8 hozzászólás a “Akkor az Everybody Wants Some jó lesz?” bejegyzéshez

  1. DarkEagle: Miért olyan nehéz felfogni, hogy a RottenTomatoes nem egy értékelős oldal, mint az IMDB, ahol Fanboy Pista és még pár ezer hasonszőrű társa megtekintés nélkül is felpontozhat filmeket, hanem egy oldal ami összesíti és átlagolja más újságok és weboldalak kritikáit.
    A BvS 29%-a nem azt jelenti, hogy egy 100-as skálán 29 pontos a film, hanem hogy a kritikák 29%-a szerint “friss”, vagyis jobb mint 60%.

    A végén még kihozzátok, hogy Proyasnak volt igaza, és a Gods of Egypt valójában zseniális film, csak a csúnya birka kritikusbácsik lehúzzák, mert mennek a (nyilvánvalóan Marvel által lefizetett) tömeg után…

  2. Bocs de aholy a Sharknado 82%-on áll azt nem tudom komolyan venni. :D
    És ne akard már nekem bemagyarázni, hogy a 29% jobb mint a 60.
    Azzal meg tisztában vagyok, hogy mire való és hogy működik a Rotten. De a kritikusok is csak emberek. Semmivel sem másabbak mint az átlag nézők. Ők is úgy pontoznak ahogy kedvük tartja. Vagy ahogy fizetik őket.
    A véleményemnek pedig köze nem volt a BvS-hez csak megsúgom halkan. :D
    De ha már szóba hoztad nézd meg az “Average Rating:”-et. 6.1 ponton áll míg a BvS 5-ön. Már ne is haragudj de ahol a BvS kevesebbet ér mint egy Sharknado azt az oldalt nem tudom komolyan venni és ez csak egy példa a sok közül. ;)

    http://www.rottentomatoes.com/m/sharknado_2013/?search=sharkn

  3. megnéztem a Dazed and Confusedot, és egyrészt jó ég, hogy maradhatott ki eddig, másrészt őszintén ajánlom mindenkinek, aki esetleg olyan szerencsétlen mint én és eddig nem látta. nagyon érdekelne amúgy, hogy csak az én lassan 40 felé kanyarodó korosztályomnak tetszik-e (utánaolvastam és egyöntetűen rajonganak érte) vagy a mostani tizen-huszon éveseknek is.

  4. DarkEagle – akkor nézd az audience score-t, de még inkább azt javaslom olvasd el a kritikákat, ne csak egy isten tudja hogyan kialakult pontszám alapján akarj dönteni. ha már egy filmes oldalon lógsz, biztosan érdekelnek annyira a filmek, hogy megérjen ennyit. és akkor arra is rájössz majd, hogy milyen az objektív meg szukbjektív kritika között a különbség, hogy lehet egy film egy rakás vacak, ha a maga nemében zseniális, stb. stb. ez nem egy olyan műfaj, amihez sablon jár, biztosan te is tudod. álljunk le ezzel a hülyeséggel ami a közelmúltban elterjedt (ki tudja miért) hogy a kritikusok mind lefizetett szarrágók, csak mert nem úgy néznek egy filmet, hogy egy átlag moziba járó. butaság.

  5. Úgy látom itt teljesen félreértettétek mire akartam kilyukadni. :D

    Én csak viccesnek találtam az előzetesben, hogy arra hivatkoznak, hogy a Rotten mennyire pontozta a filmet. :D Nem magát a filmet becsméreltem. Alapból lekaksizom a kritikusok véleményét. Ők ebből élnek meg, azt mondanak amiért kapják a lóvét. Én alapból nem pontok meg vélemények alapján nézek filmet hanem az alapján, hogy mennyire fog meg az előzetes. Ezt valószínűleg nem nézem meg mostanában mert nem lettem elkápráztatva.

    Aki azt hiszi, hogy a komolyabb kritikusokat nem fizetik le az szerintem naiv. De még ha nincs igazam akkor sem érdekel senki véleménye, legyen átlag ember vagy kritikus. Legyen az jó vagy rossz kritika meg van hozzá a képessége úgymond, hogy elvegye az ember kedvét vagy épp meghozza és szerintem ez nem jó dolog!

    Meg is mondom, hogy miért:

    1. Ha jó a kritika, beleéled magad és sokat vársz a filmtől és nagyobb az esélye, hogy csalódsz.

    2. Ha lehúzzák a filmet akkor meg alapból beléd rögződik, hogy szar a film és lehet el sem mész rá a moziba. És sajnos ez manapság nagy divat hiszen a divat haterkedés korát éljük. És az emberek jó nagy többsége hallgat a kritikusokra.

    Én nem. Ezért is emeltem ki, hogy vicces, hogy az előzetes arra hivatkozik hogy a Rotten-en mennyire várják. :D

  6. Én nem ismerem a Dazed and Confused-et, de ez a film, ez valami csodás. Végig vigyorogtam rajta, igazi feelgood film. :)

  7. Na megnéztem a Dazed-et, és a fasorban sincs ehhez a filmhez képest. Eszembe sem jutna megnézni másodszor is, ezt viszont épp most néztem meg megint, és még mindig vigyorogtam rajta végig. ♡♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.