15 hozzászólás a “The Revenant őszintén” bejegyzéshez

 1. Ezzel a videóval most nagyon egyetértek. Én is úgy éreztem a film közben, hogy marha jó és unalmas részek váltják egymást.

 2. Nekem tetszett a film.
  Az első fele kb tökéletes, 10/10, egészen addig, hogy SPOILER! SPOILER! SPOILER! magára marad Leo a halott fiával és a sérüléseivel. Minden másodperc kiváló addig.

  Utána viszont lehetett volna rövidebb is. Gyönyörűen van fényképezve, a színészi játék első osztályú (Tom Hardy szerepe hálásabb, ennek megfelelően az alakítása is pazar), de alig vártam már, hogy révbe érjen :D Talán még az órámra is rápillantottam, pedig ilyesmit csak extrém esetben teszek filmnézés közben.

  Ettől függetlenül jó a film, nagyon is jó.

  A Honest trailer Jackass része vicces. :)

 3. A mai filmektol mindenki azt varja, hogy 5 percenkent robbanjon valami, tortenjen valami epic fight vagy egy elmes parbeszed. Nekem tetszettek a lassu reszek is. Nagyon egeszben van ez a film.

 4. A fényképezése, atmoszférája nagyszerű volt, nagyon tetszett. De ez csak egyetlen alkotóeleme egy filmnek, a többiben viszont átlagos vagy kimondottan átlag alatti volt (Leo-t és általában a filmjeit is szeretem, hát így járt hogy ezért kapott Oscart. Peyton Manning sem abban az évben nyerte a második gyűrűt amikor a támadójátékkal rekordot rekordra halmoztak :)
  Jót vigyorogtam ezen az Honest Traileren, még sokkal több savazás is ráfér erre a műremekre :)

 5. Több rétege van ennek a sztorinak, sokan csak egy egyszerű “medvetámadástúlélős” filmet látnak benne, pedig annál sokkal mélyebb. Aki ezeket látja, érti, annak nyilván jobban tetszett, mint annak, aki nem.

 6. Élien: Én értettem a filmet és mégis untam. Jó volt, de sokkal jobb lett volna ha rövidebb.

 7. Élien: Es termeszetesen a Matrix masodik meg harmadik resze nem a penzert keszult, hanem azert, mert _kellettek_ a teljes sztorihoz.
  Tudom, hogy ervelesi hibat hasznalok, de remelem ertheto, amire celozni akarok. :)

 8. Nightstalker: Nekem például semmi bajom a Matrix 2 és 3-al. A harmadik rész kimondottan tetszik. Ma már sokkal nyálasabbra csinálnák és a végén egy kurva nagy happy end lenne.

 9. Élien: Arra probalok celozni, hogy eleg olcso huzas a negativabb kritikakra ugy reagalni, hogy azert nem tetszett, mert “nem ertetted a film minden reteget”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.