Forog a Wonder Woman

Mármint készítik a filmet, bár Gal Gadot lehet megfordult pár kép előtt. Ha. Ha. Béna viccet félretéve azt láthatjuk, amint Steve Trevor spoiler spoiler. A tovább mögött.

Wonder-Woman-14

Megérkezik Themyscirába.

Wonder-Woman-09

Wonder-Woman-10

Wonder-Woman-11

Wonder-Woman-12

Wonder-Woman-13

Wonder-Woman-15

Wonder-Woman-16

Wonder-Woman-17

Wonder-Woman-01

Wonder-Woman-02

Wonder-Woman-03

Wonder-Woman-04

Wonder-Woman-05

Wonder-Woman-06

Wonder-Woman-08

35 hozzászólás a “Forog a Wonder Woman” bejegyzéshez

 1. Amugy GG izraeli szepsegkiralyno volt 2004-ben, es 2 evet lehuzott az izraeli hadseregeben. A film meg varos.

 2. Nehez lesz ertekelni majd a filmet, ha 10 percenkent azon fogok elkezdeni dondolkodni, h mennyire meg.

 3. Tényleg kemény csajjá vált, a FF filmekben még kis nyivászna volt, most elég fájintos nőci.

 4. @Steven: amit tudok ajánlani az Greg Rucka run a Wonder Woman vol3 #195-től, és szintén tőle a The Hikiteia önálló írás. A másik Brian Azzarello írása a New52 első számától. De most jelent meg Grant Morrison Wonder Woman: Earth One könyve, azt is dicsérik. Plusz érdemes lehet elolvasni Renae de Liz The Legend of Wonder Woman-t is. Ez a kezdetektől, gyerekkorától meséli el a történetét.

 5. Lehet, hogy ropi, de ha tényleg lehúzott 2 évet a hadseregben, inkább veled bánna el úgy mint a ropival.

 6. Most mitől lett hirtelen olyan jo nő ez, hogy mindenki almodozik róla? Szvsz nem nagy eresztés. Valahol az átlagos es a jo nő kozt helyezkedik, de semmi ultra különleges.

 7. Nekem a BvS óta a legjobban várós az egész DC felhozatalbol. A SS miatt aggodok, főképpen a reshootok miatt. De erre nagyon jók a kilátások. A színésznő perfect, Patty Jenkins is tehetséges.

  Amúgy bírom, hogy egyesek ugy ertekelgetik Gadot-t, mint egy lovat, holott valószínűleg osszesznák magukat, ha egyáltalán szobaallna velük… Megneznem amúgy a nagyszajuakat élőben, ok biztosan Brad Pitthez közelítenek kinézetben, azért beszélnek ilyen magas lóról.

 8. Izraelben nőknek 2, férfiaknak 3 év sorkötelezettség van, gondolom nála is erről van szó. :) Nagyon szép nő egyébként, különleges arca van, de egy tipikus idomtalan deszka modellalkat, BvS-ben is sokkal jobban nézett ki az estélyijében, mint a harci göncében, ami szerintem elég gáz, de úgy tűnik, ezzel kisebbségben vagyok. :) Toldi Zsuzsi ftw!

 9. anthony711: igazából a hangnem furcsa, az hogy valakinek nem tetszik Gadot, az simán érthető, hiszen ízlés kérdése.

 10. LasDen
  Köszi.Meglesem őket,mert szeretnék képben lenni mielőtt érkezik a film.A The legend of the WW-t épp ma néztem,és mivel az eredet sztorit is tartalmazza valószínűleg ezzel kezdem.

 11. human: igen, en is a hangnemre értem, ez lep meg. Az persze simán érthető, ha nem tetszik valakinek, de az, hogy ilyen stílusban ítélkezni róla…

 12. Majd a BVS bővített után eldöntöm, hogy érdekel-e ez a film. Nem vagyok WW fan, de az eddigi kevés alapján Gal Gadot nekem kevés. Felőlem aztán bárki kinézhet akárhogy, de a tehetségtelenség engem kifejezetten taszít egy színészben!

