Kingsman: The Golden Circle lesz a folytatás címe

Az első rész meglepetés siker volt, talán az év legjobb akciójelenetével (feebird!). A folytatást jövőre nézhetjük, és kimozdul Angliából, hiszen az amerikai kingsmanekkel, vagyis Statesmenekkel is találkozunk majd benne., akik segítenek a bajban levő Eggsy-éknek.

asfsadbfbb

A Kingsmant rendező Vaughn azt mondta, hogy amíg nem találták ki a film gonoszát, addig nem nagyon akart visszatérni, de végül sikerült valami jót kiötleniük. Plusz ne számítsunk újabb “templom”-jelenetre, nem igyekeznek majd azt felülmúlni. Bár szerintem itt a halottak számára gondolt (massacre), nem az ötletes akcióra.

You try not to read what people want, but they do want another church sequence. I have no reason for another massacre to happen. But I have other sequences you’ve never seen before.

További concept artok a folytatásban.

002-Copy-1024x624

002-1024x677

003-1024x699

human
írta
2016. 03. 28. 03:36
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Kingsman: The Golden Circle lesz a folytatás címe” bejegyzéshez

  1. 1 akciójelenet köré építeni az egész filmet? Nagyon rossz volt az első rész. Remélem ez még rosszabb lesz.

  2. Szenzációs volt az első rész. Nem elég, hogy Colin Firth egy egészen új oldalát mutathatta meg (ÉS MILYEN JÓL ÁLLT NEKI), feltűnt egy új fiatal tehetség és mellé még az akciók is minden képzeletet felülmúltak. Alig várom a folytatást.

  3. Matthew Vaughn a kedvenc rendezőm jelenleg, az elsőt leszámítva, fujjvlákhDanielCraig, mindegyik filmjét láttam és szerettem.

  4. Jo kis 1x nezős limonádé film volt. Épp hogy átlepte a bűvős 10/5-ös határt. Azaz még épp, hogy nézhető volt. Talán jobb lesz a második rész. Bar ketkedem.

  5. még mindig nehezen hiszem el, hogy folytatást csinál Vaughn. bírtam benne, hogy mindig valami újhoz nyúlt és azt jól csinálta. de sebaj. eddigi filmjeit mind szerettem, egyik kedvenc rendezőm szóval ha úgy érzi, hogy folytatást kell csinálnia ám legyen.

  6. Azert az elso rajzrol leszedhettek volna a 2016 majus datumot, egy pillanatra nagyon megorultem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.