Lights Out-előzetes

Ezt a nem annyira ismert nevekkel teli horrort James Wan producerkedésével árulják. A történet a sötétben ólálkodó “valami” körül bonyolódnak, amikor a borzalmakon átesett lány testvére is elkezdi látni a lényt. Hatásos előzetes. Oké, én vagyok fosós valójában, és jumpscare van benne, de rögtön a videóban levő első jelenet elég volt számomra.

A trailer a tovább mögött.

lightsoutposter

17 hozzászólás a “Lights Out-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ha az van benne, inkább rá sem nézem. Fosok, illetve az egyik legolcsóbb elemnek tartom. Ötlettelen.

 2. 1-2 jumpscare még oké, de már ez az előzetes is tele van vele. Tipikus tucathorrornak tűnik…

 3. Volt pár éve egy rövidfilm (talán ugyanez is volt a címe?), amely ugyanerre a koncepcióra épült. Lehet onnan vették az ötletet, de nem tudom, hogy elég lesz-e és nem fog-e átesni tipikus tucat kategóriába.

 4. Az alap ötlet eléggé a Darkness Fallsra hajaz- a megkínzott lélek visszajön, de csak a sötétben tud elkapni.

 5. Ènis láttam azt a bizonyos rövidfilmet, a címe szintúgy Lights Out. Az első jelenet onnan van(ugyanaz concept). Meglátjuk mi sül ki belőle. Nekem sok volt a jumpscare, de a filmet nem írom még le emiatt.

 6. ezer éve nincs yo horror ami előtudná szedni vagy kicsit megpiszkálná a bennünk lévő valós félelmeinket és azzal játszana. nagyon kevés ilyen filmet láttam. És ez a hirtelen valami történik nagyon olcso cucc, mert persze h megriadsz:) de igazi félelmet ezek nem fognak okozni szvsz

 7. Az a baj, hogy a szívem már nem bírja ezeket a cuccokat, bármennyire is felkészülsz, hogy “úgyis most jön valami” az nem elég :D szerintem kimarad.

 8. Szal még mindig nem sikerül senkinek szakítani a fura, hányattatott sorsú, hosszú fekete hajú kislány koncepciójával. Nekem baromi uncsi már

 9. Király, szuper, überfasza! A Mama is milyen jól szuperált 100 perces verzióban, ez is tuti lesz!

  #sarcasm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.