Ezek várhatóak a Force Awakens Blu-Rayen

Kiadtak még részletet a filmhez készült extrákból, hiszen annyira közel már a lemez megjelenése. Na persze nem itthon, nálunk hó vége. A videók a tovább mögött.

Bár ez a videó is ugyanúgy kezdődik, de más van benne.

human
írta
2016. 03. 30. 03:42
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Ezek várhatóak a Force Awakens Blu-Rayen” bejegyzéshez

  1. nekem azt mondjátok meg, honnan szerzitek be a BLu-rayt. néztem amazonon, és nincs magyar felirat, még a filmhez sem. ha már megveszem, élvezhesse a család is, ne csak én angolul…

  2. Media Markt oldalán elő lehet rendelni. Magyar szinkronos, és az extrákon lesz magyar felirat is.

  3. nem is kerestem magyar oldalon, mert úgy tudtam, a disney nem ad ki magyar blu-rayeket, de köszi a tippet! :)

  4. Noamy:
    A ProVideo hosszas tárgyalások árán érte el, hogy megjelenhessen a film itthon is Blu-rayen, az az egy kikötés volt, hogy a Media Marktban lehet egyedül árusítani. Sajnos ezzel nem szakad meg az, hogy Disney filmek nem jönnek ki, de talán egy-két filmnél könnyebben fogják elérni, hogy rákerüljön a magyar szinkron.

  5. Pontosabban az impotens Pro Video-nak semmi köze az egészhez (bármennyire is próbálták így kommunikálni a bohócok a facebook oldalukon), a Media Markt bevállalt három,- vagy ötezer darabot (már nem tudom pontosan, talán utóbbi mennyiséget), aztán vagy eladja vagy nem ez már az ő gondja lesz. Erre a mennyiségre mondott most igent a Disney és kész. Egyszeri alkalom volt, legalábbis egyelőre biztos.

  6. csodálkozunk ezen ,hogy idáig jutottunk,hát én nem lehet jönni itt az árakkal,de baromira nem veszik még 1000 ft dvd semerröl ennyit,az a szomoru ,hogy ma már tök természetes ,minden letölteni,meg is érdemeljük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.