűk ura a könyvekhez volt hű, a warcraft meg a játékhoz.
  Két teljesen eltérő világ.

  Igazából elgondolkodtam ha semmit nem tudnék a warcraft-ról a trailer alapján akor is beülnék rá.
  CGI ide CGI oda, elég profin néz ki.
  És szerintem a marketingje is nagyon jó, mert az első 2 perces trailerhez képest igen csak finoman bánnak a kiadott anyagokkal. Vannak új képkockák, de semmivel se mutat többet mint az original trailer.

 13. Szerintem állati jól néz ki és a Blizzard csak nem szúrja már az első filmjét. Remélem sikeres lesz és kétévente kapunk egy-egy újabbat.

 14. azért a gyűrűk ura filmekről még ma is elhinném, hogy valódi benne minden szereplő, ezekből a trailerekből viszont süt, hogy számítógépes grafika az egész
  lore-ra szintén igaz. pár számítógépes játék történetét egy szinten emlegetni Tolkien könyveivel… :S
  meg fogom nézni moziban, mert szerettem a játékokat, de hogy nem egy szint a gyűrűk urával az már most látszik
  bár ha ez a sorozat is nyer 17 oscart és bent lesz a legjobb 20 film között imdb-n, akkor visszavonom az állításomat

 15. Drágának tuti drága de hogy rossz is … azt csak a megnézése után fogadom el :) akkor ha tényleg rossz :) bevételtől függetlenül.

 16. Sugabubus

  A Gyűrűk ura könyvek nagyon-nagyon rosszul öregedtek. A világépítést, Boromirt és Gollamot leszámítva, a karakterek, a cselekményvezetés, és a történet maga, mai szemmel, közelebbről nézve már elég béna. A szellemsereg létezése miatt elvileg se a Hobbitnak se a triológiának nem lenne szabad léteznie,de mivel Elrond egy rasszista seggfej… Kábé több halálért felelős, mint mindenki más! Aragorn szerintem húszonakárhány évesen is készenállt arra, hogy néhány nap alatt megoldja mindenki problémáját mindenhol, mivel eddigre már keményen bele lett súlykolva, hogy az őse és az emberek úgy általában, milyen szarok és gyengék.

  A Warcraft se tökéletes, de azért helyenként bizony meg tudja izzasztani a Gyűrűk urát. Meg hát van benne egy Maiev Shadowsong, aki Azeroth Dredd-je, szóval…

 17. Én csak azt szeretném, ha ebben is lenne legalább 1 órás összidejű vita/dialóg, hogy:

  “De Frodo úrfi ne menjen oda / Dee Samu mennem kell / De hát az veszélyes Frodo úrfi / Tudom Samu, de meg kell tennem”.

  Mert ez alap, és rengeteget elárul a karakterek mélységeiről és szimplán minden korosztálynak tök izgalmas/élvezetes.

 18. Itt inkább a kivitelezés tré,nem pedig a történet. A gyűrűk ura csak abban jó példa,hogy hogyan lehet egy fantasyt technikailag megvalósítani,mert itt ez nagyon nem sikerült és ezáltal azért bármennyire is jó élvezhetetlen lesz…

 19. Olyasmi érzésem volt ezt a spotot nézve mintha egy játék élőszereplős trailerét nézném. Mármint értitek. Mintha játék készülne és ahhoz csináltak volna trailert.

 20. Jó volna mar egy jo fantasy. (A hobbit 3. részébe mar bele sem kezdtem.) Azaz igazsag, h gagyink tűnik. Starcraftot jobban várnék, mindig is zelaot harcosnak képzeltem magam.

 21. A Warcaft lore simán van olyan minőségű, mint a Gyűrűk ura. Ezt mint hardcore Tolkien-fan mondom. Nagyon remélem, hogy nagyot kaszál mert night elfeket akarok pár éven belül a vásznon, na meg taureneket. Kicsit a törpénél megijedtem múltkor, de megint lepörgettem a Hobbit 3. részét és simán olyan mint Vaslábú Dáin volt ott az meg működött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.