 13. Nagyon off:

  Sum-blink: “mindenkinek más”.

  Nyiss egy uj dimenziót. A csaj mindenkinek ugyan az, csak az ertekrend mas. Van akinek a Guardians of galaxy egy jó film. Akkor kérdem en a madmax vagy a gravity micsoda? Gal nem csunya ez teny, na de, hogy nagyon szép lenne.. Tudnék linkelni ha lehetne. Vajon Dicaprio mit mondana egy sor topmodell utan?

  (ugyanez van a politikában, vannak akik azt hiszik nagyobb magyarok másoknal es igy ítélik meg a többieket. A gonoszokat)

  Hapyh-Zoidberg: “Felőlem aztán bárki kinézhet akárhogy, de a tehetségtelenség engem kifejezetten taszít egy színészben!”

  Én szegény megan foxal vagyok igy. Tfben katasztrófa. De a baratok köztben Balogh Edina jezus. Lihegés (amit ha megfigyelsz nagyon sokszor lathatsz a gagyi magyar sorozatokban) , hunyorgas fapofával. Ez jelenti a mély beleélést. Ahh.. Tudnék még sorolni..

 14. Most nem azért de ha valaki jó volt a BvS-ben akkor az Gal Gadot. :D
  Lehet szidni a filmek sok dologért, jogosan de a színészek kihozták a maxot abból amit kaptak feladatot.

 15. Ahham akkor ez az első világháborús jelenet ami a képen is volt a filmben…amúgy annyi a kérdésem hogy amikor Ben Affleck megnyitja a fájlokat ki volt a 3 ik karakter az a humanoid szerű?

 16. roberto : Aquamen? Ronon a csillagkapu Atlantiszból/nagydarab nomád a Trónharca első évadából.

 17. Azert a TF szobanovenyei kozul meg mindig Fox volt a legelfogadhatobb. A TNMTben pedig kifejezetten beleillik a karakterben.

  Nem az ugynevezett deszkak a preferaltjaim de GG megjelenese nekem mar a trailerekben is nagyon bejott. A kepregenyekben foleg a New52ben ugy nez ki WW mint a pornos akinek kigyult a penze a DD meretre.

 18. roberto: arra gondolsz amikor WW nézte a videókat amit Batflack átküldött? Szerintem Cyborg-ra gondoltál.

 19. roberto: Engem inkább az érdekel jobban, hogy a régi fotón kik voltak WW parnerei, akikkel pózolt.

 20. @roberto: a fájlokban sorrendben: WW, Cyborg, Villám, Aquaman
  @Wittgen: WW jobbján Kirk kapitány látható! :)

 21. A vélemények szubjektivitásával valóban minden rendben, hiszen mindenkinek más az etalon. A ’75-ös WW-ben pl. az volt a flash, hogy egy XS-es re fűzött derékkal emelték ki a főhős csípőjét. Nekem például jobban tetszett volna, ha feltoltak volna rá nem többet, csak 2 kiló szálkás izmot, krav-maga tudás ide vagy oda. Lucy Lawless sem volt annak idején kitos*va, azonban róla kiválóan lejött az “amazonosság” azáltal, hogy erős csontozatú volt, noha a magasságuk kb egyforma. Tudod Dantes, ha választanom kéne, inkább Xéna csináljon belőlem tört ropit, de ez is csak egy szubjektív vélemény…

 22. EvJ: A Tfben szörnyű volt Fox. Egyáltalán nem tudta elhitetni, hogy erzelmeket erez Nononono iránt . Es ez csak egy momentum. Ami ment neki az a motorhaztető felnyitas. Az tenyleg ment. A TF 4.ben mar nem volt rossz a kiscsaj.

 23. Nem tudom írta-e valaki de Gadot szerintem nagyon jó lenne egy Tomb Raider szerepre. Kemény, belevaló csaj, jól állna neki a szerep.

 24. Színészként utóbbi mindig is gyenge volt sajnos. Eye candy. De igen, minden szubjektív.

  Amúgy ez a nonono melyik filmből jön? Nem akarok rákeresni a jelenetre, idegesít a pali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.