12 hozzászólás a “Jöhetne már az új Warcraft trailer” bejegyzéshez

 1. Nekem még mindig csak egy jobban sikerült blizzard reklámra hajaz. Lazán eltudom képzelni egy játék előtt, de nem másfél-két órában…

 2. Nem értem miért nem képesek kiadni egy második előzetest most már. Nem akarják, hogy az emberek felfigyeljenek a filmre? :D

 3. Én attól tartok hogy az emberek Gyűrűk urát fognak tőle várni valami miatt, pedig ez minden csak nem GYU és ezért csalódni fognak.

 4. Én meg attól tartok hogy robbanni fog a film :)

  Na jó ha robbanni nem is de, egy 5-700 millát azért várok tőle.
  Tekintsünk el a gémerektől és a fanoktól, de ha a család egy kikapcsolódós mozira vágyik akkor erre tuti beülhet nyugodt szívvel.

  És szerintem be is fognak :)

 5. “5-700 millát azért várok tőle.” ?? az kb az alap, 500 milliával tuti buktának könyveli el a stúdió.

 6. Tegnap este néztem meg az Tenger szívébent es pozitívan csalodtam, teljesen lekötött . Mivel a warcraftot is az az író irta, igy ehhez is pozitivabban állok az első trailer ellenére. Sajnos sokszor a trailerben túlságosan is a látványt hangsúlyozzák hamis képet adva az embernek, hogy mit várhat. Főleg ha a cgi nem is túl jó.

 7. Az emberek még mindig nagyon idegenül hatnak a sok lény között, lehet jobban jártak volna ha az embereket is cgi-be csinálják meg..

 8. Aki játszott a játékkal és szereti is annak biztos tetszeni fog,a többi ember meg le van szarva a véleményével együtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.